Home Sekservaringen Reviews Sextoy Review: Satisfyer Multifun 1

Sextoy Review: Satisfyer Multifun 1

Miss Poppie test seksspeeltjes en deelt haar bevindingen. Wil jij een seksspeeltje laten testen? Of wil je zelf een seksspeeltje testen en hierover schrijven voor onze website? Neem dan contact op met onze redactie.

440
0
Tip

Een tijdje geleden waren mijn vriend en ik bij Eupohoria in Heerenveen ter gelegenheid van hun 3-jarig bestaan. Het was een geweldig weekend en ik kreeg heel veel dingen mee van Mark (de eigenaar) om te “reviewen”. Wat een gelukzak ben ik toch! Deze Satisfyer Multifun 1 zat er ook bij.

Ik ben eigenlijk geen fan van het merk Satisfyer. Het idee dat ze originele modellen van andere merken goedkoper namaken snap ik niet. Hoe kan je dat nu als bedrijfsfilosofie hebben? Zo ook met deze Satisfyer Multifun 1. Het is een model dat je momenteel echt overal ziet terug komen bij andere merken: iedereen beweert iets origineels uitgevonden te hebben. Desondanks ben ik stiekem toch ook wel een klein beetje benieuwd 😀

Verpakking

De verpakking van de Satisfyer seksspeeltjes zijn altijd nogal “basic”. Naast besparen op designers die originele modellen moeten maken, besparen ze daar duidelijk ook op hun verpakkingen. Op zich geen probleem, maar ik zou het fijn vinden mochten ze wat minder plastic gebruiken.

De Satisfyer Multifun 1 komt in een klein vierkantig doosje. Binnenin vind je doorzichtig plastic met daarin de Multifun 1. Er is ook een klein boekje bij met wat uitleg en een oplaadkabel.

Op de buitenkant van het doosje vind je 14 verschillende manieren waarop je de Multifun 1 met je partner kunt gebruiken. Wat ik erg jammer vind is dat het zo man-vrouw gericht is. Ze hadden prima kunnen afwisselen met gemengde koppels, dan werd het speeltje meteen voor iedereen wat meer toegankelijk.

“…ik zou het fijn vinden mochten ze wat minder plastic gebruiken”

Opladen

De oplaadkabel die erbij komt, is een magnetische USB kabel. Heel eenvoudig systeem: je klikt de kabel gewoon op de twee metalen puntjes op het speeltje en voila: het laadt op!

Het is wel de eerste keer dat ik de magnetische polen opmerk van zo’n laad-systeem. Als je het er niet juist opklikt, dan krijg je het tweede bolletje niet geconnecteerd. Eenvoudig systeem dus, maar dat probleempje viel me toch een beetje op.

Schoonmaken

De Satisfyer Multifun 1 is gemaakt van siliconen. Het voelt en ruikt ook echt als goed materiaal. Schoonmaken is dus eenvoudig, aangezien het speeltje ook helemaal waterdicht is. Gewoon onder de kraan, milde zeep erop, laten drogen en dan eventueel nog eens inspuiten met een toy cleaner. Alweer heel erg eenvoudig.

“De bediening is dan weer een stuk ingewikkelder”

Bediening

De bediening is dan weer een stuk ingewikkelder. De knop met 1 bolletje erop is voor het onderste, dikkere stuk. De knop met de 2 bolletjes is voor de voorste armpjes van het speeltje (want het zijn 2 armpjes?). Je moet een paar seconden duwen om het motortje te starten per deel. Je kan er dus voor kiezen om maar 1 van de 2 delen te laten vibreren, of beide samen.

Als je kort duwt, “zap” je door de verschillende standjes. Dat zijn voor beide motortjes eerst 3 rechtlijnige “steady” vibratiesstanden en dan 7 patronen.

Om het speeltje weer af te zetten duw je gewoon iets langer op de respectievelijke knop. Op iedere knop apart dus, als je beide motortjes hebt aanstaan.

Hoe werkt de Satisfyer partner?

14 verschillende manieren?
Dit speeltje heeft dus 2 kanten met 2 motoren die je apart van elkaar kunt aan- en uitzetten. Het onderste stukje, met de twee pootjes, kun je gebruiken om in te brengen of om rond de penis te buigen of nog zo veel meer.

