Home Sekservaringen Reviews Sextoy Test: Satisfyer Pro 2

Sextoy Test: Satisfyer Pro 2

Véronique test seksspeeltjes en deelt haar bevindingen. Wil jij een seksspeeltje laten testen? Of wil je zelf een seksspeeltje testen en hierover schrijven voor onze website? Neem dan contact op met Véronique.

1324
0
Tip

Vorige maand mocht ik een Womanizer Premium testen. Ik informeerde toen vooraf bij een aantal vriendinnen over hun ervaringen met luchtdruk-stimulators. Vier van hen zeiden nog nooit zoiets te hebben geprobeerd. Twee vriendinnen zeiden te zweren bij een Womanizer, maar twee anderen vonden de Womanizer te duur en gaven aan dat de veel goedkopere Satisfyer net zo goed werkt.

De Satisfyer Pro 2 Next Generation is met € 49,95 inderdaad een flink stuk goedkoper dan de Womanizer. Richenelle stuurde mij een exemplaar toe in ruil voor een eerlijke review.

Wat belooft de Satisfyer?

De namen van seksspeeltjes bevatten tegenwoordig steeds vaker versienummers. Zo is dit ook een versie 2, en zelfs een “next generation”. Serieuze fabrikanten verwerken de feedback van hun klanten in verbeterde versies en passen ook nieuwe technologiën toe. De tweede versie van de Satisfyer zou stiller moeten zijn en het bedieningspaneel sterk verbeterd. We zullen het snel weten!

De Satisfyer Pro 2 Next Generation vibreert niet maar werkt met luchtdruk. Het tuutje gaat om je clitoris heen, die dan zachtjes vacuum gezogen wordt, en daarna wordt je klitje met luchtdruk verder gestimuleerd. Dit model kent 11 verschillende standen, van teder tot intensief. Het toestel is ook waterdicht. Het siliconen tuutje is vervangbaar en makkelijk te reinigen.

Levering en verpakking

Zoals gewoonlijk leverde Richenelle in een neutrale bruine doos zonder vermelding van een afzender. Hierin trof ik een eenvoudig, wit doosje aan, met daarin de Satisfyer, een USB-oplaadsnoer en een korte handleiding.

Werking

Je schakelt de Satisfyer aan door de ronde aan/uit-knop twee seconden ingedrukt te houden. De knop licht dan op en het speeltje wordt ingeschakeld. Je moet het zachte, witte siliconen tuutje direct op je clitoris plaatsen. Het is dan even zoeken naar het ideale plekje, maar eenmaal gevonden hoef je het tuutje niet meer te verplaatsen. Met de +/- knoppen zoek je een ​​intensiteit die bij je past. Uitschakelen doe je door nogmaals gedurende twee seconden op de ronde knop te drukken.

Dit seksspeeltje is oplaadbaar, dus geen batterijen nodig. Het witte LED-lampje knippert tijdens het opladen en wordt stabiel als het klaar is. Een volledige lading duurt ongeveer 1,5 uur, hoewel de eerste lading tot 8 uur kan duren.

“Ik raad ook aan om hem uit de buurt van je computer of je mobieltje te houden”

De Satisfyer Pro 2 Next Generation maakt gebruik van zeer sterke magneten om het zuigeffect te creëren, dus gebruik dit niet als je een pacemaker hebt. Ik raad ook aan om hem uit de buurt van je computer of je mobieltje te houden omdat sterke magneten soms bestanden kunnen beschadigen.

Gebruik

Bij deze test merk ik dat het gebruik van de middelste standen het gevoel in mijn klitje versterkt. Ik kom gemakkelijk klaar zonder het verdovende gevoel dat kan optreden met vibrators of vingers. En ik kom heel snel klaar met de Satisyer. Ik kom zelfs gemakkelijk nog een tweede keer klaar.

De Satisfyer Pro 2 Next Generation is wellicht stiller dan zijn voorganger, maar maakt toch nog altijd vrij veel geluid in vergelijkig met een Womanizer.

Sommige intensiteitssnelheden maken grotere sprongen dan andere (met andere woorden, sommige niveaus registreren niet zo veel sterker als je op de knop klikt, terwijl anderen veel sterker lijken). Als ik merk dat het volgende niveau hoger is, is het eigenlijk te heftig om terug te keren. Standje 1 en 2 zijn lekker zacht, maar vanaf standje gaat het wel heel erg hard. Jammer dat dit speeltje geen zachtere standen kent, zoals de Womanizer.

Kortingscode

Je kunt de Satisfyer Pro 2 Next Generation bij Richenelle kopen met 10% korting. Gebruik de kortingscode genotsplekje voor 10% korting op deze en alle andere artikelen in deze webwinkel. De Satisfyer Pro 2 Next Generation wordt door deze winkel gratis verzonden.

Graag bedank ik Richenelle voor het gratis verzenden van dit heerlijke seksspeeltje in ruil voor deze eerlijke review.

Advertentie
BEOORDELING
Gebruiksgemak
8
Prijs/kwaliteitsverhouding
9
Design
6
Materiaal
8
sextoy-test-satisfyer-pro-next-generationAls je een Womanizer te duur vind, is de Satisfyer Pro 2 Next Generation best wel een goed alternatief. Voor wie snel en intensief wil klaarkomen is het zelfs een aanrader. De liefhebbers van minder intense standjes zou ik toch een Womanizer willen aanraden. Verbeterpunten: het toestel oogt niet heel erg verleidelijk en het geluid is best naar. Geen aanrader voor mensen met huisgenoten.