Home Tips & Informatie Seksspeeltjes Lekker warm de winter door

Lekker warm de winter door

230
8
Tip

De winter komt er aan! Veel te veel glüh­wein drinken, samen thuis onder een dekentje liggen, hardvuurtje aan en elkaar lekker opwarmen. Ow ja, en adventskalenders! Die zijn er tegenwoordig zelfs met seksspeeltjes.

Adventskalender met sekstoys

Je leest het goed! Er bestaat tegenwoordig een adventskalender met seksspeeltjes die er voor gaat zorgen dat jullie de winter warm doorkomen. Elke dag een spannend vakje openen en samen genieten.

Wat zit er dan zoal in?

De Naughty & Nice Adventskalender bevat maar liefst 11 heuse seksspeeltjes voor hem en haar, en 4 soft bondagetoys. De andere dagen wordt je verrast door glijmiddel, verzorgingsproducten, accessoires of een funartikel.

Kerstkoopje

De totale waarde van alles wat in deze adventskalender zit is maar liefst € 450. Je bespaart met de Naughty & Nice Adventskalender dus meer dan € 300. Je hebt meteen een leuke verzameling voor de winter waarmee jullie samen kunnen ontdekken wat jullie écht fijn vinden zonder al te veel geld uit te geven.

Voor wie zijn deze seksspeeltjes geschikt?

Alle seksspeeltjes in deze adventskalender zijn geschikt voor beginners. Dit houdt in dat je geen extreme producten of speeltjes met een lastige bediening hoeft te verwachten. Daarnaast zijn alle producten volledig op elkaar afgestemd qua design waardoor je niet alleen direct een complete collectie hebt maar ook een uiterst stijlvolle.

Kortingscode

Leden van Genotsplekje profiteren van 10% korting op deze en andere artikelen bij Fantasieshop.nl. Gebruik de kortingscode GENOTSPLEKJE in je winkelwagen.

Advertentie

8 REACTIES

REAGEER OP DIT ARTIKEL

Plaats hier je reactie!
Vul een (schuil)naam in