Home Seksnieuws Chatten op Genotsplekje.nl

Chatten op Genotsplekje.nl

1101
4
Tip

Genotsplekje.nl zit in de lift! Met steeds meer actieve leden in onze community is dit niet alleen een website met sexy artikelen, foto’s en films, maar vooral ook een site om contacten te leggen.

Op veler verzoek hebben we dan ook hard gewerkt aan een verbeterde berichtenfunctie. De bestaande berichtenbox was veel te log en nodigde niet uit tot het voeren van een doorlopende chat. Daarnaast was het niet mogelijk om bestanden naar elkaar te versturen in een privé-chat. Dat is nu opgelost!

Alle verbeteringen/veranderingen op een rij

– Chatgesprekken zijn nu in realtime.
– Je ontvangt geen e-mail-alerts meer als je deze hebt uitgeschakeld in je instellingen.
– Je ontvangt geen e-mail-alerts meer voor berichten die je al hebt gelezen.
– Je ontvangt geen e-mail-alerts meer als je bent ingelogd.
– Je kunt nu bestanden naar elkaar versturen.
– Je kunt emoji’s selecteren vanuit een handig menu.
– Op de desktop hoor je een geluidssignaal bij nieuwe berichten.
– Op de desktop heb je rechtsonder een chatconsole.
– Je ontvangt alerts onderin je scherm bij het ontvangen van een nieuw bericht.
– Je kunt een chat starten met meerdere leden in een groep.
– Je kunt duidelijker zien of iemand online is.
– Je kunt zien of je bericht is afgeleverd of gelezen.
– Je kunt leden zoeken op gebruikersnaam en nickname in het adresvenster.

In de desktopversie heb je linksonder een handige chatbox.

Foutje!

Alle nieuwe functionaliteiten zijn grondig getest, maar wellicht zie jij ergens nog een foutje of een verbeterpunt. Laat het ons weten! Alle berichten uit het oude systeem zijn overgezet. Mocht je nog oude meldingen voor nieuwe berichten in je inbox hebben staan dan zullen die oude meldingen doodlopen naar een foutpagina. Wees gerust, de berichten kun je gewoon terugvinden op: www.genotsplekje.nl/chat.

Hulp nodig

Onze community is inmiddels zo uitgebreid met nieuwe functies. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer! Lees onderstaande artikelen uit het archief even door om een beter inzicht te krijgen in de mogelijkheden.

Doei Facebook! Ik heb een Genotsplekje!
Dit deden we met jouw feedback

Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Nog meer verbeteringen

Onze Dating Vergelijker heeft een grote redactionele update gehad. Van alle vermelde datingwebsites zijn nu ook de kosten vermeld. Zo weet je binnen enkele klikken welke datingsite het beste bij je past, of er kosten aan verbonden zijn, en hoeveel.

Genotsplekje is gratis!

Dankzij onze sponsors en de bijdragen van vrijwillige medewerkers kunnen we deze website gratis houden. De vernieuwde chat vereiste weer een flinke investering in servercapaciteit. Mocht jij ook willen bijdragen aan onze website dan kun je dat doen via onderstaande donatieknop. Je kunt zelf een bedrag kiezen en bepalen of je eenmalig of periodiek wenst te doneren. Betalen kan via Paypal of met een credit card. Met het geld betalen we onze rekeningen en investeren we in nieuwe functionaliteiten voor onze website.

Dankzij onze sponsor Fantasie Shop mogen we iedereen die eenmalig 20 euro doneert een gratis porno DVD aanbieden. Stuur je betaalbewijs, adresgegevens en het gewenste genre aan redactie@genotsplekje.nl. Keuze uit Porna, Anaal, Grote Borsten of Hardcore.

[wpedon id=”7553″ align=”left”]

Advertentie
0 0 stemmen
Beoordeel artikel
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sjuul
Sjuul
4 jaren geleden

Een foto groter dan 1.5 MB is niet plaatsbaar in een privé-chat? Probeer een schermafdruk, deze bestandjes zijn vaak kleiner dan een “originele” foto.

hansieh1962
4 jaren geleden

Waar kan ik het chatgedeelte vinden?