Home Sekservaringen Reviews Review: Sekschat Funza.nl

Review: Sekschat Funza.nl

1222
6
Tip

Vandaag nemen we een erotische chatdienst onder de loep, namelijk Funza.nl. Niet te verwarren met Funda, want op deze site vind je zeker geen nieuw huis. De leden van Funza praten graag over ons favoriete onderwerp: seks.

Blijf anoniem zolang jij dat wilt.
Erotische chatdiensten zoals Funza zijn vooral populair bij mannen en vrouwen die hun relatie spannend willen houden. Door erotisch vermaak op internet te zoeken worden ze weer geprikkeld om hun eigen partner te verwennen. De meeste mensen op dit soort chatsites zijn er dus niet uit op uit om vreemd te gaan.

Het grote voordeel van een service als Funza is dat je niet op zoek hoeft te gaan naar mensen die openstaan voor “sexting”. Er zijn altijd mensen online die openstaan voor een heet gesprekje. Je hoeft ook geen apps te gebruiken waardoor je anonimiteit in het geding kan komen. Op deze website blijf je anoniem zolang jij dat wilt. Zo kun je jouw foto anonimiseren en zelf bepalen wie jouw foto eventueel te zien krijgt.

Gratis inschrijving

Het aanmaken van een account is gratis dus we zetten de stap en schrijven ons in. We ontvangen meteen 5 gratis credits, waardoor we de betaalde functies gemakkelijk kunnen uittesten. Eerst moeten we een nogal uitgebreid profiel invullen, zodat de website ons in contact kan brengen met mensen met soortgelijke interesses.

Erotisch getinte vragen

Naast de voor de hand liggende vragen zoals mijn leeftijd en de provincie waar ik woon, krijg ik ook een heleboel erotisch getinte vragen. Zo vraagt men o.m. naar mijn erogene zones en de status van mijn schaamhaar.

Zodra ik het profiel heb ingevuld krijg ik inderdaad leuke en passende profielen voorgesteld. Ik kom ook vrijwel meteen in contact met iemand, maar helaas zijn de 5 gratis credits snel opgebruikt. Deze website werkt goed en zit leuk in elkaar dus het mag wat kosten.

VIP-toegang

Voor een tientje kan ik al een creditbundel kopen, maar als ik een grotere bundel kies is het een stuk voordeliger. Ook kan ik kiezen voor een VIP-toegang. Hiermee komt mijn profiel bovenaan in de zoekresultaten wat de kans op leuk contact vergroot.

Het matchen verloopt perfect en de site is behoorlijk populair, waardoor het gemakkelijk is om leuke chatgesprekken te hebben. Er zijn heel wat vrouwen actief op deze website, want vrouwen gebruiken deze site volledig kosteloos.

Advertentie
BEOORDELING
Populariteit
9
Gebruikersgemak
9
Functionaliteiten
9
Klantenservice
7
Kosten
6
0 0 stem
Beoordeel artikel
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Hans Heijne
Hans Heijne
9 maanden geleden

Jammer dat het weer een site is waar je credits moet kopen. Jaren terug was er een site waar alles gratis was, maar helaas is die site er niet meer. Daar kon je ook profielen bekijken en zoeken op leeftijd. Of dames uit de buurt zoeken door je postcode in te tikken, Ik heb toen een aantal dates gehad met mensen die ook naar een seksafspraakje zochten…

Véronique
Beheerder
9 maanden geleden
Reply to  Hans Heijne

Ook hier op Genotsplekje.nl kun je profielen bekijken en contact leggen met anderen. En dat kost helemaal niets!

Hendrik90
Hendrik90
9 maanden geleden

Die site is er dus niet meer. Waarschijnlijk juist omdat ze gratis was 😉 Voor niks gaat de zon op!

Jannes
Jannes
8 maanden geleden

Ik ben een tevreden klant van Funza. Heijne dit is een chat, geen datingsite. Dat kun je gewoon hier vinden en kosteloos 😉

Duvelke
8 maanden geleden

Cyberchat op Facebook is ook gratis.

Véronique
Beheerder
8 maanden geleden

Ik weet dat velen van ons graag contact leggen via Kik en sommigen bovendien in Kik-groepen zitten, maar binnenkort gaat dat allemaal niet meer. 🙁

https://tweakers.net/nieuws/157682/chat-app-kik-stopt-omdat-moederbedrijf-cryptovaluta-kin-wil-uitbreiden.html