Home Seksnieuws Vergeef jij je partner als hij/zij vreemdgaat?

Vergeef jij je partner als hij/zij vreemdgaat?

346
1
Tip

Als je partner vreemd is gegaan, zou je dit hem/haar vergeven? We legden die vraag voor aan onze bezoekers. 27% van de respondenten gaf aan zijn of haar partner zonder meer te vergeven. 18% zegt het op zijn minst te proberen.

Bespreekbaar maken

De meerderheid van de deelnemers aan onze poll (41%) geeft er de voorkeur aan het van te voren bespreekbaar te maken en er vervolgens samen van te genieten. De meeste mensen nemen dan liever afstand van monogamie en kiezen bijvoorbeeld voor swingen of een open relatie. Slechts 15% van de ondervraagden zegt dat ontrouw onvergeeflijk is en het einde van een relatie betekent.

Hoe gewoon is plasseks?

Plasseks wordt door steeds meer mensen gezien als een gewoon seksspelletje. Vroeger was het een kinky hobby van vieze ouwe mannetjes, tegenwoordig heeft vrijwel elk jong stel hier al mee geëxperimenteerd. We vroegen onze bezoekers om hun mening. Maar liefst 85% van de ondervraagden heeft geen probleem met plasseks. 15% van de respondenten zegt het zonder meer wansmakelijk te vinden.

Van de mensen die positief staan tegenover plasseks zegt 44% zowel te genieten van het geven als ontvangen van een golden shower. 13% van de respondenten vinden het prima om plas te ontvangen, maar staat niet open voor het onderplassen van iemand anders. 4% van de deelnemers geeft graag een golden shower, maar staat niet open voor het ontvangen van plas. 7% doet er liever niets mee, maar kijkt er wel graag naar.

Advertentie
4 1 stem
Beoordeel artikel
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Frederik
Frederik
9 maanden geleden

Ik zou het haar wel vergeven, zolang het maar niet continu is. En wat plassex betreft, dat is gewoonweg zalig. Ik wil helemaal ondergeplast worden en dan die druipende kut of pik schoon likken.