Home Seksnieuws Patricia Paay voor al je seksproblemen?

Patricia Paay voor al je seksproblemen?

578
1
Patricia Paay voor al je seksproblemen?
20% van de ondervraagde bezoekers zou zich met een seksprobleem tot Patrica Paay wenden.
Tip

Het was een ludieke optie in onze peiling met de vraag: “Met wie zou jij een seksprobleem bespreken?” We voegden Patricia Paay toe als een mogelijk antwoord en 20% van de respondenten meent bij haar aan het juiste adres te zijn.

Liever naar de dokter

31% van de ondervraagden (de absolute meerderheid) gaat liever naar de huisarts met een probleem van seksuele aard. 17% zegt hulp te gaan zoeken bij een sekscoach. 16% van de respondenten zoekt liever naar oplossing via het internet. 13% gaat liever ten rade bij vrienden en 2% doet dit bij familielid. Slechts 1% van de ondervraagden bespreekt een seksprobleem met de eigen partner!

De ideale relatiestatus

Wat is jouw ideale relatiestatus? We vroegen het aan onze bezoekers. De meerderheid van de ondervraagden (42%) is het liefst in een relatie waarin ze samen ook seks kunnen hebben met anderen. 22% gaat liever ook met anderen om zonder dat de partner daar bij is. Zij kiezen voor een open relatie.

Slechts 13% van de ondervraagde bezoekers van onze website kiest voor een monogame relatie. 12% van de respondenten blijft liever happy single. 9% heeft liever alleen wat losse afspraakjes. 2% van de ondervraagden was nog op zoek naar een relatie.

Advertentie
0 0 stemmen
Beoordeel artikel
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
BiCouplePleaser
3 jaren geleden

La Paay was eens op bezoek in parenclub Showboat met haar toenmalige jongere vriend, toen ik er ook was. Ze bleek opvallend klein, en mager. Ze gaf haar ogen goed de kost, daar in de club, maar daar bleef het ook bij. 🙂