Home Sekservaringen Reviews Sextoy Review: Fuzion Enigma Rabbit

Sextoy Review: Fuzion Enigma Rabbit

Lexy test seksspeeltjes en deelt haar bevindingen. Wil jij een seksspeeltje laten testen? Of wil je zelf een seksspeeltje testen en hierover schrijven voor onze website? Neem dan contact op met onze redactie.

360
0
Tip

Van Fantasie Shop mocht ik de gloednieuwe Fuzion Enigma Rabbit van Rocks-Off testen, in ruil voor mijn eerlijke beoordeling. Zelf was ik nog niet bekend met dit merk, maar dat maakt het niet minder waanzinnig!

Levering en verpakking

Fantasie Shop beloofde me op vrijdagavond de Fuzion op te sturen, waardoor ik het pakket al op zaterdag ontving. Het pakket was discreet verpakt en mocht alleen op het huisadres bezorgd worden. Ik werd gelijk enthousiast en na het openen van de doos trof ik de doos van de Fuzion Enigma aan. Een zwarte, vrij grote, rechthoekige doos. Het design is prachtig en de doos voelt zacht aan.

Het product is goed verpakt, en bestaat uit twee delen. Ook zit er een USB-oplader bij met een magneet, waardoor de Fuzion waterdicht is. Verder een instructieboekje over hoe je de Fuzion gebruikt en schoonmaakt.

Design

Het design van de Fuzion is prachtig. Fluweelzacht en zwart van kleur. Hij ligt fijn in de hand, maar ik vind hem vrij zwaar. Het handvat is gebogen, waardoor je jezelf niet dubbel hoeft te vouwen om deze te gebruiken, dat idee heb ik wel bij alle andere rechte vibrators die ik eerder heb gebruikt.

Voorbereidingen

Voor het gebruik van de Fuzion hoef je gelukkig niet zoveel te doen. Wel is er aangeraden vooraf de Fuzion op te laden, zodat deze helemaal vol is. Ook is het prettig om de vibrator even af te spoelen met lauwwarm water of toycleaner. Nadat je dat gedaan hebt, is hij klaar voor gebruik.

https://youtu.be/MrxZJDjFS8I

Gebruik

Ik was er klaar voor om de Fuzion te gaan gebruiken, maar ik wist wel zeker dat ik glijmiddel op waterbasis nodig had. Ik vond de top vrij dik om zo in te brengen. Nadat ik glijmiddel op de vibrator en mijn vagina had gesmeerd heb ik de vibrator ingebracht. Ik heb ervoor gekozen om hem eerst in te brengen alvorens ik de vibrator aanzet.

Het fijne aan deze vibrator is dat je het inbrengstuk en de clitorisstimulator apart van elkaar kunt bedienen. Ook kun je ervoor kiezen om 1 van de 2 te gebruiken, of allebei. Ik had zelf het eerste gedeelte aangezet, en ik voelde de trillingen door heel de vibrator. Hij werkt vrij krachtig, van standje 1 tot en met 10.

Doordat het handvat gebogen is kon ik de vibrator makkelijk gebruiken en ook zien welk knopje ik indrukte. In het midden zit de aan-knop waarmee je de vibrator aanzet, maar nog geen trillingen aanzet. Onder en boven die knop zitten aan beide kanten ook weer 2 knopjes met pijltjes naar links en rechts. Daarmee is het prettig dat je beide motors apart kunt aanzetten.

Nadat ik de vibrator had aangezet voelde ik meteen dat ik op de goede plek zat, hij maakt het wel waar dat de G-spot gestimuleerd word. Hierdoor heeft het niet lang geduurd tot ik op een hoogtepunt kwam en trillend tot een orgasme kwam.

Kortingscode

Je kunt de Fuzion Enigma Rabbit bij Fantasie Shop kopen met 10% korting. Gebruik de kortingscode genotsplekje voor 10% korting op deze en alle andere artikelen in deze webwinkel. Dit artikel wordt door Fantasie Shop gratis verzonden.

Graag bedank ik Fantasie Shop voor het gratis verzenden van dit leuke speelgoed in ruil voor deze eerlijke review.

Advertentie
BEOORDELING
Gebruiksgemak
8
Prijs/kwaliteitsverhouding
7
Design
9
Materiaal
9
sextoy-review-fuzion-enigma-rabbit-testDe vibrator maakt een vrij heftig geluid. Waardoor hij met huisgenoten lastig te gebruiken is. Ook vond ik standje 1 al vrij heftig in trillingen en de pulsen zijn ook vrij sterk. Ik zou het prettig vinden als de vibrator wat rustiger aan kan beginnen, zodat je heerlijk kunt opbouwen tot een orgasme. Verder ben ik zeer tevreden en raad ik hem ook aan! Ik heb toch een heerlijk hoogtepunt gehad, en dat is niet bij 1 keer gebleven.