Home Seksnieuws De 5 mooiste Nederlandse modellen

De 5 mooiste Nederlandse modellen

744
0
Tip

Veel Nederlandse modellen behoren tot de absolute top van de internationale modellenwereld. Nederland heeft prachtige vrouwen, maar welke babes zijn volgens jullie de mooiste vrouwen van het moment? Dit was jullie top 5.

5. Jessie Jazz Vuijk

Jessie begon op haar 17e met modellenwerk. Drie jaar later, in 2015, werd ze gekozen tot Miss Nederland van dat jaar. Hierdoor vertegenwoordigde ze Nederland tijdens de Miss Universe-verkiezingen. Jessie nam ook deel aan Expeditie Robinson 2016. In 2018 was ze een van de deelnemers aan het programma Boxing Stars. Ze won de finale van haar tegenstandster Saar Koningsberger.

4. Maan de Steenwinkel

Maan werd bekend door in 2016 het zesde seizoen van ‘The Voice of Holland’ te winnen. Dit jaar maakte ze haar acteerdebuut in de film ‘De Club van Lelijke Kinderen’ en werd ze bekroond als ‘Beste zangeres van het Jaar’ bij de 100% NL Awards.

3. Geraldine Kemper

Geraldine kennen we van BNN. Ooit won ze door het tv-programma Sterretje Gezocht haar baan als presentatrice bij deze publieke omroep. Geraldine is niet alleen knap, maar ook leuk. In 2015 werd ze nog verkozen tot meest begeerde vrijgezel van Nederland.

2. Sharon Pieksma

De Rotterdamse Sharon werkt als freelance model en deejay. In 2013 nam ze op 18-jarige leeftijd deel aan Holland’s Next Top Model. Eerder dit jaar werd Sharon Pieksma gekroond tot Miss Universe Nederland.

1. Romee Strijd

Romee stapte in de modellenwereld in 2011. Drie jaar later was ze één van de nieuwkomers tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show. Ze heeft onder andere modellenwerk gedaan voor Badgley Mischka, Burberry, Calvin Klein, Christopher Kane, DKNY, Donna Karan, Louis Vuitton, Michael Kors, Victoria’s Secret en Yves Saint Laurent. Sinds 2015 mag ze zich een Victoria’s Secret Angel noemen.

Advertentie