Home Sekservaringen Fotowedstrijden Wie heeft het mooiste poesje?

Wie heeft het mooiste poesje?

2636
1
Nat poesje
Tip

Begin september is het weer tijd voor de grootste virtuele bitchfight van Nederland. Dan kunnen onze lezers weer stemmen voor de ingezonden vagelfies en bepalen wie het mooiste poesje van 2021 heeft.

Upload je vagelfie

Tot en met 3 september a.s. kun je een selfie van je vulva uploaden. Daarna kan er gestemd worden. Als dit de eerste keer is dat je een foto van je poesje maakt dan voel je je waarschijnlijk wat ongemakkelijk. Probeer gewoon een heleboel verschillende poses. Wees creatief en ontdek welke invalshoek het best resultaat oplevert.

Niet flitsen!

Open, gesloten, achterlangs, of een pose die jij zelf bedenkt. Zorg dat je gezicht niet in beeld komt. Zet bij voorkeur iets meer dan alleen je kutje op de foto. Een stukje schaambeen, wat bovenbeen. Alleen een flamoes is ook zo kaal. Zorg voor scherpte en een goede belichting, maar gebruik geen flits. Dan zie je dingen waarvan je niet eens wist dat je ze had! Upload je foto onder dit artikel. De winnaar ontvangt naast de eervolle titel een Lelo Ida Koppelvibrator t.w.v. € 169,95 en 2.000 G-punten.

– Bekijk de winnaars van onze fotowedstrijden in 2020
– Bekijk de winnaars van onze fotowedstrijden in 2019.

Kijk je liever naar piemels?

We hebben ook een verkiezing voor de beste dickpic van 2021.

[fv id=17]

Advertentie
5 1 stem
Beoordeel artikel
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
relaxed68
relaxed68
2 jaren geleden

Nog even aftellen maar dan mogen we weer lekker stemmen. Ik heb alweer veel moois gezien (en één hele mooie).