Home Seksnieuws De top 5 erotische verhalen

De top 5 erotische verhalen

Wil je jouw verhaal op Genotsplekje.nl publiceren? Hier kun je jouw verhaal inzenden.

4662
0
Erotische verhalen lezen
Tip

Op Genotsplekje.nl lees je ook de spannendste erotische verhalen. Om je op weg te helpen hebben we een top 5 gemaakt van de populairste erotische vertellingen op onze website.

5. Spelen met mannen

Dit erotische verhaal gaat over een stel dat graag een trio wil met een extra man. Het is niet zo eenvoudig om de juiste kerel te vinden, maar na wat tegenvallers wordt het duidelijk dat ze op zoek zijn naar een onderdanig type. Ze plaatsen een advertentie op het internet en beleven een spetterend avontuur.

Klik hier om dit erotische verhaal te lezen

4. 50 Tinten Kutsap

Dit verhaal gaat over een vrouw die verlangt naar meer passie. Op aanraden van een vriendin heeft ze zich aangemeld bij Secondlove.nl, een website voor mensen die willen vreemdgaan. Ze leert een bijzondere man kennen die haar op ongekende wijze weet op te winden.

Klik hier om dit erotische verhaal te lezen

3. Hitte in het zwembad

In dit erotische verhaal maken we kennis met Anne en Chris. Ze zijn stapelgek op elkaar. Ze gaan naar een zwembad en proberen overal seks te hebben. Worden ze betrapt?

Klik hier om dit erotische verhaal te lezen

2. Lekker wakker worden

Dit verhaal speelt zich af in een trein tijdens de ochtendspits. Een man en een vrouw hebben onverwachts een enorme klik en daar komt meer van.

Klik hier om dit erotische verhaal te lezen

1. Plasseks (on)gelukje

Dit is het meest gelezen erotische verhaal op onze website. Veronica moet heel nodig plassen en rent een toilethokje in. Op dat moment stapt Erika uit de cabine. Door de botsing plast Veronica in haar broek. Erika helpt haar en als een geluk bij een ongeluk ontdekken ze dat ze erg opgewonden worden van plas, en van elkaar.

Klik hier om dit erotische verhaal te lezen

Advertentie