Home Sekservaringen Reviews Review: The Pleasure Label

Review: The Pleasure Label

172
0
Tip

Ik ben een fan van alles wat lekker ruikt en goed uitsmeert. Mijn hele badkamer is bijvoorbeeld overladen met producten van Rituals. Ik hou ervan om mezelf te verwennen met belletjes en geurtjes, en kan er enorm van genieten om een uur in bad te liggen, met massa’s badschuim.

Een paar weken geleden vroeg ik aan Willie.nl of ze niet nog iets hadden liggen om te testen. Niet dat ik test-materiaal tekort kom, maar ik vind het heel leuk om verschillende dingen te kunnen reviewen, van verschillende winkels en leveranciers liefst 🙂

Van Willie kwam de vraag of ik geen interesse had om hun nieuwe lijn The Pleasure Label te testen. Body wash, massage-olie en een interieurspray. Wat denk je nu zelf? Dat ik nee ga zeggen op zo’n heerlijk aanbod? 😀

“Dat vind ik wel wat moeilijker: geuren online kiezen”

Met een bang hartje koos ik 3 geuren uit

Drie verschillende geuren, want dan kon ik ontdekken welke geur ik het liefst ruik. Dat vind ik wel wat moeilijker: geuren online kiezen. Ze hebben bij Willie heel erg hun best gedaan om de geuren zo goed mogelijk te omschrijven, maar dan nog blijft het heel erg abstract. En ik hou dan misschien wel van geuren en smeren, maar ben ook nogal kieskeurig in wélke geuren dan precies.

Levering

Zoals eigenlijk met alle degelijke en normale seksshops, werd ook dit in een neutrale doos geleverd. De bescherming rond de busjes kon op zich iets beter, maar ergens ben ik ook wel blij dat alles zo “basic” gehouden is. Doosjes er omheen hadden misschien wel mooi geweest voor het uitzicht, maar het is absoluut geen probleem dat ze er niet zijn. Minder afval enzo!

Ik vond het in eerste instantie ook wel jammer dat ik maar twee verschillende geuren gekregen heb. Er is blijkbaar iets misgegaan bij het doorgeven van de bestelling. Maar dat kan natuurlijk, als je via e-mail bestelt 🙂 Achteraf gezien was het maar beter zo, maar daar komen we straks wel op! En er zat ook een heel lief briefje bij van de mensen van The Pleasure Label! Altijd fijn 🙂

“Er is over nagedacht en het zit allemaal heel goed in elkaar”

The Pleasure Label

Wat is dat nu precies, The Pleasure Label? Ik vind er heel erg weinig over op het internet. Volgens henzelf zijn ze een Nederlands bedrijf (wat ik op zich al superleuk vind), dat werkt met goede en degelijke producten, zonder parabenen en niet getest op dieren. Zoals het moet dus. The Pleasure Label lijkt onderdeel van Willie.nl.

Ik was niet heel zeker wat te verwachten, maar de reeks ziet er super uit! De verpakking (de busjes) zijn heel mooi. Er zitten leuke, creatieve aspecten in, de foto’s erop zijn subtiel en grappig en de hoeveelheid die uit de verstuiver of de pompjes komt is helemaal prima… Kortom: er is over nagedacht en het zit allemaal heel goed in elkaar. Zo heb ik het graag!

Spray, Massage-olie en Body Wash?

De “Chillin’me Softly” geur bevalt me wel.
Je zou het zo op het eerste zicht misschien niet zeggen, maar geuren kunnen heel veel doen in je slaapkamer. Niet dat je daarom per sé zelf helemaal geparfumeerd moet zijn, maar het kan heel leuk zijn om een geur te linken aan je seksualiteit. Op die manier krijg je eigenlijk iedere keer al een beetje zin als je die ene geur ruikt, bewust of onbewust.

Je spuit dus met de interieurspray. Ik ken dit soort sprays: ze zijn erg geconcentreerd. Het is dus aangeraden niet te lustig in het rond te spuiten. Ik vind 1, max 2 keer spuiten meestal al genoeg. De “Chillin’me Softly” geur bevalt me wel. Het is een redelijk aanwezige geur, misschien wat zoet, maar toch ook kruidig. Aangenaam, naar mijn persoonlijke mening.

Als de geur wat gaan liggen is in de kamer, kan je elkaar een heerlijke lichaamsmassage geven. Best niet sprayen en er dan meteen aan beginnen in de kamer, de geur is echt nogal intens.

Huidproblemen?

Ik heb zelf behoorlijk wat last van mijn psoriasis dit jaar en ik was dus een beetje bang van deze olie. Te veel parfum is namelijk echt niet goed voor mijn huid en de producten die ik gebruik moeten heel erg voedend zijn. En wat een aangename verrassing: de geur van de massage-olie is erg licht en verfijnd, helemaal niet overheersend. De olie heeft een fijne textuur en trekt goed in mijn huid. Ik heb echt het gevoel dat mijn huid erna een stuk zachter en goed aanvoelt.

Door de lichte geur van de massage-olie, was ik ineens ook heel blij dat mijn massage-olie en Interieurspray dezelfde geur hebben. Dat ging namelijk prima samen.

De olie is dus heel zacht en smeert ook goed uit. En nog een positief puntje: uiteraard geeft het wel een beetje af op je lakens (olie die dat niet doet, trekt gewoon te snel in je huid, naar mijn mening), maar het blijft niet plakken, het is snel weg en niet storend. Ik heb mijn lakens gewoon kunnen laten liggen.

“Je kan jezelf er helemaal mee insmeren en na je bad ben je ongelooflijk zacht”

Je kan de massage-olie ook prima gebruiken in bad. Ik doe graag een beetje olie in het water. De olie heeft dan veel tijd om in je huid te trekken. Je kan jezelf er helemaal mee insmeren en na je bad ben je ongelooflijk zacht. Echt heerlijk!

Van de Body Wash ben ik iets minder enthousiast. Het is op zich een goede zeep, ook alweer met een relatief zachte geur, maar er is verder ook weinig bijzonder aan (buiten de verpakking). Ze is ook zeker niet slecht hoor! Gewoon eerder nogal gewoon. De massage-olie was je er wel goed mee af.

De geur van de Into de Groove-lijn is net iets minder mijn ding. Maar over geuren ga ik niet te hard uitwijden, want dat is zo heel erg persoonlijk…

Kopen?

Je kan The Pleasure Label kopen bij Willie.nl! De prijzen variëren van 15,95 tot 22,95. Je krijgt ook korting als je de drie producten samen koopt!

Advertentie