Home Dossiers Hoe gebruik je een vibrator?

Hoe gebruik je een vibrator?

1417
3
Tip

Zijn je vingers niet vlug genoeg en durf je eens wat anders te proberen? Dan heb je vast al eens nagedacht over een vibrator of stimulator. Hier volgen enkele gebruikstips.

Een vibrator gebruiken

Het gebruik van een vibrator is natuurlijk een persoonlijke kwestie. Zorg er in elk geval voor dat je de tijd neemt om verschillende technieken, snelheden en drukniveaus uit te proberen. Zorg dat je een juiste omgeving creëert om je te helpen ontspannen; maak het je gemakkelijk, zorg dat je het lekker warm hebt en dat je niet kunt worden gestoord.

De huid strelen met een stimulator kan heel ontspannend zijn. Begin bij je nek, schouders en rug door ritmisch strelende en draaiende bewegingen te maken en druk op je spieren uit te oefenen. Als je dan verder wilt gaan, breng je zachtjes wat glijmiddel aan tussen je benen en laat je de stimulator over je huid aan beide zijden van je schaamlippen glijden. Strijk daarna, van achteren naar voren bewegend, langs de rand van je lippen richting de clitoris.

“…gebruik een combinatie van technieken, strijken, draaien, duwen, rollen en strelen om jezelf tot een orgasme te brengen”

Met dezelfde beweging oefen je iets meer druk uit om je lippen te openen en de gevoeligere binnenkant te bereiken. Begin met je op de clitoris te concentreren en gebruik een combinatie van technieken, strijken, draaien, duwen, rollen en strelen om jezelf tot een orgasme te brengen.

Probeer ook eens de G-spot te stimuleren. Breng daarvoor eerst wat glijmiddel aan en laat de stimulator tussen je lippen rusten bij je vaginaopening. Door de stimulator al wiegend en rollend naar voren en naar achteren en van de ene zijkant naar de andere te bewegen, kun je je lippen en je clitoris stimuleren. Als je er klaar voor bent, hou je het topje tegen je opening en begin je druk uit te oefenen, zodat de stimulator zachtjes naar binnen glijdt.

Beweeg de vibrator langzaam naar onderen in de richting van je G-spot, in de voorkant van je vagina. Probeer nu door middel van duwen en loslaten, draaien, het maken van spiraalbewegingen en zachtjes stoten het gewenste effect en resultaat te bereiken. Bedenk echter wel dat niet veel vrouwen een orgasme krijgen enkel door stimulatie van de vagina of de G-spot. De meeste vrouwen hebben ook prikkeling van de clitoris nodig om klaar te kunnen komen. Het vergt daarom vaak wel wat oefening. Van de vele zenuwuiteinden in de vagina bevindt zich zo'n 90% rond de eerste 5 centimeter van de vagina.

“Goedkope vibrators zijn meestal penisvormig en niet zo geschikt voor stimulatie van de clitoris”

Een vibrator kopen

Goedkope vibrators zijn meestal penisvormig en niet zo geschikt voor stimulatie van de clitoris. Klassieke modellen zoals de Charlie Tango zijn niet erg vrouwvriendelijk. Voor een paar euro extra heb je al een echte Tarzan Vibrator. Hiermee kun je de penetratie van een penis simuleren en tegelijkertijd je clitoris verwennen.

Voor wie graag alles streelt is een massageapparaat zeer prettig, zoals de Magic Wand Vibrator, bekend geworden door de tv-serie “Sex and the City”. Zo’n ding werkt wel met een snoer naar het stopcontact. Nooit last van lege batterijen, maar niet gemakkelijk als je samen met je partner speelt. Overigens raden we je dan een eenvoudig vibrerend eitje aan. Dat zit niet zo in de weg tussen jullie hete lijven.

Wie de G-plek wil uitdagen moet zeker gebruik maken van een G-spot Vibrator. Deze modellen zijn zeer vrouwvriendelijk en precies ontworpen voor het uitlokken van een vrouwelijke ejaculatie.

“…het soort orgasme dat de lakens doordrenkt en de buren wakker maakt”

Luchtdruk-stimulatie

Wie een nieuw en uniek soort orgasme wil ontdekken kiest voor luchtdruk-stimulatie. Hierbij wordt de clitoris gestimuleerd zonder direct contact. Tijdens het stimuleren wordt de clitoris lichtjes in het mondje van het toestel gezogen om vervolgens met pulserende drukgolfjes geprikkeld te worden, zonder aanraking. Geen trillingen of vibraties, maar buitengewoon stimulerende pulsaties die je een intens orgasme bezorgen.

De populairste luchtdruk-stimulators van het moment zijn die van het merk Womanizer. Ik mocht een tijdje geleden een Womanizer Premium testen. Het voelt alsof je je clitoris streelt met een felle vastberadenheid om een ​​orgasme te bereiken, of je het nu wilt of niet, en als het dat doet, is het het soort orgasme dat de lakens doordrenkt en de buren wakker maakt. Dat was tenminste mijn ervaring.

Ook andere bloggers die seksspeeltjes testen zijn allemaal vol lof over de Womanizer. Heleen van Rooyen gaf in haar Sexdagboek aan dat ze er een grote fan van is. Sinds de toelichting van Heleen in het Nederlandse TV-programma Jinek is de Womanizer een ware hit in Nederland.

Womanizer is best wel een duur merk, dus ik heb ook de goedkopere variant van het merk Satisfyer getest. Als je een Womanizer te duur vind, is de Satisfyer Pro 2 Next Generation best wel een goed alternatief. Voor wie snel en intensief wil klaarkomen is het zelfs een aanrader. De liefhebbers van minder intense standjes zou ik toch een Womanizer willen aanraden.

Hoe gebruik je een luchtdruk-stimulator

Spreid je schaamlippen, zodat de clitoris bloot komt te liggen. Plaats het zuigmondje van de stimulator op je clitoris. Begin op de zachtste stand en laat je klitje wennen aan het speciale gevoel. De clitoris wordt nu langzaam in het mondje gezogen. Ga op zoek naar jouw lekkere plekje en geniet van een zalige prikkeling. Vervolgens kunt je een stapje verder gaan en de intensiteit wat hoger zetten.

Advertentie
5 1 stem
Beoordeel artikel
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Wrc123
2 jaren geleden

Zelfs als man gebruik ik de luchtdrukvibrator van mijn vrouw. Zet de Satisfyer maar eens voor een paar minuten op je eikel, genot gegarandeerd en een orgasme dat ongekend is!

bianca29
2 jaren geleden

De Destiny Wand is amazing… Ik heb deze besteld met mijn hier gewonnen cadeaubon. Jeetje wat is dat fijn…

Pat
Pat
2 jaren geleden
Reply to  bianca29

Geniet van je cadeautje lieve meid. Dik verdiend x