Home Seksnieuws Jacht op Nijmeegse dildoplakker geopend

Jacht op Nijmeegse dildoplakker geopend

211
0
Dildo op de brievenbus in Nijmegen.
Dildo op de brievenbus in Nijmegen.
Tip

Sinds februari van dit jaar wordt Nijmegen regelmatig geplaagd door de zogenaamde dildoplakker. Afgelopen weekend was het helemaal raak: overal uit de stad kwamen meldingen van ondergeplakte PostNL-brievenbussen.

Heel Holland Plakt

Het is nog maar de vraag of het om één dildoplakker gaat, want het is goed mogelijk dat het om meerdere personen gaat. In elk geval komt het steeds vaker voor dat brievenbussen of ander straatmeubilair in Nijmegen is gedecoreerd met één of meerdere genotsknotsen. Er zijn inmiddels ook al gevallen bekend buiten Nijmegen. Zo zijn er ook kunstpenissen aangetroffen op brievenbussen in Utrecht en Doetinchem. ‘Heel Holland Plakt’, is vaak te lezen op stickers die op de brievenbussen zijn geplakt. Het gaat steeds om dildo’s met een zuignap in allerlei verschillende kleuren.

Wie is de dildoplakker?

Een verslaggever van het regionale dagblad De Gelderlander heeft de jacht geopend op de dildoplakker. Hij wil graag in contact komen met de dildoplakker(s) om hun verhaal op te tekenen.

PostNL pikt het niet!

De eigenaar van de geviseerde brievenbussen, PostNL, kon aanvankelijk de humor er wel van inzien en reageerde met een kwinkslag: “Dit pikken we niet.” Later verzocht PostNL de dildoplakker met klem om er mee te stoppen. PostNL heeft haar medewerkers opdracht gegeven om bij het lichten van de brievenbussen eventueel aangebrachte kunstpenissen te verwijderen.

Doorplakken

Eerder dit jaar, tijdens de landelijke verkiezingen, werd in een bushokje ook nog een poster opgehangen waarop een enorme penis was te zien. Het was een persiflage op de posters met toenmalig CDA-lijsttrekker Wopke Hoekstra die opriep tot ‘Doorpakken’.

– Lees ook: De hardnekkigste pi3m0l van Instagram

Tip de redactie

Weet jij meer hierover, heb je een foto gemaakt, of ben jij zelf (één van) de dildoplakker(s)? Klik hier om contact op te nemen met onze redactie.

Advertentie