Home Seksnieuws Genotsplekje is van ons allemaal

Genotsplekje is van ons allemaal

807
2
Tip

De vrijwilligers achter deze site spannen zich belangeloos in om van deze site iets leuks te maken. Maar Genotsplekje is van iedereen! Ook jij kunt meedoen door foto’s, films, artikelen of verhalen in te zenden.

Over ons

Wij zijn een website zonder winstoogmerk. Onze redacteuren, auteurs en moderators zijn vrijwilligers. Onze kosten (w.o. hosting, licenties e.d.) worden gedragen door donateurs, sponsors en adverteerders. Meer over ons lees je hier.

Jouw Genotsplekje

Klik hier om een profiel aan te maken. Let op: onze website is volledig gratis. Met je profiel kun je reageren op artikelen, en na goedkeuring door de redactie kun je ook bijdragen leveren, zoals artikelen of erotische verhalen.

Jouw mening telt

Artikel beoordelenWe plaatsen allerlei soorten artikelen, foto’s en films, maar horen ook graag wat je er van vindt. Daarom kun je vanaf nu onder elk artikel een beoordeling achterlaten. Je kunt elk artikel beoordelen met 1-5 sterren. Zo weten we na verloop van tijd welke artikelen het beste werden gewaardeerd en kunnen we onze inhoud in de toekomst nog beter afstemmen op wat jullie graag zien.

Reageren

Je kunt ook reageren op onze artikelen. Reageer dan wel inhoudelijk op het artikel door iets te delen waar anderen wat aan hebben. Geef je mening, zodat andere mensen hierop kunnen reageren. Alleen reageren door te zeggen dat je iets geil vindt voegt niet zoveel toe. Veel lezers hebben aangegeven zich te storen aan korte reacties zoals: “Mooie foto’s” en “Erg geil hoor!”. Het is vanaf nu dan ook niet langer mogelijk om reacties korter dan 60 tekens te plaatsen.

Verder hebben we heel wat verbeteringen doorgevoerd in het reactiesysteem. Zo kun je ons laten weten wat je van een reactie vindt door nuttige en leuke reacties te markeren met een + (liken) en reacties die je niet relevant vindt te markeren met een . Verder kun je vanaf nu de reacties van bepaalde gebruikers volgen door te klikken op het icoontje onder de profielfoto.

We zien dat de fora op onze website niet heel erg populair zijn, dus proberen we de discussies te verleggen naar de reactiebalk onder de artikelen. Als dit is afgerond zou het zomaar kunnen dat we de fora gaan sluiten. Functies die niet worden gebruikt gaan immers ten koste van de snelheid van de website en van het totale kostenplaatje, en we moeten het hebben van giften en sponsors.

reacties-beoordelen

Erotische verhalen

Schrijf jij zelf erotische verhalen? Publiceer je verhaal dan op onze website! Gebruik dit formulier om je verhaal in te zenden.

Tip de redactie

Onze redactie is altijd op zoek naar nieuwsfeiten met een erotisch tintje. Tips, foto’s en filmpjes zijn altijd welkom op redactie@genotsplekje.nl. Je kunt ons ook mailen met suggesties voor onze website of onze erotische playlists op Spotify en SoundCloud. Ook zien we graag kortingscodes voor erotische webwinkels of websites, foto’s, video’s of uitgaansgelegenheden die jij aan kunt bevelen.

Meewerken aan Genotsplekje.nl

Schrijf je graag artikelen, ben je fotograaf, of zou je graag seksspeeltjes, erotische websites of pornofilms willen beoordelen en hierover een review willen schrijven. Neem dan contact op met veronique@genotsplekje.nl.

Foto’s of video’s aanbieden

Heb je spannende foto’s of films gemaakt die je op Genotsplekje.nl wilt publiceren? Stuur ze dan naar redactie@genotsplekje.nl. Maak gratis gebruik van WeTransfer voor het verzenden van grotere bestanden.

Fotowedstrijden

In onze rubriek Geil of Niet? kan iedereen zijn geilste foto uploaden, of gewoon lekker laf stemmen op de foto’s van anderen! Bekijk hier de actuele top 10.

En zijn nog meer leuke fotowedstrijden op komst. Je kunt nu al uploaden en vanaf oktober 2020 ook stemmen op de inzendingen.

 

Advertentie
5 2 stemmen
Beoordeel artikel
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Apeldoorner1239
3 jaren geleden

Top! Laat de gezelligheid maar komen. DM is altijd welkom. Spontaan gesprek, kennismaken, en misschien wel meer.

77donkeys
3 jaren geleden

Bedankt aan de ganse ploeg om dit mogelijk te maken! Ik hoop op nog wat meer interactie tussen de gebruikers, maar dat kan je niet forceren hé!