Home Seksnieuws Gratis erotische fotoshoots

Gratis erotische fotoshoots

2836
0
Tip

Of je nu model wilt worden of het gewoon eens voor jezelf wilt doen, bij Genotsplekje.nl kunnen we je een gratis professionele fotoshoot aanbieden. Van lingerieshoot tot erotisch werk, alles is mogelijk.

Wil je een mooie lingerieshoot voor je portfolio als model? Of lijkt het je spannend om eens een erotische reportage te laten maken? Dit kan ook samen met je partner of een vriend(in), desgewenst zelfs onherkenbaar.

What’s the deal?

De deal is simpel! Wij regelen een vakfotograaf en een fotoreportage zoals we die vooraf met jou zijn overeengekomen. Wij publiceren een selectie van de gemaakt foto’s, ook dit kan desgewenst onherkenbaar (voorbeeld). En jij krijgt de allerbeste foto’s digitaal afgeleverd zonder ook maar iets te hoeven betalen. Bovendien mag je met deze foto’s doen wat je wil. Bijvoorbeeld gebruiken in je portfolio of op je swingersprofiel.

Welke stijlen

Dit zijn enkele van de vele mogelijkheden, maar als jij een ander idee hebt horen we dat graag:

– Lingerie (voorbeeld)
– Badkleding
– Glamour / Playboy-stijl (voorbeeld)
– Artistiek Naakt (voorbeeld)
– Expliciet Naakt (voorbeeld)
– Soft Porno (voorbeeld)
– Hardcore (voorbeeld)

Grenzen

Je geeft zelf je grenzen aan en die worden ook nooit overschreden, er is geen sprake van enige druk. Mocht je in de loop van de reportage besluiten dat je toch liever je lingerie/ondergoed aan wilt houden, is dat dus ook geen enkel probleem!

Heb je een voorbeeld?

Hieronder nog een voorbeeld van een leuke reportage:

Neem jij de stap?

Stuur een e-mail naar redactie@genotsplekje.nl met je naam, telefoonnummer en de gewenste soort fotoreportage. We nemen daarna contact met je op om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Vervolgens brengen we je in contact met een passende vakfotograaf.

Advertentie