Home Sekservaringen Erotische Verhalen Plasseks: (On)gelukje

Plasseks: (On)gelukje

Wil je jouw verhaal op Genotsplekje.nl publiceren? Hier kun je jouw verhaal inzenden.

11340
2
Tip

Daar zat ik dan! Mijn date zou hier om zeven uur zijn. Het was al bijna kwart voor acht en ik moest al een tijdje nodig plassen. Ik durfde niet op te staan, want ik wilde hem niet mislopen, maar nu gaf ik toch echt op. Ik was zo zenuwachtig dat ik naast twee wijntjes ook al het tafelwater had opgedronken. Mijn blaas stond nu echt op klappen, dus ik liep snel naar het toilet.

De toiletruimte was unisex en had wel tien cabines. Met mijn benen gekruisd snelde ik het hokje binnen dat als enige op een kier stond. Ik maakte de knoop van mijn spijkerbroek al los terwijl ik op de deur afstormde. Terwijl ik naar binnen ging liet ik mijn broek al wat zakken, maar toen botste ik tegen een andere vrouw aan.

Ze wilde het hokje net gaan bezetten en had de deur nog niet vergrendeld. Door de klap van de botsing verloor ik alle controle over mijn blaas. Een stroom warme urine liep langs mijn benen naar beneden. Mijn kruis was zeiknat en ook mijn broekspijpen vertoonden nattigheid.

Mijn kruis was zeiknat en ook mijn broekpijpen vertoonden nattigheid.

De vrouw in het hokje schrok van mij, maar stelde zich al snel begripvol op. Ze sloot de deur achter ons en greep mijn schouder vast. “Ga snel zitten meid”, zei ze met een geruststellende stem. Ik liet mijn kletsnatte broek op mijn enkels zakken en nam plaats op het toilet.

Er volgden nog enkele straaltjes plas, maar het meeste was blijkbaar al in mijn broek terechtgekomen. Terwijl ik op de closetpot zat stelde de vrouw zich voor. “Ik ben Erika”, zei ze met een zachte stem. Ik keek wat beschaamd op en stelde me stotterend voor. “Ik ben Veronica, en ik heb een probleem nu”. Ik voelde me naar en terwijl ik me voorstelde moest ik bijna huilen.

Erika reageerde op mijn emoties en greep me bij de schouder. “Gaan we samen oplossen meisie!”, zei ze met een bemoedigende stem. We keken elkaar aan en ik voelde een glimlach opkomen. “Ik moet ook heel nodig. Ben je klaar?”, vroeg ze heel vriendelijk.

Ik maakte plaats voor haar en stond in mijn zeiknatte broek te kijken hoe zij haar plasje liet lopen. Plots keek ze op naar mij. Ik liet mijn blik snel afdwalen naar de muur. “Je mag best kijken hoor”, grapte Erika.

“Ik was even vergeten dat ik daar in een natte jeansbroek stond”

Drie minuten geleden heb ik in mijn broek gezeken en voelde ik me compleet voor schut staan. Nu voelde ik me ineens zo op mijn gemak. Ik was even vergeten dat ik daar in een natte jeansbroek stond.

“Doe die broek maar even uit lieverd”, maande Erika. “En je slipje ook!” Mijn witte katoenen ondergoedje vertoonde een grote lichtgele pisvlek. Erika haalde vochtige doekjes uit haar handtas. Terwijl ze op de wc-pot voor mij zat begon ze met de doekjes mijn benen schoon te maken.

Ik voelde me echt super op mijn gemak bij haar en voor ik het wist biechte ik iets op dat ik zelf nog maar net had ontdekt. “Ik keek net naar je, toen je aan het plassen was. Dat vond ik verrassend genoeg heel erg opwindend”, flapte ik er uit. Ik herpakte me snel; “Ik ben niet lesbisch of zo hoor!”. “Ik ook niet, maar ik vind dit best wel spannend”, vertrouwde Erika mij toe.

Ik keek net naar je, toen je aan het plassen was.

Ze had mijn benen weer helemaal fris gemaakt, maar mijn poesje rook natuurlijk nog steeds naar plas. “Ik moet ook iets bekennen”, zei Erika. “Het ruikt hier heel erg geil!” Ik was inderdaad flink opgewonden geworden en een mengsel van urine en kutsap vulde de lucht.

Erika boog zich voorover en snoof tussen mijn benen. “Sorry hoor, ik kon het niet laten”, zei ze met een geruststellende toon. Ik weet niet wat er door me heen ging, maar ik verlangde plots enorm naar haar. Ik wou dat ze me begon te likken, maar dat zou ze natuurlijk niet doen, want ik rook nogal.

Voor ik er erg in had raakte ze met haar vingers mijn schaamlippen aan en streelde ze zachtjes. Even kwam ik met beide benen op de grond en realiseerde ik me in welke situatie ik mij bevond. Ik keek naar mijn doorweekte broek die in een hoekje op de vloer lag.

