Home Sekservaringen Reviews Sextoy Test: Womanizer Premium

Sextoy Test: Womanizer Premium

Véronique test seksspeeltjes en deelt haar bevindingen. Wil jij een seksspeeltje laten testen? Of wil je zelf een seksspeeltje testen en hierover schrijven voor onze website? Neem dan contact op met Véronique.

254
0
Womanizer Premium
Tip

Ik wilde al zo lang een Womanizer in handen krijgen. Volgens de lovende reviews van anderen ontdek je een nieuw en uniek soort orgasme. Dat is nogal een belofte, maar miljoenen vrouwen over de hele wereld schijnen het daar inmiddels helemaal mee eens te zijn. Andere bloggers die seksspeeltjes testen en zelfs klanten die reviews schrijven zijn stuk voor stuk vol lof over de Womanizer. Gelukkig was Richenelle zo vriendelijk om mij een Womanizer Premium te bezorgen in ruil voor een eerlijke review.

Wat is de Womanizer?

Voor wie onder een steen heeft geleefd: De Womanizer is hét seksspeeltje van de eeuw! Heleen van Rooyen geeft in haar Sexdagboek aan dat ze er een grote fan van is. Sinds de toelichting van Heleen in het tv-programma Jinek is de Womanizer ook een ware hit in Nederland. Volgens Heleen is de Womanizer onmisbaar in de slaapkamer. De Womanizer is een seksspeeltje die het door middel van een innovatieve techniek mogelijk maakt om de clitoris zonder direct contact te stimuleren. Geen vibratie, maar luchtdruk-stimulatie. Tijdens het stimulatieproces wordt de clitoris lichtjes in het mondje van de Womanizer gezogen om zo met pulserende drukgolfjes gestimuleerd te worden, zonder aanraking. Dit seksspeeltje voorkomt dan ook overstimulatie en overgevoeligheid. Tegenwoordig produceren ook andere merken zoals Lelo luchtdruk-stimulators, maar Womanizer was het eerste merk dat deze seksspeeltjes op de markt bracht. De Womanizer Pro is de luxe versie van dit seksspeeltje.

Voordat ik de Womanizer ontving informeerde ik eens bij een aantal vriendinnen. Vier van hen hadden nog nooit een luchtdruk-stimulator geprobeerd. Twee vriendinnen zeiden te zweren bij een Womanizer, terwijl twee anderen meenden dat de Womanizer te duur is en dat de veel goedkopere Satisfyer net zo goed werkt.

Levering en verpakking

Richenelle leverde op mijn verzoek bij de Primera in de buurt, omdat ik overdag niet thuis zou zijn. Aan het einde van de dag heb ik mijn bestelling opgehaald. Het was een neutrale bruine doos zonder vermelding van een afzender. In de doos trof ik een zwarte luxe verpakking aan, in een stijl die doet denken aan die van een duur parfum. Volgende de pakbon ging het om een Womanizer Premium Red & Gold. Bij het speeltje zat een oplaadkabel, een opbergtasje en twee mondstukjes van verschillende maten. De mondstukjes zijn verwisselbaar, naar gelang wat beter bij je lichaam past. Elke clitoris is immers weer anders. Dit seksspeeltje is één en al luxe. De fluweelzachte siliconen en de subtiele goudkleurige accenten dragen bij aan dat luxueuze gevoel.

Het prijskaartje van de Womanizer Premium is met €189,- ook best premium te noemen. Ik ga uitvinden of dat het waard is. Het is een verdomd goed product van een betrouwbaar bedrijf en als je dit aan een seksspeeltje kunt uitgeven is het een investering waar je nog jarenlang plezier van zult hebben. Heb je minder te besteden dan kun je een aantal van de speciale functies van de Premium-versie opgeven (meer daarover later) en kun je kiezen voor een goedkoper model of een veel goedkopere Satisfyer. Dit seksspeeltje heeft een aantal duidelijke voordelen ten opzichte van de goedkopere modellen, maar of ze de extra kosten waard zijn is natuurlijk een persoonlijke keuze.

