Home Sekservaringen Fotowedstrijden Stem nu voor het mooiste poesje van 2021

Stem nu voor het mooiste poesje van 2021

5313
24
Poesje
Tip

Hoe ziet het ideale spleetje eruit? Heren opgelet! De stemming is nu geopend! Jullie kunnen vanaf nu stemmen op de alle ingezonden vagina selfies. Op 22 december 2021 maken we de winnaar bekend.

Stem op jouw favoriete kutje!

Je kunt elke 24 uur maximaal vijf poesjes ‘liken’. De vagelfie met de meeste likes wint. De inzender wint dan een Lelo Ida Koppelvibrator t.w.v. € 169,95 en 2.000 G-punten.

Voorgaande jaren

Bekijk ook de winnaars van onze fotowedstrijden in 2019.
Bekijk ook de winnaars van onze fotowedstrijden in 2020.

Piemels

Kijk je liever naar piemels? We hebben ook een verkiezing voor de beste dickpic.

[fv id=17]

Advertentie

24 REACTIES

 1. Natuurlijk heb ik m’n persoonlijke voorkeur voor @bianca29 maar wat een heerlijke competitie! Dames (en fotografen) jullie hebben weer goed je best gedaan!

 2. Wat een aangename foto’s komen hier voorbij. Al dat vrouwelijk schoon. Vooral de poesjes van Veronique en HetePoes030 zijn fantastisch. Ga zo door dames!

 3. Bianca’s kutje stond op nr 1 vanmorgen en nu staat Grietje weer 7 stemmen hoger. Dat gaat wel heel hard in een paar uurtjes.

 4. Uiteraard vind ik het kutje van mijn vrouw het lekkerst, maar er zitten er zeker nog bij die meer dan te pruimen zijn… @Eveline010.

 5. Heej beste GP vrienden en vriendinnen,

  Bijna 3 maanden zijn we al aan het stemmen op onze favorieten/mijn favoriet, maar dit kan toch veel beter?

  Met zijn ruim 2.500 liefhebbers (zie ledental), waarvan er ruim 75 per dag even terugkomen om te stemmen (ik tel even snel de aangemelde leden per dag, misschien dat de werkelijkheid afwijkt).

  Desalniettemin, dagelijks kom ik met veel plezier stemmen op mijn vriendin Bianca29, maar natuurlijk verdient ze meer stemmen :P. Zullen we de aftelperiode eens goed gaan benutten?

  Ooo, eerst excuus voor alle andere mooie dames. Jullie zien er allemaal prachtig uit en verdienen zeker ook mijn stem, maar uit tactische overweging stem ik binnen de top 5 alleen op @Bianca29. XXX.

 6. Alle poesjes zijn om te zoenen, maar de foto van Janine laat menig fantasie op hol slaan en staat daardoor terecht op 1!

 7. Beste GP vrienden,

  Deze heerlijke competitie heeft mij de laatste dagen verbaasd. Graag stel ik de vraag, is het de bedoeling dat we stemmen op een authentieke eigen foto van één van de leden, of een opgezochte, ook mooie foto van het internet?

  Voor mij zou het gaan om het authentieke. Als we het daar mee eens kunnen zijn, mogen we dan ook de inzenders van niet eigen foto’s verzoeken hun inzending te laten verwijderen? Hiermee is de competitie toch een stuk eerlijker?

Reacties zijn gesloten.