Home Tips & Informatie Websites & Apps Website Review: NBRPlaza.com

Website Review: NBRPlaza.com

1117
2
Tip

De afkorting NBR staat voor Naughty Business Report en dat dekt de lading. NBRPlaza.com is een stoute blog met veel informatie over seks, erotische verhalen (w.o. ook audio) en nog veel meer stoute ongein.

Seksbloggers Index

Toonaangevend is de zogenaamde Seksbloggers Index. Een compleet en onafhankelijk overzicht van bekende erotische blogs uit Nederland en België.

Iedere 4 maanden krijgt deze hitlijst een update. Op 30 oktober 2019 verscheen de Seksbloggers Index alweer voor de dertiende keer! De redactie van NBRPlaza kijkt naar de bij hen bekende blogs en naar nieuwe blogs die door bezoekers kunnen worden genomineerd. Elke blog beoordelen ze op technische en inhoudelijke aspecten.

Hoogste nieuwe binnenkomer

Als nieuwe website (we zijn gestart op 22 april 2019) is Genotsplekje.nl nu ook genomineerd en meteen de hoogste nieuwe binnenkomer in de Seksbloggers Index. Op de nieuwste lijst met 49 sexblogs staat onze website op de elfde plaats. Op de eerste plaats vinden we de blog Climaximaal. Al sinds 2001 test blogger Luna seksspeeltjes en schrijft ze onafhankelijke reviews over seksspeeltjes. Dat doet ze voor het blad Foxy Magazine, maar ook voor haar eigen weblog.

Erotica Fest

In NBRplaza’s Erotica Fest dagen ze iedere maand schrijvers van erotica uit om verhalen te schrijven rond een bepaald thema. Deze maand is het thema: Seks op de werkvloer. In tegenstelling tot de inhoud van de meeste erotische verhalensites, is de kwaliteit van de erotische verhalen op deze website erg goed. En zoals eerder gezegd kun je sommige verhalen zelfs beluisteren.

Informatie

Als je op zoek bent naar leuke seksweetjes of degelijke informatie over relaties en seksualteit kunnen we je deze website ook warm aanbevelen. Er verschijnen ook regelmatig reviews van seksspeeltjes en ook alternatieve invalshoeken zoals kinky seks en BDSM komen aan bod.

Over NBRplaza

NBRplaza bestaat al sinds 2004. Het was eerst een weblog bij MSN en later bij Punt.nl. In 2008 is de domeinnaam NBRplaza.com geregisteerd. Sindsdien draait de website op een eigen webhosting. De redactie bestaat uit hoofdredacteur Marc van Lier en een aantal (gast)bloggers die zo nu en dan een bijdrage leveren. Marc blogt onder verschillende pseudoniemen ook op andere blogs w.o. op HoeMannenDenken.nl.

Blog

Uiteraard kan NBRPlaza zichzelf niet opnemen in de Sexbloggers Index. Het doet me dan ook deugd om een review te kunnen schrijven over deze heerlijke website. In tegenstelling tot veel andere websites in dit genre is deze blog enorm up-to-date. Elke week verschijnen er meerdere artikelen, stuk voor stuk smaakvol geschreven. NBRPlaza heeft ook artikelen in het Engels. Ook technisch zit deze website prima in elkaar, al kan de mobiele versie soms wat lastig navigeren. De site is verder gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. In deze website zit een hoop liefde!

Tip de redactie

Heb jij een leuke seksblog gezien? Klik hier en tip onze redactie!

Recente artikelen op NBRPlaza.com

Advertentie
BEOORDELING
Inhoud
9
Updates
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Laadtijd
8
Originaliteit
10
website-review-nbrplaza-comNBRPlaza is een smaakvolle erotische blog. De schrijfstijl is aangenaam en vermakelijk. De website wordt zeer goed onderhouden met regelmatige updates en originele content.
0 0 stemmen
Beoordeel artikel
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Marc van Lier
4 jaren geleden

Wauw, bedankt voor deze geweldige blogpost!

Suzanne
4 jaren geleden
Reply to  Marc van Lier

Dit is ook echt een topsite!