Home Seksnieuws Meerderheid masturbeert op werkplek

Meerderheid masturbeert op werkplek

960
0
Tip

De meeste mensen hebben wel eens gemasturbeerd op hun werkplek. Dat blijkt uit de resultaten van één van onze peilingen. 78% van de respondenten gaf aan wel eens te fappen of te soppen op de werkplek.

Uit onze polls bleek ook dat 24% van de deelnemers de liefde graag eens zou bedrijven op het werk. Op de vraag waar je het liefst eens van bil zou willen gaan gaf 18% aan het eens in de auto te willen doen. Het zwembad was met 29% van de stemmen de populairste lokatie. Lees vooraf best onze tips voor onder water seks.

12% van de deelnemers gaf aan seks in een luchtballon wel te zien zitten. Verder koos 10% voor een bos en gaf 6% de voorkeur aan een strand.

Lees ook: De ultieme seks bucketlist.

We peilden ook de verhouding mannen en vrouwen op onze website. 7% van de gepeilde bezoekers zegt over poesje te beschikken. De overige 93% eet liever poesjes.

Tenslotte stelde we nog de vraag of je ooit seks zou kunnen hebben met een vreemde, terwijl je zeker weet dat je hem of haar daarna nooit meer zal zien? 89% van de ondervraagden heeft daar absoluut geen probleem mee.

Advertentie