Home Seksnieuws Dit deden we met jouw feedback

Dit deden we met jouw feedback

187
2
Tip

Vorige week lanceerden we een grote update. Sindsdien kunnen onze leden o.m. meedoen en met elkaar communiceren. We vroegen jullie om verbeterpunten en gingen er mee aan de slag.

Foto’s uploaden

Sinds vorige week kun je bij ons een uitgebreid profiel aanmaken, zelf updates plaatsen, discussiëren in fora en groepen, en in contact komen met andere gebruikers van onze website. De meest gehoorde klacht was dat het nog niet mogelijk is om foto’s te uploaden. Dat is sinds gisteren opgelost.

Je kon een profielfoto, een coverfoto en drie extra profielfoto’s uploaden, maar het was nog niet mogelijk om een foto toe te voegen aan een bericht. Ook in de groepen was het niet mogelijk om foto’s te plaatsen. Dat is nu aangepast. Je kunt nu zelfs albums aanmaken.

Activiteit van alle leden

Indien je de link Activiteiten aanklikte kreeg je alleen een overzicht van je eigen acties. Dat hebben we op jullie verzoek aangepast. Je ziet nu alle activiteiten van leden op ons platform.

Kussen

Zie je een interessant profiel, maar weet je niet hoe je een gesprek kan aanknopen, dan kun je iemand vanaf nu een kusje geven. Dit is vergelijkbaar met porren op Facebook.

Coverfoto’s

Gebruikers en groepen die nog geen coverfoto hebben geupload hebben we vanaf nu zelf een afbeelding gegeven. Deze afbeelding kun desgewenst zelf vervangen.

Profielen

We hebben al heel wat leuke profielen gezien, maar er zijn ook nog best wel wat mensen die niets invullen en geen profielfoto uploaden. Dat vinden we jammer! Daarom hebben we besloten de functionaliteiten van onze community te blokkeren voor gebruikers die geen profielfoto hebben geupload en niet minstens een geslacht en een lokatie hebben ingevuld. Zodra je een foto hebt geplaatst (dat hoeft zeker niet van je gezicht te zijn), en je geslacht en provincie hebt ingevuld, kun je weer gebruik maken van alle functies.

Privacy

Onder instellingen vind je vanaf nu de optie profiel verbergen. Hier kun je instellen of je profiel zichtbaar mag zijn voor iedereen, alleen voor leden, of alleen voor vrienden. Ook kun je er voor kiezen om je profiel niet te laten opnemen in het ledenoverzicht.

Advertentie
0 0 stemmen
Beoordeel artikel
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
SixtyNine
4 jaren geleden

Goede update, alleen wel nog een beetje weinig animo zo te zien, zonde!!