Home Sekservaringen Reviews Sextoy Review: Satisfyer Pro G-Spot Rabbit

Sextoy Review: Satisfyer Pro G-Spot Rabbit

936
9
Tip

Of ik de nieuwe Satisfyer Pro G-Spot Rabbit zou willen testen en beoordelen? Natuurlijk! Dat leek me best wel spannend. Temeer daar ik alleen ervaring heb met klassieke tarzanvibrators. Ik zei dus volmondig ja!

Webwinkel Richenelle.com stuurde me direct een exemplaar toe. Ik vroeg of ze het naar een afhaalpunt van PostNL konden zenden. Dat was geen probleem. Ik heb direct het pakket opgehaald, snel opengemaakt (super nieuwsgierig) en nog even weggestopt, omdat ik niet alleen thuis was.

Verpakking

De levering was zeer discreet verpakt in een ondoorzichtige bruine doos die geen melding maakte van een afzender. In deze doos zat weer een elegante rechthoekige doos met daarin de vibrator en een boekje met een gebruiksaanwijzing. Helaas bleek het boekje geen uitleg in het Nederlands te bevatten. Dan maar ‘googelen’. Ik bespaar je de zoektocht alvast, want hier kun je de Nederlandse handleiding downloaden.

Belofte

Ik vind tarzan vibrators best fijn, maar ben ook reuze benieuwd naar alle nieuwigheden die ik op deze site vaak voorbij zie komen, zoals luchtdrukstimulatie. De Satisfyer Pro G-Spot Rabbit is dan ook ideaal, want het combineert de gemakken van een klassieke tarzan met luchtdrukstimulaties. Dubbele pret! Een luchtdruk-tarzan 😛

Volgens de fabrikant is dit een geheel nieuwe ervaring. G-spot stimulatie door vibraties met clitoris stimulatie door middel van luchtdruk. De Satisfyer Pro G-Spot Rabbit heeft twee motoren die apart van elkaar te bedienen zijn. In totaal zijn er 10 vibratiestanden, waarvan 3 snelheden en 7 patronen. Daarnaast zijn er nog eens 11 luchtdruksnelheden. Het toestel is volledig waterproof en gemaakt van zachte en lichaamsveilige siliconen. Hij wordt geleverd met een magnetische USB-oplaadkabel waarmee je het apparaat snel en eenvoudig zou moeten kunnen opladen.

Testen maar!

Na een paar dagen is het dan zover! Ik ben eindelijk even alleen en kan de Satisfyer Pro G-Spot Rabbit aan een test onderwerpen. Ik had het toestel inmiddels al opgeladen en dat ging inderdaad lekker snel. Het materiaal is lekker zacht, dat is alvast niet gelogen. Het voelt goed aan als ik het naar binnen laat glijden. Ik ben zeer te spreken over de vorm van dit toestel. Het in te brengen gedeelte voelt heerlijk aan op mijn genotsplekje. Aan de luchtdruk-stimulatie moest ik toch even wennen. Dit is echt volledig nieuw voor mij. Je moet het zuigmondje goed op je clitoris positioneren en dat is even zoeken. Eerst zat het niet goed en voelde ik maar weinig.

“Hmmm… dit smaakt naar meer… Veel meer zelfs!”

Na even oefenen heb ik dan toch het juiste plekje gevonden… Poeh dit is best fijn… De combinatie van inwendige stimulatie en het tegelijkertijd stimuleren van mijn klitje resulteert in een heerlijk orgasme… Hmmm… dit smaakt naar meer… Veel meer zelfs!

Het gedeelte dat je in moet brengen is flexibel, maar de clitoris stimulator is dat niet. Daarom is het best een beetje zoeken om hem juist op je clitoris te kunnen positioneren. Vooral omdat ieder poesje weer anders in elkaar zit zou het beter zijn als dit gedeelte ook wat buigzamer zou zijn. Hoe dan ook, als je net als ik alleen aan tarzan vibrators gewend bent is dit een leuk uitstapje. Ik ben er in elk geval zalig van klaargekomen.

Onderhoud

De Satisfyer Pro G-Spot Rabbit is zoals gezegd waterproof, dus gemakkelijk te reinigen onder de kraan met een beetje toy cleaner. Het buitenkantje van het zuigmondje kan je er gewoon afhalen om te reinigen.

Kortingscode

Je kunt de Satisfyer Pro G-Spot Rabbit kopen bij Richenelle.com met 10% korting. Gebruik de kortingscode GENOTSPLEKJE voor 10% korting op deze en alle andere artikelen bij Richenelle.

Bedankt aan Richenelle.com voor het sturen van dit heerlijke seksspeeltje. Ik vond het leuk en bovendien zalig om deze te mogen beoordelen.

Advertentie
0 0 stemmen
Beoordeel artikel
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
dokterbob
dokterbob
1 jaar geleden

Wow! Dat klinkt goed en veelbelovend. Ik zou wel eens samen met jou, Bianca, de ervaring van de Satisfyer Pro G-Spot Rabbit willen beleven. Lijkt mij een prachtige en heel opwindende ervaring.

Geile Gekkies 010
Geile Gekkies 010 (@geilegekkies)
1 jaar geleden

Mooie review Bianca. De combinatie van tarzan en luchtdruk maakt me heel nieuwsgierig. Ik ga hem lekker bestellen 😉

Romy en Remy
Romy en Remy (@romyenremy)
1 jaar geleden

Leuke review. Leuk toestel ook. Ze verzinnen tegenwoordig echt van alles :p

waf
waf (@waf)
1 jaar geleden

Dag . Mooie review. Je hebt er heerlijk van genoten. Super!

ouweboef70
ouweboef70
1 jaar geleden

Fijn dat je de mogelijkheid hebt gekregen om dit fijne apparaat te mogen testen.