Home Seksnieuws Doei Facebook! Ik heb een Genotsplekje!

Doei Facebook! Ik heb een Genotsplekje!

2381
2
Tip

Genotsplekje.nl heeft weer een enorme update gehad. Vanaf nu kun je bij ons een profiel aanmaken, zelf updates plaatsen, discussiëren in fora en groepen, en in contact komen met andere gebruikers van onze website.

Je eigen genotsplekje

Geregisteerde leden hebben vanaf nu een eigen plekje op onze website. Achter ons websiteadres typ je /leden/{jouw gebruikersnaam). Mijn gebruikersnaam is “genotsplekje”, dus ik kan mijn eigen plekje vinden op www.genotsplekje.nl/leden/genotsplekje. In het menu van onze website staat nu een optie Community. Hieronder vind je alle mogelijkheden van je vernieuwde profiel. Heb je nog geen account op onze website dan kun je jezelf hier registreren. Als je al een gebruikersnaam hebt log dan in en navigeer onder Community naar je profiel.

Contacten leggen

Vanaf nu kun je contacten leggen met andere gebruikers. Bijvoorbeeld om te chatten, foto’s uit te wisselen of met elkaar af te spreken. Klik op je profielpagina op de knop “Bewerken” om je profiel aan te vullen. Je kunt hier alles invullen wat je maar wilt delen met onze leden, of met bepaalde leden. Zo kun je onder meer hobby’s, contactgegevens, seksuele voorkeuren, foto’s en nog veel meer toevoegen aan je eigen profielpagina. Per informatieveld of foto kun je steeds zelf bepalen of je gegevens openbaar zijn of alleen worden getoond aan leden, vrienden of jezelf.

We raden je aan om zo snel mogelijk je profiel in te richten, want niemand zit te wachten op vriendschapsverzoeken van mensen met een leeg profiel. Zelf krijg ik ook al diverse vriendschapsverzoeken van jullie, maar ook ik accepteer alleen vrienden met een ingevuld profiel.

In je profiel kun je onder andere je seksuele voorkeuren opnemen. Zo weten anderen wat jij zoekt.

Jouw profiel in de kijker

Binnenkort zetten we de vijf meest interessante profielen in de kijker, dus doe je best en maak er wat moois van!

Profielpagina

Je profielpagina werkt hetzelfde als een Facebook-tijdlijn. Je kunt jouw pagina personaliseren met een cover foto, je profielfoto aanpassen en updates plaatsen op je tijdlijn. Vertel ons wat je hebt gezien, wat je zoekt, kortom, wat je met onze community wilt delen. Anderen taggen werkt met een apenstaartje en de gebruikersnaam. Dus als je mij wil taggen gebruik je @genotsplekje.

Vrienden

Net als bij Facebook kun je ook hier vrienden toevoegen (of weer verwijderen). Op www.genotsplekje.nl/leden/ kun je steeds alle profielen zien van mensen die nu online zijn op Genotsplekje.nl. Onder de optie “Vrienden” zie je een lijst van jouw vrienden en een optie met vriendschapsverzoeken. Deze verzoeken kun je accepteren of geruisloos afwijzen.

Ontdek wie er online is op Genotsplekje. Check de profielen en maak nieuwe vrienden.

Berichten

Onder “Meldingen” vind je berichten van Genotsplekje of van ons systeem. Bijvoorbeeld om je te wijzen op een openstaand vriendschapsverzoek. Onder “Berichten” kun je privé-berichten sturen of ontvangen van en naar andere leden op Genotsplekje.nl. Gebruik een apenstaartje met een gebruikersnaam om iemand te adresseren. Dus als je mij een berichtje wil sturen type je bij “Aan:” @genotsplekje.

Discussie en groepen

In onze nieuwe community is het ook mogelijk om te discussiëren in fora. We hebben alvast een leuk onderwerp gestart over genante seksblunders. Klik hier en deel jouw blunders met ons, of lees die van anderen.

Het is ook mogelijk om een openbare of besloten groep te starten. Heb je een voorstel voor een groep, neem dan even contact op met ons.

Iedereen kan meekletsen in onze fora. Wat is jouw grootste afknapper?

Privacy

We nemen je privacy erg serieus en willen dat je Genotsplekje.nl als een veilig plekje ervaart. We vinden het belangrijk om de door jou verstrekte gegevens met alle zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid te behandelen. Daarom hebben we er alles aan gedaan om je identiteit en de gevoelige informatie die je ons toevertrouwd te beschermen.

Net als bij Facebook kun je via “Instellingen” in het menu zelf bepalen wie wat te zien krijgt. Zo kun je bijvoorbeeld bepaalde foto’s alleen zichtbaar maken voor je eigen vrienden of je leeftijd volledig verborgen houden.

Via het instellingenmenu kun je ook een bestand exporteren met alle gegevens die we van jou hebben opgeslagen. Je kunt ook ten alle tijde je volledige profiel zelf uitwissen via dit menu. Let op: Dit kun je niet meer terugdraaien. Lees meer over ons privacybeleid op deze pagina.

En er is meer…

Dit is slechts een opsomming van de leukste nieuwe functies, maar er is nog veel meer mogelijk. Ontdek het allemaal onder “Community” in het menu. Al deze functionaliteiten zijn nieuw en stevig doorgetest, maar wellicht zie jij ergens nog een foutje of een verbeterpunt. Laat het ons weten!

Geniet je van ons? Help dan mee!

Iedereen mag meedoen op Genotsplekje.nl. Je kunt o.a. ook foto’s uploaden of je eigen erotische verhalen inzenden. Op deze pagina lees je hierover meer. De redactie is voor nieuwe rubrieken en artikelen ook op zoek naar mensen die kunnen bijdragen;

– Voor een nieuwe rubriek waarin we seksvragen beantwoorden zijn we op zoek naar mensen die een vraag aan ons willen stellen.

– Voor nieuwe fotoreportages zijn we op zoek naar (amateur)fotografen die op TFP-basis willen werken.

– Voor nieuwe fotoreportages zijn we op zoek naar (amateur)modellen die erotisch naakt of expliciet naakt willen poseren. Al dan niet herkenbaar.

– Voor artikelen over bischierigheid, cuckolding, swingen en vreemdgaan zijn we op zoek naar mensen die anoniem willen vertellen over hun ervaringen. Zowel goede als slechte ervaringen.

Tip de redactie

Eigenlijk is onze redactie altijd op zoek naar nieuwe verhalen met een erotisch karakter. Tips, foto’s en filmpjes zijn altijd welkom op redactie@genotsplekje.nl. Je kunt ons ook mailen met suggesties voor onze website.

Advertentie
0 0 stemmen
Beoordeel artikel
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Apeldoorner1239
4 jaren geleden

Top gedaan! Kom maar door!

Geile Gekkies 010
4 jaren geleden

Dit is veel leuker dan Facebook 😉