Home Seksnieuws Lingerie, dat is pas een sexy outfit!

Lingerie, dat is pas een sexy outfit!

536
2
Tip

In onze peiling vroegen we bezoekers wat ze nu echt sexy vinden. Maar liefst 44% van de respondenten meende dat lingerie de meest sexy outfit is. Voor de grap stelden we ook een huispak als optie voor.

Niemand koos overigens voor het huispak. Na lingerie kwam ‘naakt op hoge hakken’ als meest sexy outfit uit de bus. Maar liefst 18% van onze bezoekers ziet een vrouw het liefst spiernaakt op een paar sexy naaldhakken. Voor 11% van de respondenten zijn de hakken overbodig. Zij gaven de voorkeur aan een evakostuum. 14% van onze bezoekers koos dan weer voor een hoerige outfit. 9% van de stemmers ziet een vrouw het liefst op een paar sexy hoge laarzen. 5% van onze bezoekers meende dat vooral chique kleding juist erg sexy is.

Meer of minder seks tijdens de corona crisis?

In onze peiling vroegen we ook of je meer of juist minder seks hebt tijdens de corona crisis. Niet geheel onverwachts gaven de meeste mensen aan minder seks te hebben. Maar liefst 42% van de bezoekers wordt gehinderd door kinderen die vaker thuis zijn en thuiswerk. Voor 28% van de ondervraagden maakt de corona crisis geen verschil.

Toch zijn er ook mensen die gemak ondervinden van de crisis. Samen thuis werken betekent soms ook een snelle wip in de baas zijn tijd. Betaald worden om de liefde te bedrijven, is het niet geweldig. 26% van de ondervraagden geeft aan sinds de corona crisis vaker seks te hebben. Ook opmerkelijk is dat 2% van onze bezoekers meent helemaal geen seks te hebben, omdat ze daar geen behoefte aan hebben.

Advertentie
4.7 3 stemmen
Beoordeel artikel
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Janine
3 jaren geleden

Lingerie accentueert de vrouwelijke vormen. Leuk om mannen mee te verleiden, maar ook fijn om te dragen als vrouw. Je voelt je daardoor toch mooier en zekerder.

loekie44
3 jaren geleden
Reply to  Janine

En dat laatste stimuleert vaak ook de sexuele spanning voor de drager. Heb tenminste prima ervaring met vrouwen die al de hele dag in een geile outfit rondgelopen hebben 😉