Home Tips & Informatie Websites & Apps Website Review: Klapjes.nl

Website Review: Klapjes.nl

624
0
Tip

Vandaag nemen we de seksblog Klapjes.nl onder de loep. Deze blog staat volledig in het teken van FemDom (vrouwelijke dominantie). Een bijzondere blog met veel informatie over Dominante Vrouwen en Meesteressen.

Meesteressen

Klapjes.nl is vast niet de enige website met een overzicht van commerciële Meesteressen in Nederland en Vlaanderen, maar wat hier opvalt is dat alle vermelde links werken. Het is een komen en gaan van Meesteressen, en hun bijbehorende websites, en op veel soortgelijke overzichten staan websites die niet meer in de lucht zijn. Het bedrijf achter deze website weet tenminste hoe ze een website goed moeten onderhouden.

Informatie

Als je meer wil weten over FemDom ben je op deze website zeker aan het juiste adres. Klapjes heeft een uitgebreid aantal informatiepagina’s waar begrippen zoals cuckolding, wife sharing, candaulisme en nymfomanie worden uitgelegd. Ook spelvormen binnen BDSM en FemDom komen aan bod. Er is ook een goede uitleg voor mensen die voor het eerst op zoek gaan naar een Meesteres.

Blog

De blog is enorm up-to-date. Elke week verschijnen er meerdere artikelen, terwijl Klapjes toch al ruim tien jaar actief is. Kortom, de blog is populair bij de liefhebbers en is zeker geen eendagsvlieg. De meeste nieuwtjes komen van de Meesteressen zelf die al hun aanbiedingen en evenementen delen. Denk dan aan slavendagen, thema’s enz. Er staan ook internationale Meesteressen op Klapjes, maar de meeste Domina’s zijn gewoon van bij ons. De liefhebbers van mooie Dominante Vrouwen kunnen zich hier ook vergapen aan heel wat mooie foto’s.

Technisch

De website is soms wat langzaam, wat vermoedelijk komt door de vele reclame uitingen. Verder is de site best gebruiksvriendelijk. Maar waar we vooral van onder de indruk waren zijn de regelmatige updates. In deze website zit een hoop liefde! Onthoud wel… ZIJ is de baas op Klapjes.nl.

Tip de redactie

Heb jij een leuke seksblog gezien? Klik hier en tip onze redactie!

Recente artikelen op Klapjes.nl

Advertentie
BEOORDELING
Inhoud
8
Updates
10
Gebruiksvriendelijkheid
8
Laadtijd
7
Originaliteit
10
website-review-klapjes-nlEr zit liefde in deze blog. Zeer goed onderhouden website met regelmatige updates en originele content. Binnen dit onderwerp vonden we nog niet eerder een website van zulke hoge kwaliteit. Althans niet in het Nederlands en gericht op Nederland.