Home Seksnieuws Geen seks tijdens huwelijksnacht

Geen seks tijdens huwelijksnacht

153
0
Tip

Onder haar betoverende bruidsjurk gaat vaak een mooi lingeriesetje schuil. Een korset met jarretellen, een sexy beha of een witte string met een strikje. Kortom, de verwachtingen van de huwelijksnacht zijn vaak hooggespannen. Maar wat komt daar nou eigenlijk van terecht?

Nou, dat valt een beetje tegen. Uit een rondvraag van het Belgische eventplatform Salino onder 1.500 pasgetrouwde koppels blijkt dat 65% van hen geen seks heeft tijdens de huwelijksnacht. In Nederland deed lingeriemerk Bluebella eerder een soortgelijk onderzoek, maar ook daaruit bleek dat meer dan de helft van de stellen géén seks heeft tijdens de huwelijksnacht. Uit het Nederlandse onderzoek kwam ook naar voren dat de helft van de bruidsparen, die geen seks hadden in de huwelijksnacht, nog wel fit genoeg was om het cadeaugeld te tellen.

De redenen waarom stellen geen seks hebben in deze bijzondere nacht verschillen, maar vermoeidheid staat met stip op nummer een. De ondervraagde mannen antwoordden vooral dat het er niet van kwam omdat ze te dronken waren of… omdat ze wilden feesten met hun vrienden.

Een derde van de ondervraagde stellen deed het de volgende ochtend alsnog en één op de tien in elk geval binnen 48 uur. En het was het wachten waard: de eerste keer seks na de bruiloft werd door 84 procent van de stellen als ‘perfect’ bestempeld en voldeed aan alle verwachtingen.

Advertentie