Home Cum Tribute

  Cum Tribute

  29
  0
  Tip
  « Terug naar de Sexyclopedie

  Een ‘Cum Tribute’ is een begrip uit het Engels. Het betekent letterlijk een eerbetoon (tribute) met sperma (cum). Bij deze praktijk uploadt een vrouw een sexy of expliciete foto van zichzelf. Andere mannen worden vervolgens opgeroepen de foto af te drukken en erop te masturberen. Het is dan de bedoeling dat zij klaarkomen op de foto. Vervolgens dient de man een foto te maken van het eindresultaat, namelijk de foto van de vrouw met een zaadlozing erop. Deze foto sturen ze dan terug naar de vrouw.

  Sommige vrouwen houden de cum tributes voor zichzelf, maar er zijn ook vrouwen die het spannender vinden om al deze foto’s te publiceren op het internet.

  De foto’s die de vrouwen aanbieden voor een cum tribute zijn vaak van lichaamsopeningen. Zo lijkt het alsof de man zijn eer betoont door bijvoorbeeld in haar mond te spuiten. Ook kutjes, borsten en billen zijn vaak het onderwerp van een cum tribute.

  Cum tribute zijn steeds populairder bij jonge stellen. Veel jonge mannen vinden het prettig dat andere mannen hun partner als opwindend ervaren.

  De foto’s voor cum tributes worden de laatste tijd steeds minder vaak afgeprint. Met de komst van waterdichte toestellen zie je dat steeds meer mannen hun eer betonen door de foto weer te geven op het scherm van bijvoorbeeld hun mobieltje, om daar vervolgens overheen te spuiten.

  « Terug naar de Sexyclopedie
  Advertentie