Meer dan 14 standjes zijn er dus. Je zou zeggen dat er op z’n minst 1 is dat wel leuk werkt. Luna van Climaximaal heeft gedaan wat ik eerst dacht te doen: ze heeft letterlijk alle 14 verschillende mogelijkheden van de Multifun 2 (de roze variant, maar verder is er weinig verschil) getest. Haar leuke review lees je hier.

Wat vind ik van de Satisfyer Multifun 1?

Hard trekken om die pootjes uit elkaar te krijgen.
Ik vind de vibraties zelf echt heel erg licht. Het raakt me niet, althans niet tot diep binnenin. Het blijft wat oppervlakkig langs buiten trillen. Mijn lief zei zelfs meteen: “Amaai, zo hoog, dat geluid”, en hij is daar anders echt totaal niet mee bezig.

Dat gezegd zijnde is het wel heel leuk (en vooral grappig) om de verschillende dingen die je ermee kan doen, uit te proberen. Je kan hem gebruiken bij jezelf alleen. Dat lukte voor mij moeilijk. Ik hou er namelijk van om iets volledig op mijn vulva te kunnen leggen en alles tegelijk te stimuleren. Dat lukt gewoon niet met deze Multifun. En dat is jammer.

14 verschillende manieren?

Stop hier eens je clitoris tussen?
Ik heb echt alle verschillende manieren geprobeerd van de 14 mogelijkheden. De 2 armpjes tegen mijn clitoris werkt niet. Rond mijn clitoris? Heb je al eens gezien hoe dicht die armpjes bij elkaar zitten? Auw! Het dikke achterste stuk op mijn clitoris? Doet me niets. Inwendig? Sorry, maar ik voel er amper iets van, laat staan dat het mijn G-spot zou raken.

Er is er gewoon geen één manier bij waar ik echt enthousiast van word. Dat komt vermoedelijk ook door de nogal zwakke vibraties, het werkt gewoon echt niet.

Daarnaast kan je deze Satisfyer Multifun 1 dus ook gebruiken als een soort penisring. Hij spant wel redelijk goed af, dus dat is op zich wel goed. Maar het speeltje lijkt toch eerder om de vrouw wat genot te geven? En daarvoor is de trilling dan weer écht niet goed genoeg.

En dan zit je ook nog met het probleem dat de knoppen niet echt fantastisch snel werken: als je het gebruikt als penisring en je partner komt ermee klaar, dan wordt de stimulans op den duur écht wel te intens. Je krijgt de Multifun 1 gewoon niet in snel tempo rond de penis uit en ook niet afgezet. Echt niet handig dus.

Maar! Het geeft wel een extra, het doet wel iets. Krijg ik er een orgasme van? Nee, dat gaat echt niet gebeuren. Maar het is wel eens iets anders.

“…al die verschillende standjes gaan compleet aan mij voorbij, niets voelt echt goed, alles is veel te licht”

Is de Satisfyer Mulitifun 1 wel leuk met je partner?

Het kan dus wel. Het is absoluut niets voor mij zonder partner, al die verschillende standjes gaan compleet aan mij voorbij, niets voelt echt goed, alles is veel te licht.
Maar met partner is het nog wel leuk, het is wel lachen. Vooral ook omdat het geen makkelijk speeltje is om bijvoorbeeld rond de penis te krijgen en al helemaal niet om het er weer af te krijgen! Maar het gevoel zit voor beide wel goed. We amuseren ons ermee.

Of dat is waar je naar op zoek bent, in het heetst van de strijd? Vermoedelijk niet. Dan wil je gewoon een speeltje dat echt heel erg goed werkt en waar je beiden iets aan hebt.
Nood aan wat meer humor in de slaapkamer? Welja, dan kan deze Multifun 1 je misschien wel helpen.

Kopen?

Bij Euphoria kan je de Satisfyer Multifun 1 helaas niet kopen. Ze hebben wel heel wat andere leuke dingen! De Multifun 1 is wel verkrijgbaar bij Hot Stuff voor €49,90 (wat ik eigenlijk nog relatief veel vind).

Advertentie
BEOORDELING
Gebruiksgemak
6
Prijs/kwaliteitsverhouding
5
Design
7
Materiaal
9
sextoy-review-satisfyer-multifun-1Dit is geen speeltje dat ik zelf nog ga gebruiken. Er zijn gewoon te veel andere, leukere speeltjes. Speeltjes die beter trillen, die makkelijker zijn in gebruik, … Maar als we nood hebben aan nog eens wat klungelen en lachen? Mja, dan haal ik deze Multifun misschien nog wel eens uit de verpakking 😀