“Een roes van geilheid onderdrukte mijn gedachten en ik liet me volledig gaan”

Opeens stak ze haar neus tussen mijn benen. Een roes van geilheid onderdrukte mijn gedachten en ik liet me volledig gaan. Ik duwde mijn venusheuvel naar voren en opende mijn benen een beetje meer.

Erika leek zich niet te storen aan mijn piskutje. Ze haalde diep adem en snoof de geur uit mijn schoot op. “Sorry hoor! Ik weet niet wat me overkomt, maar ik ben supergeil”, stamelde Erika.

Ik voelde hoe ze mijn lipjes zachtjes opzij trok en haar tong in mijn kutgaatje duwde. Het maakte me ongekend opgewonden. Opeens begon ze met haar tong rond mijn klitje te cirkelen. Nooit eerder had orale seks me zo heet gemaakt. Ik voelde dat ik ontzettend nat was geworden.

Nooit eerder had orale seks me zo heet gemaakt.

“Sorry, ik ging er even helemaal in op”, zei Erika met een verontschuldigend glimlachje. “Zullen we eerst je probleem oplossen?”, stelde ze voor. “Maar ik wil helemaal niet dat je stopt…”, stamelde ik zachtjes. Erika stelde me gerust; “Ik woon hier vlakbij, dus ik ga wat droge kleren voor je halen en ben binnen een paar minuten weer terug”, zei ze met een glimlach.

Ze snelde de cabine uit en ik sloot de deur achter haar. Mijn hartje ging flink tekeer en ik voelde mijn kutje kloppen van geilheid. Ik nam plaats op de pot en speelde zachtjes met mijn clitoris. Mijn poes was kletsnat en voelde heel erg warm aan. Ik bewoog mijn vingers steeds sneller over mijn klitje. De golvende bewegingen in mijn vagina gingen ook steeds sneller en sneller en ik voelde een orgasme opkomen. Plots klopte Erika op de deur. Ik liet haar weer binnen…

“Zat jij nou lekker met jezelf te spelen”, zei Erika lachend. Ze zag de rode vlekken van opwinding in mijn hals. “Trek dit maar aan, dan kunnen we hier samen nog een wijntje gaan drinken”, stelde ze voor. Ze had een kort rokje en een schoon slipje voor me meegenomen. “Waar zijn mijn kleren nou?”, vroeg ik haar. “Die zitten al in mijn wasmachine joh, die halen we straks wel op”.

“Het timbre van haar zachte stem voelde ik vibreren in mijn onderbuik”

Aan tafel in het restaurant bestelde Erika een fles rosé. Ze vertelde dat ze in de flat aan de overkant van de straat woonde. Ze zou me haar appartement straks wel even laten zien. En dat was precies wat ik wilde, want ik was nog steeds extreem geil. Haar leuke glimlach en haar mooie ogen deden mij smelten van verlangen naar haar. Het timbre van haar zachte stem voelde ik vibreren in mijn onderbuik.

Ik moest en zou haar proeven. Eigenlijk hoopte ik dat ze in haar broek zou zeiken. Nu wilde ik haar piskutje wel eens proeven. Ik besloot mijn schaamte opzij te zetten. Ik had me immers nog nooit zo gemakkelijk bij iemand gevoeld. “Ik zou willen dat je net zolang drinkt tot je blaas bijna klapt”, flapte ik er uit. “Daarna gaan we naar jouw appartement en dan wil ik jou wel eens proeven”, vulde ik aan.

Erika bloosde en stamelde; “Je maakt me zo opgewonden”. “Zullen we allebei drinken tot we het zowat in onze broek doen en dan lekker met elkaar gaan spelen?” Ik wist niet wat ik hoorde. Nooit eerder was ik zo opgewonden geweest. Ik zette het dan ook op een drinken, want ik wilde zo snel mogelijk met Erika verder spelen.

Ik ben supergeil en ik heb al een beetje plas laten lopen.

Erika was al een beetje aangeschoten en zowel de fles rosé als het water wat we er bij hadden gekregen was al ver op. Ze stopte een hand in haar broek, haalde hem er weer uit en hield haar vingers onder mijn neus. “Ruik je dat?”, vroeg ze met een gemeen glimlachje. “Ik ben supergeil en ik heb al een beetje plas laten lopen”. Mijn blaas stond immiddels ook op klappen, maar ook mijn onbevredigde geilheid was niet te harden. Ik stond op en schoot een serveerster aan. “De rekening alstublieft!”

Terwijl we hand in hand de straat overstaken voelde ik ook een beetje pis ontsnappen. Eenmaal in de lift van het appartementencomplex kon ik me niet meer inhouden. Een flinke straal warme urine vulde mijn slipje. Er druppelde een beetje langs mijn benen, en er was ook een klein plasje op de vloer van de lift ontstaan. Erika kuste me vurig op mijn mond en drong met een vinger mijn kletsnatte ondergoed binnen.

