Home Sekservaringen Fotowedstrijden Stem nu voor het lekkerste slipje van 2020

Stem nu voor het lekkerste slipje van 2020

2439
11
Tip

Wie heeft het geilste slipje van 2020? De stemming is nu geopend! Jullie kunnen vanaf nu stemmen op alle ingezonden foto’s. Op 22 december 2020 maken we de winnaar bekend.

Je kunt elke 24 uur maximaal vijf foto’s ‘liken’. De foto met de meeste likes wint. De inzender wint dan een cadeaubon t.w.v. € 100 voor erotiekwinkel Fantasie Shop en 2.000 G-punten.

Bekijk ook de winnaars van onze fotowedstrijden in 2019.

[fv id=13]

Advertentie

11 REACTIES

 1. Weer een leuke wedstrijd. Opwindende foto’s. Maar als ik het stempatroon zie stemmen de meeste mensen op de geilheid van een foto en niet op de kwaliteit van de weergave van het slipje. Wel jammer hoor!

  • Ik heb geen idee wat je bedoelt. Ik zie dat Astrid nu de meeste stemmen heeft en dat is een ontzettend smaakvolle erotische foto en een prachtig ondergoedje.

   • ik vind de slipjes van Roosje, Superslet, Jeanine, Denise en Lady41 veel meer het beeld van een slip weergeven. Bij Astrid gaat het veel meer om de vormen van haar billen dan het slipje.

  • Oei, een azijnpisser? Het is zeker een leuke wedstrijd. Ik zie nergens staan dat het over de geilheid van het slipje moet gaan. Dat zou dan wel een lekker nat slipje moeten zijn… Stem gewoon op wat je geil vindt. En dat is voor iedereen weer anders.

 2. Het gaat hier toch om de geilste, meest opwindende foto? Ik begrijp je ook niet. Dus het stemgedrag van iedereen is kut en alleen jij snapt het? Nou ben nu wel benieuwd waar je op stemt???

  • Kijk goed naar het thema. En lees nauwlettend mijn commentaar en andere antwoorden. Het is niet belangrijk wie mijn favoriet is. Maar wel het thema waar het omdraait. En het feit dat dat niet door alle deelnemers correct wordt gevolgd. maar ja, voor de meesten waarschijnlijk zoiets als hogere wiskunde, vrees ik.

Reacties zijn gesloten.