Home Sekservaringen Fotowedstrijden Stem nu voor het mooiste poesje van 2020

Stem nu voor het mooiste poesje van 2020

7570
28
Tip

Hoe ziet het ideale spleetje eruit? Heren opgelet! De stemming is nu geopend! Jullie kunnen vanaf nu stemmen op de alle ingezonden vagina selfies. Op 22 december 2020 maken we de winnaar bekend.

Je kunt elke 24 uur maximaal vijf poesjes ‘liken’. De vagelfie met de meeste likes wint. De inzender wint dan een Womanizer Premium t.w.v. 189 euro en 2.000 G-punten.

Kijk je liever naar piemels? We hebben ook een verkiezing voor de beste dickpick.

[fv id=9]

Advertentie

28 REACTIES

 1. Wow, wat een heerlijke competitie! Lady41 echt m’n favoriet direct gevolgd door Tries en Malinda. Alle drie krijgen mijn stem echter ik stem wel tactisch. Vote for lady41.

 2. Beste vrienden. Klik gerust eens wat vaker op de stemknop bij Lady41! Ik weet bijna zeker dat we dan wel meer van haar gaan zien!

  • Als ik win is het niet ‘wie weet wordt het vervolgd’. Het wordt gewoon vervolgd met een heleboel geile foto’s van mij. Hier ook een teaser 😉

 3. Hoi medestemmers. Helpen jullie mee om Bianca29/lady41 wat hoger in de lijsten te krijgen? Er wordt al goed gestemd maar toch te weinig!
  @Bianca29 is een prachtige vrouw die de afgelopen jaren heel veel heeft overwonnen. Voor mij een topper. Ze verdient het zeker om te winnen…

 4. Ook bij ons mag je rekenen op mooie geile foto’s als we winnen. En dat is een belofte! Geile kusjes en blijf stemmen op ons xxx

 5. Wat een geziek hier rond die Lady41. Mooie foto trouwens, maar wat een rare mannetjes. Mijn favoriet is Janny076. Wat is die van jullie?

  • Elke poes die glinstert van plezier is schitterend in combinatie met een stralende eigenaresse. Laten we in deze barre tijden gewoon genieten van elkaars naakt, en niet alleen in deze barre tijden maar altijd.

Reacties zijn gesloten.