Werking

Het speeltje werkt op een eenvoudige interface met 4 knopjes. De onderste knop net boven het oplaadpunt schakelt het speeltje aan en uit. Een knop met een klein golfpatroontje erop schakelt de zogenaamde Auto Pilot-modus aan en uit. Met de +/- knoppen kun je snelheid aanpassen. De knoppen zijn eenvoudig in te drukken en goed gepositioneerd. De Womanizer Premium is oplaadbaar met de bijgeleverde USB-kabel. Ze is volledig waterdicht en ligt echt comfortabel in je hand.

Afgezien van enkele accenten in ABS-plastic is dit speeltje volledig van siliconen en dus lichaamsveilig. Omdat de Womanizer Premium volledig waterdicht is, kun je ze onderdompelen en gemakkelijk schoonmaken. Het kapje dat over de clitoris gaat kun je na enkele keren gebruik verwijderen en steriliseren in kokend water of een chlooroplossing. Mocht je het speeltje met iemand anders willen delen dan kun je het meegeleverde extra kapje gebruiken. Je kunt ook kapjes voor de Womanizer nabestellen.

Womanizer Premium versus goedkopere modellen

Geen gedoe meer met knoppen als je kamergenoot plots op de deur klopt of je kind op een ongelegen moment binnenvalt!

De Womanizer Premium heeft drie belangrijke kenmerken die hem onderscheiden van de goedkopere modellen:

De Womanizer Premium kent 12 snelheden (het klassieke model heeft er slechts 8), met de laagste instelling lager en de hoogste instelling hoger dan ooit tevoren.

Ze schakelt zichzelf automatisch uit wanneer het niet in contact staat met het lichaam en schakelt zich weer aan (op dezelfde instelling) wanneer het contact opnieuw onstaat. Dit is echt cool en heel erg nuttig. Geen gedoe meer met knoppen als je kamergenoot plots op de deur klopt of je kind op een ongelegen moment binnenvalt!

En tot slot is er de Auto Pilot-modus. Ik ben er geen fan van, maar ik geloof dat veel mensen er dol op zullen zijn. In de Auto Pilot beweegt de intensiteit automatisch tussen snelheden (binnen een bereik van 4 standen, die je omhoog of omlaag kunt draaien). Persoonlijk ben ik graag zelf de baas – het kan mijn kansen op een orgasme verpesten als de stimulatie plotseling verandert als ik dichtbij kom – maar anderen zullen dit misschien geweldig vinden. Het kan leuk zijn om te gebruiken als onderdeel van een edging- of orgasme controle-spel.

Gebruik

Dus hoe voelt het eigenlijk? Het voelt alsof je je clitoris streelt met een felle vastberadenheid om een ​​orgasme te bereiken, of je het nu wilt of niet, en als het dat doet, is het het soort orgasme dat de lakens doordrenkt en de buren wakker maakt. Dat was tenminste mijn ervaring.

“…het soort orgasme dat de lakens doordrenkt en de buren wakker maakt!”

De verschillen met de luchtdruk-stimulators die ik eerder heb uitgeprobeerd zijn subtiel, maar ik zou deze als zachter omschrijven dan sommige anderen – zelfs bij de hogere instellingen. Als je een supergevoelige clitoris hebt en andere seksspeeltjes van dit type te intens voor je waren, zou de Womanizer Premium op de lagere instellingen wellicht de perfecte keuze zijn.

Iets waar ik niet van hield? Nou, die stomme Auto Pilot-instelling, maar het is gemakkelijk om te vergeten dat dit bestaat. Het is ook niet de stilste sextoy, zelfs wanneer je ze tegen je lichaam drukt. Ter referentie, mijn man kon het in de volgende kamer horen. Het is stiller dan een Magic Wand Vibrator, maar zeker luider dan een vibrerend eitje. Ik kan niets anders bedenken dat ik niet leuk vond aan dit speeltje.

Kortingscode

Je kunt de Womanizer Premium Red & Gold kopen bij Richenelle.com met 10% korting. Gebruik de kortingscode genotsplekje voor 10% korting op deze en alle andere artikelen bij Richenelle.

Bedankt aan Richenelle.com voor het sturen van de Womanizer Premium die ik zo graag wilde beoordelen.

Advertentie