Home Sekservaringen Reviews Sextoy Review: Lovense Lush 2

Sextoy Review: Lovense Lush 2

3044
7
Lovense Lush 2.0
Tip

De Lovense Lush is het beste seksspeeltje voor wie de voorkeur geeft aan een vibrerend eitje. En nu is er een verbeterde versie op de markt, de Lovense Lush 2. Ik kreeg het aangeboden van Richenelle.com in ruil voor een review.

Sinds ik de Womanizer Premium heb mogen beoordelen gebruik ik deze luchtdruk-stimulator nog zeer regelmatig, want zelf kom ik door stimulatie van de clitoris het beste klaar. Voordat ik deze blog startte was ik nog niet zo’n kenner op het gebied van sextoys en gebruikte ik meestal een vibrerend eitje.

Hoewel zo’n eitje voor mij prima werkt heeft het ook enkele nadelen. Het grootste probleem bij een klassiek vibrerend eitje is de grip. Het ding is eigenlijk gemaakt om in te brengen en de binnenkant van je vagina te verwennen. Maar daar doe ik het niet voor. Ik wil die vibraties op mijn klitje voelen, liefst tijdens het vrijen. Maar het eitje heeft meestal alleen een touwtje, zodat je het weer uit kunt nemen. Het geeft geen handgrip, waardoor je tijdens het neuken niet alleen je klitje verwent, maar ook je vingers.

“De makers van de Lovense Lush weten blijkbaar wel hoe het lichaam van een vrouw werkt”

De Lovense Lush maakt een einde aan dit gepruts. Dit voelt hetzelfde aan als een vibrerend eitje en is gemakkelijk te hanteren, ook tijdens het vrijen. Je kunt het als afwisseling ook veel gemakkelijker inbrengen en weer uitnemen. De makers van de Lovense Lush weten blijkbaar wel hoe het lichaam van een vrouw werkt, dus ik ben bij voorbaat al erg enthousiast om dit seksspeeltje uit te proberen.

In deze test gebruik ik de Lovense Lush 2, een upgrade van het originele Lovense Lush-model.

Wat is de Lovense Lush 2?

Volgens de fabrikant is de Lovense Lush een krachtig vibrerend eitje. Zelf zou ik het liever een volwaardige vibrator willen noemen, maar dan wel heel vrouwvriendelijk vormgegeven. Ik vond de vibraties krachtig en goed regelbaar. Dit model is verbazingwekkend veelzijdig en geeft me de ultieme controle die ik bij een klassiek eitje zo miste. Dit voelt zalig aan.

Het speeltje is ook enorm high-tech. Je kunt het via Bluetooth of een internetverbinding koppelen aan een smartphone app, waarmee jij, je partner of iemand anders, je speeltje op afstand kan bedienen. De app werkt ook op een Apple Watch. Naast het op afstand bedienen kun je met de app ook je eigen vibratiepatronen ontwerpen of de Lush laten vibreren op muziek of andere geluiden.

De Lovense Lush 2 is ook draagbaar (in te brengen) en speciaal ontworpen om de G-spot te stimuleren. De gebogen vorm rust comfortabel op je G-spot wanneer je het speeltje inbrengt. Het smalle gedeelte moet uitsteken omdat het als ontvanger fungeert. Je kunt het speeltje ook handmatig bedienen, zonder gebruik te maken van de app.

Het in te brengen gedeelte is 8 centimeter lang en heeft een omtrek van 3,5 centimeter. De lengte van het uitstekende antennegedeelte is 12 centimeter. In zijn geheel heeft deze sextoy een lengte van 18 centimeter.

Mijn ervaring

Ik ontving van Richenelle ook de eerdere versie van de Lovense Lush, zodat ik de verschillen goed in kaart kan brengen. Het belangrijkste verschil is de vorm. De tweede versie blijft beter in positie als je ze draagt. Ik heb de eerste versie ingebracht en ben wat boodschappen gaan doen. Daarna ben ik er nog eens op uitgetrokken met de tweede versie in mijn onderlijf. De eerste versie dreigde er soms uit te floepen en was minder comfortabel. Versie 2 zat als gegoten. Ik had hem gemakkelijk de hele dag kunnen dragen.

De verschillende intensiteitsniveaus die je kunt kiezen gaan echt van super licht tot enorm krachtig. Het gebogen ontwerp sluit inderdaad naadloos aan op mijn genotsplekje.

Natuurlijk heb ik dit speeltje samen met mijn ventje getest. Ik heb de Lovense Lush gedragen tijdens een avondje stappen en hem de app laten installeren. Hij was lekker plagerig en stimuleerde me op de meest onverwachte momenten. We zijn niet al te laat naar huis gegaan, want ik zat al snel flink te soppen op mijn stoel en wilde lekker vrijen met hem.

We hebben zoiets al eens eerder gedaan met een ander op afstand bestuurbaar vibratie eitje, maar dat zat niet alleen heel erg ongemakkelijk, het maakte ook teveel geluid. De Lovense Lush is echter wel comfortabel en ook lekker stil. Ik kan me nu al voorstellen dat we dit speeltje gaan gebruiken als hij weer eens op zakenreis is.

De positie van de Aan/Uit-knop op versie 2 is gewijzigd ten opzichte van het vorige model, maar ik vind ze op beide versies gemakkelijk te bereiken.

Tenslotte heeft versie 2 meer intensiteitsniveaus en een krachtiger motor dan de eerste release.

Verpakking

Zoals altijd stuurde Richenelle mij het pakket in een discrete doos zonder vermelding van een afzender. Ook is er een duidelijke instructie aan de postbode gegeven om niet bij de buren te leveren. In de bruine doos die ik van de postbode ontving zat een witte doos met het product, met roze accenten en een afbeelding van de Lovense Lush 2.

