Home Tips & Informatie Websites & Apps Review: Weet wie je date?

Review: Weet wie je date?

510
0
Tip

Weetwiejedate.nl is één van de snelstgroeiende datingsites van Nederland. De website zegt mannen en vrouwen te helpen een partner te zoeken voor een date, vaste relatie of mailcontact.

Als je contact gaat leggen via een datingsite wil je natuurlijk weten met wie je zoal te maken hebt. Daar speelt deze website (weet wie je date) handig op in door profielen ook handmatig te controleren op “fakers”. De verhouding tussen mannen en vrouwen is volgens de informatie op de website nagenoeg gelijk.

We namen de proef op de som en werden lid. Inschrijven is gratis en geeft een goed inzicht in wat deze website je te bieden heeft. Voor vrouwen volstaat dit sowieso, want de mannen komen als vliegen op stroop af. Wil je als man opvallen dan neem je best een abonnement. Dit kan al vanaf € 19,95 per maand.

Met een gratis account kun je hier ook berichten lezen en sturen. Het is dan wel noodzaak dat één van de betrokken leden een betaald lidmaatschap heeft.

Wanneer je interesse hebt in een bepaald persoon dan kun je op verschillende manieren contact leggen. Zo kun je chatten of een anoniem berichtje sturen. Gebruikers kunnen persoonlijke gegevens, uiterlijk, interesses, lifestyle, eigenschappen, foto’s, enz. delen in een profiel.

Klik hier om gratis profielen van anderen te bekijken.

Dating websites

Onze redactie heeft de grootste en bekendste datingwebsites uit Nederland voor je op een rij gezet in onze Dating Vergelijker. Zo weet je binnen enkele klikken welke datingsite aan jou eisen voldoet. We vergeleken al deze datingsites op basis van gebruikerservaringen, mogelijkheden, specificaties en kosten.

Jouw ervaringen met Weetwiejedate.nl

Lees de ervaringen van anderen of deel je eigen ervaringen met Weetwiejedate.nl op Dating-Ervaringen.nl.

Advertentie
BEOORDELING
Populariteit
8
Gebruikersgemak
7
Functionaliteiten
6
Klantenservice
5
Kosten
6
review-datingsite-weetwiejedateEr zijn inderdaad veel profielen van vrouwen aanwezig op deze datingsite, maar het is moeilijk in te schatten wat de verhouding is tot het aantal mannelijke gebruikers. De site is behoorlijk populair, ook in Vlaanderen. De meeste datingsites zijn wat duurder, dus de kosten vallen mee. Tenminste, als je een pakket neemt voor een langere periode. De klantenservice reageerde niet bijster snel, maar uiteindelijk kregen we keurig antwoord op onze vraag (na twee dagen). Er wordt prima gecontroleerd op inactieve of onoprechte profielen. Desondanks blijven de functionaliteiten van de datingsite achter en zijn er andere, betere datingsites die meer waar voor je geld bieden.