Home Sekservaringen Fotowedstrijden Wist je dat mei masturbatiemaand is?

Wist je dat mei masturbatiemaand is?

Je kunt tot en met Internationale Masturbatie Dag (28 mei 2020) een masturbatie selfie uploaden of stemmen op de inzendingen. Aan het einde van de maand maken we de winnaar bekend.

De winnaar krijgt 2000 G-punten en een cadeaubon t.w.v. 25 euro voor erotiekwinkel Fantasie Shop.

2794
6
Masturbatie Maand
Tip

Mei is masturbatiemaand en 28 mei internationale masturbatiedag. In het buitenland leeft dit meer, hier in Nederland wat minder. Dat is spijtig, want het is hoog tijd voor extra zelfliefde. Zeker nu we met zijn allen thuis zitten.

Geschiedenis

International Masturbation Day is ontstaan in de Verenigde Staten. De Amerikaanse seksshop Good Vibrations riep in 1995 de Internationale Masturbatie Dag uit ter ere van Joycelyn Elders. Tot 1994 was zij een topambtenaar en woordvoerder voor de federale overheid in de VS. Ze werd ontslagen omdat ze suggereerde dat op scholen masturbatie moest worden gepromoot als alternatief voor andere riskantere vormen van seksuele activiteiten.

Typisch Amerikaans

Zeker als het om seks gaat is de VS nog steeds een ultra-conservatief land. Het was nota bene Bill Clinton die de ontslagbrief van Joycelyn tekende. We wisten toen nog niets van de blowjobs die hij van Monica Lewinski ontving. Veel Amerikanen denken nog steeds dat masturberen slecht is. Je mag er niet over praten en het al helemaal niet aanmoedigen. Gelukkig denken we daar hier heel anders over.

Masturberen is ontzettend gezond

Masturberen is goed voor je en dat is wetenschappelijk bewezen. Het helpt tegen stress en pijn, zorgt dat je lekker slaapt en het verbetert je vruchtbaarheid. Zeker in moeilijke tijden zoals in de huidige corona crisis, is masturberen de beste uitvlucht.

Bij mannen helpt masturberen bovendien het immuunsysteem versterken. Vrouwen ervaren minder last van menstruatiekrampen als ze regelmatiger met zichzelf spelen.

Doe het eens wat vaker

In de VS vinden heuse masturbatie-marathons plaats. In Groot-Brittannië en Australië staat 28 mei beter bekend als “Wankers Day” Het wordt daar ook uitbundig gevierd. In Nederland lijkt het vooral een begrip dat door online sexshops wordt gebruikt om meer omzet te genereren. Wij van Genotsplekje.nl roepen jullie op om het nu eens wat vaker te doen. Zit je hele dagen opgesloten met je partner? Masturbeer dan eens samen. Het is weer eens wat anders. Het is bovendien opwindend om naar elkaar te kijken en je leert nog eens wat van elkaar.

Tips

Masturbatietechnieken voor haar
Cursus Spuitend Klaarkomen
Hoe gebruik je een vibrator
Op zoek naar het ultieme orgasme
Seksspeeltjes getest
10% korting op alle seksspeeltjes met kortingscode GENOTSPLEKJE

Doe mee en geniet van je lichaam

Je kunt tot en met Internationale Masturbatie Dag (28 mei 2020) een masturbatie selfie uploaden of stemmen op de inzendingen. Aan het einde van de maand maken we de winnaar bekend.

De winnaar krijgt 2000 G-punten en een cadeaubon t.w.v. 25 euro voor erotiekwinkel Fantasie Shop.

[fv id=14 show_opened=true count_to=upload]

Advertentie
0 0 stemmen
Beoordeel artikel
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Suzanne
4 jaren geleden

Goed initiatief ! Ik masturbeer de laatste tijd inderdaad best wel wat vaker 😉

Helpikwileenkut
4 jaren geleden
Reply to  Suzanne

Jou wil ik live zien masturberen 😉

Malinda
4 jaren geleden

Donniedutch76 is mijn absolute favoriet 🙂

Dutchie
Beheerder
4 jaren geleden
Reply to  Malinda

Mijn favoriet is 😉

Brenda
4 jaren geleden
Reply to  Dutchie

Jij bent mijn favoriet 😛

zomaar
zomaar
4 jaren geleden

Mijn stem heb je . Mooie foto.