Home Tips & Informatie Websites & Apps De vreemdste webcamseks verzoekjes

De vreemdste webcamseks verzoekjes

692
0
Tip

Webcamseks is een zegen voor de fappende consument. Jij vraagt en zij doen het! Hoewel webcam-modellen kunnen aangeven wat ze wel of niet graag doen, staat het klanten altijd vrij om een verzoekje te doen.

Het bereik van de menselijke seksualiteit is onvoorstelbaar groot, dus vroegen we aan Kiki van Cam4 naar de meest opvallende verzoeken die ze in de loop van haar carrière als camgirl heeft gekregen. Cam4 is een site voor webcamseks waar veel Nederlandse camgirls werken. Chatten is op deze website gratis. Ook het bekijken van de streams van modellen kost niets. Het kost pas geld als je een verzoekje hebt. Nu zijn de verzoekjes vaak hetzelfde. Trek je slipje uit, speel met jezelf of stop een vinger in je aars. Maar soms gaat het een stuk verder…

“Ik wil nooit iemand een raar gevoel geven over zijn fetisj,” vertelde Kiki, die al meer dan zes jaar aan het cammen is, tegen Genotsplekje.nl. “Ik zal zeggen wat ik kan doen en dan aangeven waar ik me prettig bij voel.”

“Ook vraagt men soms om te kotsen tijdens het deep throaten van een dildo”

Ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat ‘kink-shaming’ een slechte zaak is, maar sta toch eens stil bij de volgende verzoekjes die Kiki heeft gekregen. Het laat zien hoe gevarieerd onze seksuele fetisjen kunnen zijn:

“Ik krijg verzoeken van mensen om bepaalde kleding aan te trekken, dus daar heb ik een tip voor in mijn menu. Ik heb ook mensen laten tippen om alles wat vloeibaar is in mijn koelkast over mijn lijf te laten lopen (fetish sploshing), wat resulteerde in een show die ik nog regelmatig doe, omdat het best leuk is.”

“Ook vraagt men soms om te kotsen tijdens het deep throaten van een dildo. Er was ook eens een man die vroeg naar mijn kinderfoto’s. Weird! Sommige mannen vragen of ik me wil verkleden als een meisje met capuchon en rode lippenstift. Ze vragen me dan om met een bepaald achterbuurt-accent tegen ze te praten. Ook heb ik jongens in mijn chatroom gehad die willen dat ik ze vuile slipjes of lichaamsvloeistoffen in een potje mail.”

“Het is voor mij moeilijk om te bepalen wat er nog meer raar is. Na dit zo lang te hebben gedaan zijn gekke fetisjen de norm. Maar er zijn er een paar die opvallen: mijn favoriet was een klant die wilde dat ik me voordeed als een zombie – kwijlen, met mijn handen uitgestrekt en slappe polsen. Dat was geinig!”

Nog enkele verzoekjes waar Kiki ons over vertelde:

– Ik wil dat je seks hebt met een worstje uit blik, zonder condoom.
– Ik wil dat je eerst naar buiten loopt en de onderkant van je voeten vuil maakt.
– Rook sigaretten en negeer mij.
– Blaas ballonnen op. Je moet ze aaien, liefhebben en zorgen dat ze niet klappen.
– Ik wil je zien niezen, en je moet je neus snuiten.
– Ik wil dat je een scheet laat, vlakbij de lens. Ik wil je opening goed kunnen zien, zodat ik het kontgaatje kan zien krimpen tijdens de scheet.

“Ook voor privéshows krijg ik gekke verzoekjes, zoals kaasplakken over mezelf leggen”

“Ook een vreemd verzoek dat ik ooit kreeg was om een ​​schoen met hoge hakken gedurende 30 seconden op mijn hoofd te laten balanceren. Hij betaalde de helft vooraf en de helft nadat ik het had gedaan. Ook voor privéshows krijg ik gekke verzoekjes, zoals kaasplakken over mezelf leggen en dan stil blijven liggen. Of taart over mijn hele lichaam wrijven en dan dansen”.

Meer foto’s van Kiki

Kiki lucht niet alleen haar hartje op Genotsplekje.nl. Ook haar benen gaan open! Morgen plaatsen we de foto’s die we tijdens het interview hebben gemaakt. Geniet van het prachtige lijf van dit webcam model. Je moet ingelogd zijn op MIJN GENOTSPLEKJE om haar naaktfoto’s te kunnen bekijken. Heb je nog geen eigen GENOTSPLEKJE. Registreer dan vandaag nog, het is gratis! Met MIJN GENOTSPLEKJE heb je steeds toegang tot alle foto’s, films en artikelen voor leden. Je kunt bovendien reageren op alle artikelen.

Webcammen met Kiki

Wil je eens chatten met Kiki of één van de vele andere modellen op Cam4? Chatten is gratis. Maak je een account aan op Cam4 dan ontvang je nu tijdelijk ook 5 gratis credits voor privéshows. Klik hier om gratis te registreren en meteen 5 credits te ontvangen.

Advertentie