Home Sekservaringen Reviews Njoy Pure Wand: De beste dildo ter wereld?

Njoy Pure Wand: De beste dildo ter wereld?

Véronique test seksspeeltjes en deelt haar bevindingen. Wil jij een seksspeeltje laten testen? Of wil je zelf een seksspeeltje testen en hierover schrijven voor onze website? Neem dan contact op met Véronique.

2073
0
Tip

Na zoveel geweldige dingen over de Njoy Pure Wand te hebben gehoord, kwam dit seksspeeltje al snel bovenaan mijn verlanglijstje te staan. Dankzij Fantasie Shop kon ik dit speeltje nu eindelijk uittesten.

Wat is de Pure Wand?

De Pure Wand is een dildo en vibreert dus niet. Bovendien is hij volledig van staal gemaakt. De dildo heeft een kromming die is ontworpen voor optimale G- en P-spot-stimulatie. Ik vind hem zelf wel wat aan de grote kant, waardoor ik hem eerder zou aanbevelen aan de meer ervaren gebruikers van dildo’s, of aan hen die de voorkeur geven aan een wat groter seksspeeltje.

Levering en verpakking

Zoals ik gewend ben van Fantasie Shop ontving ik de levering in een neutrale bruine doos zonder vermelding van een afzender. De Njoy Pure Wand was verpakt in een stijlvolle zwarte doos. Na het openen van die doos trof ik de Pure Wand aan in een roze satijnen onderkant. Kortom, prachtig verpakt. De doos bevatte ook een klein instructieboekje.

Materiaal

De Pure Wand is volledig gemaakt van roestvrij staal dat aan medische normen voldoet. Deze dildo is dus lichaamsveilig en bovendien hypoallergeen. Het fijne aan stalen seksspeeltjes is dat je ze op temperatuur kan brengen. Je kunt de dildo bijvoorbeeld verwarmen in heet water of afkoelen in de koelkast. Er zit uiteraard geen elektronica in, dus je hebt geen batterijen nodig en de dildo is volledig waterdicht. Hierdoor is hij ook makkelijk schoon te maken.

“Dit seksspeeltje hoef je de rest van je leven niet meer te vervangen”

De Pure Wand weegt zo’n 700 gram dus als je hem oppakt lijkt het soort minigewicht. Misschien wat zwaar, maar aan de andere kant wel erg duurzaam. Dit seksspeeltje hoef je de rest van je leven niet meer te vervangen.

De volledige lengte van de Pure Wand is 19,5 centimeter. Het ontwerp is glad en gebogen en heeft twee bolvormige uiteinden. De kleinste bol heeft een diameter van 2,5 centimeter. De grotere bol heeft een diameter van bijna 4 centimeter. Het kleinere uiteinde is gemakkelijk in te brengen. De grotere kop is voor sommigen misschien wat lastiger in te brengen en lijkt beter geschikt voor ervaren gebruikers, of zij die meer omtrek verkiezen. Het ontwerp van deze sextoy maakt hem zeer geschikt voor een spel met je partner. Het kan zowel mannen als vrouwen stimuleren.

Gebruik

Tijd om de Pure Wand te testen! Ik vind hem toch wel een beetje groot en voel me een beetje geïntimideerd. Ik begin dan ook met het aanbrengen van glijmiddel op waterbasis. Het inbrengen gaat eigenlijk heel soepel. Langzaam duw ik de Pure Wand in mijn vagina om vervolgens bij te sturen in de richting van mijn genotsplekje.

Owwww yes! Dat is mijn G-spot! Het voelt heel goed aan. Omdat dit mijn allereerste stalen seksspeeltje is heb ik het een paar keer over moeten doen, tot ik het uiteindelijk goed wist te positioneren. Vooral het spelen met het grotere uiteinde was even zoeken. Langzaam inbrengen en verwijderen is in elk geval het advies. En glijmiddel! Voldoende glijmiddel! Dat mag overigens ook een glijmiddel op siliconenbasis zijn.

De eerste paar pogingen waren wat ongemakkelijk. De dildo voelde zwaar en onhandig aan tegen mijn lichaam. Maar toen ik het juiste plekje gevonden had kon ik vrijwel onmiddellijk een tintelend gevoel waarnemen. Voor mij werden deze sensaties ook versterkt door het koud aanvoelende staal. Ik ben de dildo vervolgens voorzichtig heen en weer gaan bewegen en dit voelde aan als een geweldige G-spot massage. Tijdens het masseren van mijn genotsplekje stimuleerde ik mijn clitoris met mijn vingers. Geloof me, ik ben zalig klaargekomen!

De beste G-spot dildo

Is dit de beste dildo ter wereld? Als het gaat om het stimuleren van de G-spot dan is het zeker de beste dildo die ik tot nu toe hebt gevoeld. Ik heb hem niet anaal getest, maar ik weet bijna zeker dat deze dildo hierbij ook als beste uit de bus zal komen. Mochten er mannen of vrouwen zijn die deze dildo al eens hebben gebruikt voor stimulatie van de P-spot, laat dan zeker een reactie achter onderaan dit artikel. Ik ben reuze benieuwd!

De bollen aan weerszijden van dit speeltje zijn perfect voor het richten op je genotsplekje. Het gebogen ontwerp is bovendien perfect. Je kunt er alle kanten mee op. Als je problemen hebt met het vinden van je G-plek of nog nooit eerder een orgasme hebt gehad door het stimuleren van je genotsplekje, dan is de Njoy Pure Wand eigenlijk perfect voor jou! Zodra je het juiste plekje hebt gevonden maak je stotende of wrijvende bewegingen en zul je merken dat dit het juiste plekje is. Ik heb overigens al van diverse vriendinnen vernomen dat ze voor het eerst spuitend klaar zijn gekomen met de Pure Wand. Ik heb dat persoonlijk nog niet meegemaakt… maar ik geloof absoluut dat het mogelijk is!

Njoy Pure Wand met korting

Je kunt de Njoy Pure Wand kopen bij Fantasieshop.nl met 10% korting. Gebruik de kortingscode genotsplekje voor 10% korting op deze en alle andere artikelen bij Fantasie Shop.

Bedankt aan Fantasieshop.nl voor het sturen van de Njoy Pure Wand dildo die ik zo graag wilde beoordelen.

Lees ook: Cursus spuitend klaarkomen
Lees ook: Ontdek haar genotsplekje

Advertentie
BEOORDELING
Gebruiksgemak
9
Prijs/kwaliteitsverhouding
9
Design
10
Materiaal
10
njoy-pure-wand-de-beste-dildo-ter-wereldHet was even zoeken maar uiteindelijk vonden mijn G-spot en de Pure Wand elkaar perfect. Dit seksspeeltje is werkelijk top voor het bereiken van een G-spot orgasme - zelfs als je meestal moeite hebt om je G-spot te vinden of te stimuleren. Njoy heeft geweldig werk verricht met het ontwerp van de Pure Wand. Het kost wat meer moeite om een ​​orgasme te bereiken dan je clitoraal zou doen (zoals bij vibrators), maar de orgasmes zijn wel zalig. Dit speeltje mag eigenlijk niet ontbreken in je nachtkastje.