Home Seksnieuws Doe je lekker mee met ons?

Doe je lekker mee met ons?

912
0
Tip

Genotsplekje.nl is een website voor iedereen die kan genieten van seks en erotiek, ongeacht zijn of haar achtergrond. En iedereen mag meedoen! We zetten de vele mogelijkheden om bij te dragen nog even op een rijtje.

Over ons

Wij zijn een website zonder winstoogmerk. Onze redacteuren, auteurs en moderators zijn vrijwilligers. Onze kosten (w.o. hosting, licenties e.d.) worden gedragen door donateurs, sponsors en adverteerders. Meer over ons lees je hier.

Jouw genotsplekje

Klik hier om een profiel aan te maken. Let op: onze website is volledig gratis. Met je profiel kun je reageren op artikelen, en na goedkeuring door de redactie kun je ook bijdragen leveren, zoals artikelen of erotische verhalen.

“Onze redactie is altijd op zoek naar nieuwsfeiten met een erotisch tintje”

Erotische verhalen

Schrijf jij zelf erotische verhalen? Publiceer je verhaal dan op onze website! Gebruik dit formulier om je verhaal in te zenden.

Tip de redactie

Onze redactie is altijd op zoek naar nieuwsfeiten met een erotisch tintje. Tips, foto’s en filmpjes zijn altijd welkom op redactie@genotsplekje.nl. Je kunt ons ook mailen met suggesties voor onze website of onze erotische playlists op Spotify en SoundCloud. Ook zien we graag kortingscodes voor erotische webwinkels of websites, foto’s, video’s of uitgaansgelegenheden die jij aan kunt bevelen.

Wat is jouw genotsplekje?

Wat is jouw favoriete onderdeel van Genotsplekje. Kom je hier voor de verhalen, de artikelen, de foto’s? Op deze pagina kun je nog tot en met 20 september 2019 stemmen op jouw favoriete onderdeel.

Lees hieronder verder en ontdek onze fotowedstrijden!

Meewerken aan Genotsplekje.nl

Schrijf je graag artikelen, ben je fotograaf, of zou je graag seksspeeltjes, erotische websites of pornofilms willen beoordelen en hierover een review willen schrijven. Neem dan contact op met veronique@genotsplekje.nl.

Foto’s of video’s aanbieden

Heb je spannende foto’s of films gemaakt die je op Genotsplekje.nl zou willen publiceren? Stuur ze dan naar redactie@genotsplekje.nl. Maak gratis gebruik van WeTransfer voor het verzenden van grotere bestanden.

Fotowedstrijden

In onze rubriek Geil of Niet? kan iedereen zijn geilste foto uploaden, of gewoon lekker laf stemmen op de foto’s van anderen! Bekijk hier de actuele top 10.

En zijn nog meer leuke fotowedstrijden op komst. Je kunt nu al uploaden en vanaf 1 oktober 2019 ook stemmen op de inzendingen. Op 22 december 2019 maken we de winnaars bekend. Hieronder zetten we alle lopende fotowedstrijden nog eens voor je op een rijtje:

De mooiste boobies

De mooiste boobies van 2019?

Wat zijn de mooiste borsten van 2019? Er zijn evenveel soorten boobies als er vrouwen zijn. Toch zien we vaak één soort borst in de media: rond en pront. Wij willen normale boezems zien! Maak een selfie van je borsten en doe mee met onze fotowedstrijd. De winnaar krijgt een cadeaubon t.w.v. 100 euro voor de vrouwvriendelijke erotiekwinkel Richenelle.com. Bekijk hier de tot nu ingezonden boobies.

De beste dickpic

Hoe ziet de ideale genotsknots eruit? Heren kunnen tot en met 30 september 2019 een dickpic uploaden. De winnaar krijgt een cadeaubon t.w.v. 100 euro voor seksshop Fantasieshop.nl. Bekijk hier de tot nu ingezonden dickpics.

Het mooiste poesje van 2019?

Het mooiste poesje

Hoe ziet het ideale spleetje eruit? Dames kunnen tot en met 30 september 2019 een “vagelfie” (een selfie van de vagina) uploaden. De winnaar krijgt een Womanizer Premium t.w.v. 189 euro. Bekijk hier de tot nu ingezonden vagelfies.

De verleidelijkste man en vrouw

Wie is de Teaser van het jaar 2019. Kortom, de verleidelijkste man en vrouw! En dan bedoelen we geen celebrities, maar lezers van deze blog die hun meest sexy selfie uploaden. Nog tot en met 30 september 2019 kun je een foto uploaden. Daarna kan er gestemd worden. Het is de bedoeling dat je verleidelijk bent zonder al je kleren uit te trekken! Heb je professionele foto’s laten maken dan mag je deze ook uploaden. Bekijk hier de tot nu toe ingezonden teasers.

Andere fotowedstrijden?

We vragen het aan jou! Welke fotowedstrijden wil je nog meer zien? Billen? Ondergoed? Badpakken? Boxershorts? Reageer onder dit artikel met jouw suggesties?

Advertentie