Home Tips & Informatie Websites & Apps Een cursus aftrekken bij je thuis

Een cursus aftrekken bij je thuis

517
0
Foto: Braafenstout.nl
Tip

Een man aftrekken lijkt makkelijk, maar je kan er zo veel meer van maken. Wat vindt een man lekker, hoe hard moet je knijpen en wat voor technieken kan je toepassen? Als vrouw is het soms best lastig in te schatten en vaak doe je automatisch wat bij de vorige partner “werkte”. Bij Braaf en Stout kun je een “Workshop Handjob” boeken. Leuk voor vrijgezellenfeesten of gewoon zomaar voor de fun.

Met deze homeparty leer je de spannendste technieken om een man te bevredigen met je handen! De workshop vindt plaats bij jou thuis of op een andere locatie naar keuze. Je nodigt een groepje vriendinnen uit, zorgt voor een hapje en een drankje en een grote tafel en de organisatie zorgt voor de rest. Een consulente van Braaf en Stout komt op het afgesproken tijdstip met alle attributen voor de workshop. Zij laat jullie allerlei technieken en trucjes zien waarmee je een man kunt aftrekken. Dit zorgt vaak voor een grappige sfeer en meestal is het voor iedereen zeer verrassend en leerzaam!

Kosten

De prijs voor groepen t/m 10 personen is €225 (vast basisbedrag). Voor iedere persoon extra komt daar €20 bij. Bij afronding van de workshop ontvang je tevens een heuse diploma. Braaf en Stout heeft consulentes door praktisch heel Nederland.

Voor meer informatie of reserveringen kijk je op de website van Braaf en Stout.

Advertentie