Home Tips & Informatie Websites & Apps Review: Xcams

Review: Xcams

2688
0
Tip

Vandaag nemen we een webcamsex-site onder de loep, namelijk Xcams.com. Hier kun je chatten en live meekijken met de webcams van dames, heren of stellen. We proberen het zelf uit.

In alle talen

Op de startpagina van deze site zie je meteen een overzicht van camgirls die online zijn. Xcams is over de hele wereld actief, dus niet alle modellen spreken Nederlands.

Je kunt wel filteren op Nederlandstalig en het aanbod is dan best groot, maar niet alle dames spreken echt Nederlands. Zodra ze ook kennis hebben van de Roemeense of Bulgaarse taal kun je al aannemen dat hun kennis van het Nederlands niet veel verder reikt dan “tieten” en “kutje”.

In elk geval troffen we ruim voldoende echte Nederlandse en Vlaamse meiden aan, zoals PassioNella, Jovanna, Amie, camilla1985, stoutemeid, loveverolove, Joella, Roxy36, Daphnelaat en SofieLender.

Vlaamse camgirl PassioNella in actie.

Gratis webcammen

Klik op een profiel en je kunt meteen kijken naar de live webcam. Via de menu’s bovenaan de website kun je gemakkelijk kiezen welke categorie jouw voorkeur heeft. Zo kun je chatten met vrouwen, koppels, mannen en transgenders. Je kunt ook filteren op leeftijd, haarkleur, postuur en borsten.

Je kunt je registreren voor een gratis account op Xcams. Hiermee kun je echter niet van alle functies gebruik maken, waaronder een privé chat met een model. Privé-chats zijn een betaalde functie, die je overigens wel eerst kan uittesten, want bij registratie krijg je maar liefst 25 gratis credits.

Camgirl Amie is 55 en nog steeds in voor een potje webcamsex,

Onze ervaring

Xcams claimt dat er zo’n 3.000 modellen aangesloten zijn waarvan er op ieder moment van de dag honderden online zijn voor live shows. We nemen de proef op de som en maken een account aan. Er zijn inderdaad voldoende modellen online, zelfs bij een tweede test om drie uur ‘s-nachts zijn er meer dan 100 dames actief.

We chatten met Sofie Lender, een oerhollandse MILF van 39 die zegt alles te doen wat we maar geil vinden. Ze is bekend van internet en tv en lijkt heel veel plezier in haar werk te hebben. De chat is speels, leuk en opwindend.

We kunnen haar horen en zien en beschikken ook over de mogelijkheid onze eigen webcam en microfoon aan te zetten. Zo hoeven we niet eens te typen (handsfree webcamsex).

Als VIP member kun je ook privé chatten waarbij je direct en als enige contact met hem of haar kunt hebben.

Camgirl Sofie Lender op Xcams.com.

En hieronder nog een teaser van Sofie:

Advertentie
BEOORDELING
Aanbod
10
Gebruikersgemak
8
Functionaliteiten
9
Klantenservice
5
Kosten
8
review-xcams-webcamsexXcams heeft inderdaad een zeer breed aanbod aan live modellen. waaronder ook ruim voldoende Nederlandstalige dames. De functie om privé te kunnen gaan met één van de modellen voor een 1 op 1 sessie is erg aangenaam en betaalbaar, al verschilt dat soms per model. Modellen bepalen deels zelf hun tarieven. Met een gratis account kun je van alles doen maar toch zijn de mogelijkheden beperkt. De website maakt een wat rommelige indruk. De klantenservice is goed, maar reageert vrij langzaam. We kregen na drie dagen pas antwoord op onze testmail.