De productdoos belicht ook een paar belangrijke functies, zodat je een idee kunt krijgen wat je van het product mag verwachten.

Binnenin vindt je de gebruiksaanwijzing, een installatiegids, de Lovense Lush 2 en een USB-oplaadkabel. Voor je eerste gebruik moet je de Lush volledig opladen. Je kunt dit doen door de kabelpen langzaam en stevig in het kleine gaatje met de oplaadpoort in het toestel te duwen totdat er een rood lampje gaat branden. De eerste volledige lading duurt ongeveer 2 tot 3 uur. Daaropvolgende oplaadbeurten duren slechts anderhalf uur. Als de Lush volledig is opgeladen, gaat het rode lampje uit.

Volgens de gebruiksaanwijzing is het een goede gewoonte om ervoor te zorgen dat de Lovense Lush 2 minimaal elke zes maanden volledig wordt opgeladen. Gebruik hem ook nooit tijdens het opladen.

Hoe werkt het de Lovense Lush 2?

Het is allemaal heel eenvoudig. Je brengt het dikkere gedeelte in om je G-spot te stimuleren. Het dunnere deel dat uitsteekt trilt ook een beetje en biedt wat extra stimulatie voor de clitoris. Als je net als ik extreem gevoelig bent is dit echter net niet genoeg om er een ​​clitoraal orgasme van te krijgen. Maar je kunt de Lovense Lush natuurlijk ook niet inbrengen en direct op de clitoris plaatsen. Dat werkt voor mij geweldig.

Je schakelt de Lovense Lush 2 in door de Aan/Uit-knop ongeveer 3 tot 5 seconden ingedrukt te houden. Een rood lampje begint vervolgens te knipperen om aan te geven dat het seksspeeltje is ingeschakeld. Met dezelfde knop kun je de verschillende vibratiestanden regelen.

Vibratiestanden

Wanneer je eenmaal op de knop drukt, krijgt je een modus met lage trillingen. Een tweede druk op de knop geeft je een gemiddelde vibratie. Een derde druk op de knop geeft je de hoogste vibratiestand. De vierde keer drukken geeft je een pulserende modus. De vijfde druk geeft je een modus met golfbewegingen. De zesde druk geeft je een vuurwerkmodus. De laatste zevende druk geeft je een aardbevingsmodus. Na de zevende keer keer drukken roteren de standjes terug naar de eerste modus en begint alles opnieuw in eerdergenoemde volgorde.

Onderhoud

Zoals bij elk seksspeeltje is het belangrijk om het voor en na elk gebruik zorgvuldig te reinigen. Niet alleen vanuit het oogpunt van hygiëne, maar ook omdat achterblijvend vocht en vuil de behuizing kan beschadigen. Gebruik warm water en milde zeep of een toy reiniger voor seksspeeltjes.

Alvorens het seksspeeltje in te brengen gebruik je best wat glijmiddel. Breng het aan op jezelf en op het speeltje. De vibrerende kop van de Lovense Lush is best groot, dus wat glijmiddel voorkomt haarscheurtjes en andere ongemakken. Gebruik voor deze sextoy alleen glijmiddel op waterbasis. Mijn favoriet is Pjur Women Aqua. Glijmiddel op siliconen- of oliebasis kunnen het oppervlak van de Lovense Lush 2 beschadigen.

Hou dit pareltje ook uit de buurt van extreme hitte en kou. Dus niet ook niet in de koelkast bewaren of koken in water 😉

Kortingscode

Je kunt de Lovense Lush 2 kopen bij Richenelle.com met 10% korting. Gebruik de kortingscode GENOTSPLEKJE voor 10% korting op deze en alle andere artikelen bij Richenelle.

Bedankt aan Richenelle.com voor het sturen van de Lovense Love toys die ik zo graag wilde beoordelen.

Advertentie
BEOORDELING
Gebruikersgemak
10
Prijs/kwaliteitsverhouding
9
Design
10
Materiaal
8
sextoy-review-lovense-lush-2De Lush is leuk voor stellen, maar zeker ook prettig als je hem alleen voor jezelf wil gebruiken. Ik vind het persoonlijk de ideale vervanger voor mijn vibrerende eitje. Ik kan niet anders dan de Lovense Lush 2.0 van harte aanbevelen. In tegenstelling tot veel andere op afstand bestuurbare seksspeeltjes is deze vibrator niet lawaaierig.
0 0 stemmen
Beoordeel artikel
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
bianca29
4 jaren geleden

Zou dat ook wel eens willen testen 😉

Suzanne
4 jaren geleden
Reply to  bianca29

Anders ik wel 😉

Alysha
4 jaren geleden
Reply to  bianca29

Ik ook 😉 Ik denk dat ik hem maar ga bestellen :p

Stampertjuhh
4 jaren geleden

Ahhh jullie zijn net te laat. Heb ‘m vorig weekend aangeschaft. Weet nog ff niet wat ik er van vind. Komt waarschijnlijk zoals altijd goed. Nog 1 tip haal ’t plastic hoesje van ’t pinnetje als je de eerste keer oplaadt. Haha ik zag ‘m niet, nou dan krijg je ’t pinnetje er dus niet in. Maar voor mij is de nr 1 nog steeds de Njoy Pure Wand (aangeschaft door ’t artikel hier btw). Maar misschien ga ik ze combineren 🙂

LekkerStel
4 jaren geleden
Reply to  Stampertjuhh

Hmm, ik ga hem denk ik toch ook maar kopen 😛

Alysha
4 jaren geleden
Reply to  Stampertjuhh

Ik ben benieuwd naar je mening over dit speeltje.