Home Seksnieuws Groepsex is de populairste fantasie

Groepsex is de populairste fantasie

1653
6
Groepsex
Tip

In onze peiling informeerden we naar jullie ultieme fantasie. Maar liefst 20% van de respondenten fantaseert het liefst over seks met drie of meer vrouwen. Nog eens 20% denkt graag aan eender welke vorm van groepsex.

14% van de ondervraagden fantaseert het liefst over gedomineerd worden. 11% van de respondenten koos liever voor seks in het openbaar. Voor 9% van de stemmers is fucklicking de ultieme fantasie. Zij zouden graag eens een vrouw likken, terwijl ze geneukt wordt.

6% van de ondervraagden heeft fantasieën over dubbele penetratie en 5% denkt liever aan plasseks in bed.

Bij deze peiling konden stemmers zelf mogelijke antwoorden toevoegen. Dit zijn de antwoorden die werden voorgesteld met het bijbehorende percentage stemmen: cuckold sex (4%), samen porno kijken (4%), bukkake ontvangen (2%), een seksflim maken (2%), sexy outdoor fotoshoot (1%), furieuze zweepslagen ontvangen (1%).

De overige toegevoegde opties haalden samen nog geen procent van de stemmen.

Prostaatmassage?

Veel heteroseksuele mannen worden niet graag aangeraakt tussen hun billen. Er rust nog een zeker taboe op het onderwerp prostaatstimulatie. Stimulatie van de prostaat is echter lekker én gezond. Tijd dus om het eens aan onze bezoekers voor te leggen.

De uitkomst bleek verrassend. De meerderheid van onze mannelijke bezoekers (53%) is dol op stimulatie van de P-spot. Nog eens 35% van de ondervraagden gaf aan het best eens te willen proberen.

6% van de respondenten heeft een negatieve ervaring met prostaatmassage. Zij hebben het geprobeerd, maar vonden het niks. 6% van onze bezoekers reageerden homofoob. Zij vinden dat prostaatmassage niet is bedoeld voor heteroseksuelen en menen zich hiervan te onthouden.

Advertentie
5 2 stemmen
Beoordeel artikel
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Flierenfluit
Flierenfluit
3 jaren geleden

Geweldig! South Park ter ondersteuning! Mooi die verschillende reacties. Ieder mens heeft bijna zijn eigen wens. Leerzaam ook: een aantal ken ik niet en ga ik zeker op ontdekking!

Dutchie
Beheerder
3 jaren geleden

Groepsex is voor mij niet langer een fantasie, maar een verslaving. Zo heerlijk om met meerdere mensen te genieten van seks en vriendschap. Ik zou zeggen stop met fantaseren en probeer het eens :p

Janet
3 jaren geleden
Reply to  Dutchie

Hmm, je maakt me nieuwsgierig . Wat heb je zoal uitgespookt? Even privé chatten?

Beertje033
3 jaren geleden

Een groot gedeelte van deze bucketlist heb ik afgevinkt. Voordat ik (afgelopen jaar) in een vaste relatie ben beland, (tot wederzijds plezier en genot) heb ik regelmatig parenclubs en sexbioscopen bezocht en ben in diverse geile scenario’s beland. Groepsex, laten squirten, bukkakes gegeven, DP’s, zowel vaginaal als 1 via de voordeur en 1 via de achterdeur. Buitensex op afspraak, voyeurisme, exhibitionisme. Alles tot het genot van meerdere partijen. Mijn huidige partner denkt er anders over. Zij wil zich alleen tot mij beperken en wil mij ook niet delen. Hiermee heb ik vrede en ik ga haar ook niet bedriegen. Mijn sexleven lijkt nu wat minder avontuurlijk, maar we genieten heel erg veel van elkaar en ik heb hiervan zeker geen spijt.

wimh
wimh
3 jaren geleden

Groepsex lijkt mij heerlijk. Zonder vorm van jaloezie elkaar stimuleren en laten stimuleren. Als er een party wordt belegd meld ik mij graag aan!

Manzh
3 jaren geleden

Een ultieme droom: groepsex. Hoe groter de groep, hoe beter.