Home Tips & Informatie Seksspeeltjes Een pijpmachine voor in de auto

Een pijpmachine voor in de auto

1113
5
Automoblow pijpmachine
Tip

Kan het nog gekker? Jawel, want met de Automoblow kunnen mannen hun twee favoriete hobby’s combineren: autorijden en een blowjob ontvangen. Met deze revolutionaire pijpmachine kun je lekker relaxen terwijl je in de file staat.

Een normale kunstvagina, zoals de immens populaire Fleshlight, moet je op en neer over je lid bewegen. De Automoblow beweegt echter volledig uit zichzelf. Bovendien past hij zich aan naargelang jouw genotservaring. Een slimme masturbator dus. Afhankelijk van jouw voorkeuren zal de zuigkracht sterker of steviger worden. Met 250 instelbare standjes is er geen vrouwenmond die het van deze machine gaat winnen.

Je kunt de meegeleverd arm in de bekerhouder van je auto plaatsen en aanpassen naar eigen wens. Zo krijg je een flinke mechanische pijpbeurt tijdens je autorit. Dit mannenspeelgoed is speciaal ontwikkeld voor Tesla’s, maar kan volgens de fabrikant ook worden gebruikt in andere autonome auto’s.

In onderstaande video zie je hoe de Automoblow werkt.

https://www.youtube.com/watch?v=oGAAcIksz1I

Advertentie
5 1 stem
Beoordeel artikel
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
MrJazz
3 jaren geleden

Ik hou het maar bij m’n eigen ‘cardate pijp en aftrek vriendin’.

bianca29
3 jaren geleden

Haha, het moet niet gekker worden… Ze vinden ook van alles uit…

Iera55
3 jaren geleden

Mmm… Klaarkomen tijdens het autorijden dat lijkt mij niet echt veilig… en dan daarna de rommel opruimen… Leuk bedacht, maar ik twijfel over de veiligheid in het verkeer…

Dutchie
Beheerder
3 jaren geleden

Eindelijk ook weer eens iets leuks voor de mannen. Lijkt me een duur speeltje en een beetje gevaarlijk 😉

turktijger
3 jaren geleden

Dit apparaat zou bij mij snel kapot gaan. Ik ben enorm geil. Some kom ik wel 5 keer per dag klaar. Gaat niet lang mee dus.