Home Tips & Informatie Websites & Apps Review: Dating-Ervaringen.nl

Review: Dating-Ervaringen.nl

565
0
Dating Ervaringen
Tip

Vandaag nemen we de reviewsite Dating-Ervaringen.nl onder de loep. De redactie van deze website schrijft reviews en beoordelingen over datingsites, maar ook bezoekers kunnen hier hun ervaringen delen.

Duidelijkheid

De website Dating-Ervaringen.nl probeert duidelijkheid te scheppen in de wirwar aan online dating websites. De redactie bestaat uit vrijwilligers. Mensen die zelf vaak gebruik maken van datingsites en zich dus ervaringsdeskundigen kunnen noemen. Ze doen onderzoek naar dating websites, schrijven over hun ervaringen, en delen tips, trucs en aanbiedingen. Ben je op zoek naar een betrouwbare datingsite die bij jou past? Raadpleeg dan eerst deze website. Stel je overweegt om lid te worden van bijvoorbeeld Relatieplanet? Check dan eerst de reviews over Relatieplanet.

Ervaringen van anderen

Op deze website kan iedereen zijn ervaringen met datingsites delen. Stel dat je bent lid geworden van Relatieplanet en je bent niet tevreden over deze datingsite? Dan kun je hier je ervaringen delen

Gratis lidmaatschappen

Momenteel is er een leuke actie op deze site. Ze mogen een kosteloos lidmaatschap cadeau doen bij de vijf grootste en meest populaire datingsites van Nederland. Klik hier, kies zelf één of meerdere websites en verzilver je gratis account.

Help elkaar en deel ook jouw ervaringen

Heb je een leuke of minder leuke ervaring met een datingsite? Schrijf dan een objectieve review op Dating Ervaringen en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €100.

Onbekende datingsite?

Heb jij ervaringen met een datingsite die nog niet door Dating-Ervaringen.nl is beoordeeeld? Neem dan contact op met de redactie via dit formulier.

Leuke artikelen

Er valt ook van alles te lezen en te leren over dating op deze website. Zo vonden we o.m. dit nuttige artikel: Hoe herken je nepprofielen op datingsites?

Reviewsite beoordeeld

Waarom beoordelen we een website die andere websites beoordeeld. Is dat wel nodig? Ja, want zeker in de wereld van de datingsites zijn er tegenwoordig naast nep-datingsites ook nep-reviewsites. Het bekendste voorbeeld is de website Safedate.nl. Ze noemen zich de grootste onafhankelijke datingsite vergelijker, maar uit de registratiegegevens van de domeinnaam blijkt dat de eigenaar een bureau is dat zogenaamde leads genereert.

Wie aan de Global Rank Group Ltd. de hoogste leadvergoeding betaalt mag zich de beste website noemen. Volgens Safedate.nl is dit steevast BeNaughty.com, een buitenlandse website met neprofielen waar je tegen hoge vergoedingen kunt chatten met dames die je aan het lijntje houden.

Nepdatingsite

Keurig nette datingsites die helemaal geen nepprofielen bevatten worden op Safedate.nl valselijk beticht nepprofielen te bevatten, simpelweg omdat ze niet betalen aan deze website.

Tip de redactie

Heb jij een leuke website gezien? Klik hier en tip onze redactie!

Advertentie