Ding dong! We hadden de juiste verdieping bereikt. We gingen het appartement van Erika binnen. Vurig kussend ploften we neer op het bed. Opeens voelde Erika hoe een scheut warm vocht aan haar lichaam ontsnapte. Ik zag het kruis van haar spijkerbroek donkerblauw kleuren. Ze klemde haar dijen strak tegen elkaar aan, maar al snel volgde een tweede straal. Ik probeerde haar broek uit te trekken en zag haar doorweekte slip. Een zalige melange van urine en vaginaal vocht vulde de lucht. Ze duwde haar hand tegen haar kruis, omdat ze naar het toilet wilde gaan, maar de natte stof op haar huid maakte het nog moeilijker de drang tot plassen te weerstaan.

“Gedurende tien oneindig durende seconden bleef haar plas ongecontroleerd uit haar stromen”

Een derde golf pis diende zich aan. Gedurende tien oneindig durende seconden bleef haar plas ongecontroleerd uit haar stromen. Ik stond op en ging wijdbeens naast het bed staan. Nu voelde ik hoe mijn slip weer werd gevuld met warmte. De natte plek in mijn kruis breidde zich snel uit en mijn plas kletterde op de laminaatvloer. Het natte gevoel gaf een aangename tinteling tussen mijn benen. Ik stopte mijn vingers in mijn kletsnatte slipje en begin met mijn vochtige kutje te spelen.

Erika keek naar mij en stond vervolgens op. Ze kuste me vurig en fluisterde in mijn oor; “Ik wil je proeven”. Ze trok mijn rokje omhoog en zette haar mond aan mijn doordrenkte slipje, precies op de plek waar mijn clitoris zit. Ik kreunde het uit en voelde mezelf nog natter worden. Erika zoog de urine uit mijn kutje en slikte het door. Vervolgens schoof ze met haar tong mijn natte slipje iets opzij en bereikte ze mijn natte schaamlippen. “Wat heb je toch een lekker kutje”, zei ze en ze haalde met haar tong de sappen uit mijn spleet. “Ik wil jou ook likken”, stamelde ik.

Ik liet mijn rokje zakken en wilde ook mijn slip uittrekken, maar Erika verhinderde dat. Ze wilde er nog meer nattigheid uitzuigen. Ik trok haar blouse en beha uit en duwde haar op het bed. Nu lag ze op haar rug, ik kroop omgekeerd bovenop haar. Mijn haren streken over de volgezeken broek van Erika. Ze had mijn slipje nu helemaal opzij getrokken en was alweer driftig aan mijn kutje aan het likken.

Onze vingers en tongen waren overal.

Ik maakte haar kleding los en likte haar natte dijen. Ik deed ook haar slipje opzij zodat ik haar eindelijk kon proeven. Het werd een gekreun en gehijg van jewelste en we deden uiteindelijk elkaars slipjes uit. Onze vingers en tongen waren overal. Erika liet een hand onder mijn bekken doorglijden tot ze mijn bil vast had. Met haar andere hand controleerde ze de tweede bil. Ik voelde hoe ze mijn billen en mijn kutje open trok. Ik kan haar tong daardoor heel diep in mij voelen en verloor alle gevoel voor werkelijkheid. Het was alsof ik dronken was van verlangen. Maar alsof dat nog niet genoeg was, gleed haar tong verder totdat ik het tipje ervan tegen mijn sterretje voelde.

Wat een vreemd gevoel! Ik schrok wel even, maar het was zo een weldadig gevoel dat ik alle afkeer liet varen! Deze ongelofelijk lieve en mooie vrouw was mijn kontje aan het tongen. Ik had dit nooit kunnen geloven, maar wat was dit zalig en opwindend. Net het onverwachte maakte dat ik alle weerstand verloor. Terwijl ze haar mond terug richtte op mijn poesje voelde ik hoe een vinger zacht tegen m’n aarsje drukte. Nat en ontspannen van haar tong, voelde ik hoe haar vinger langzaam naar binnen gleed en de sluitspier passeerde.

Ik verloor alle remmingen terwijl haar vinger steeds dieper in mijn anus doordrong. Met haar mond zoog ze op mijn klitje. En ineens was het daar, als een tsunami vanuit mijn onderbuik. Mijn kutje begon ongecontroleerd te pulseren en mijn kontje verkrampte rond haar vinger, toen ik met golven van genot soppend en schreeuwend klaarkwam.

Mijn lichaam sidderde nog na van het orgasme. Ik keek naar Erika, ze kronkelde van extase. Wild bewoog ze met haar rechterhand onder haar lichaam. Ik wist dat haar kutje samentrok, ze ging klaarkomen. Ze hield beide handen tegen haar poes gedrukt en bereikte zo haar hoogtepunt. Ze schokte en sidderde, nog nooit had ik zoiets geils gezien…

Advertentie
4.9 14 stemmen
Beoordeel artikel
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Henk Meeuse
Henk Meeuse
4 jaren geleden

Ik vond het een heerlijk verhaal en werd er geil van. Ik zou dat best wel eens mee willen maken en zou graag eens onder zo’n straal willen liggen.

Geert
4 jaren geleden

Dit is inderdaad een mooi verhaal. Ik ben ook geil geworden. Had hier graag bij willen zijn.