Home Sekservaringen Quiz & Poll Meerderheid wil dat zij het doorslikt

Meerderheid wil dat zij het doorslikt

1073
4
Tip

In een peiling vroegen we onze mannelijke lezers hoe hun ideale pijpbeurt eindigt. Een overgrote meerderheid (61%) van de mannen blijkt er de voorkeur aan te geven dat zij het sperma gewoon doorslikt.

De smaak van sperma

Sperma doorslikken is gezond, maar toch zijn veel vrouwen er niet zo happig op. Het kan namelijk bijzonder onaangenaam smaken. De smaak van sperma wordt vooral bepaald door wat je inneemt. Door hier op te letten kun je de smaak van je zaad verbeteren. Er bestaan ook voedingssupplementen om de smaak van je sperma te verbeteren. Lees hier meer tips voor het verbeteren van de smaak van je zaad.

Uit onze peiling bleek verder dat 15% van de ondervraagden het liefst over haar gezicht spuit. Nog eens 14% gaf aan het liefst over haar borsten te schieten. Voor 7% van de deelnemers is spuiten over haar billen de ultieme klaarkomer. 3% van de respondenten ziet graag dat ze het uitspuugt.

Zou jij betalen voor seks?

We vroegen onze bezoekers ook of ze bereid zouden zijn om te betalen voor seks? Maar liefst 46% van de ondervraagde gaf aan dit al eens te hebben gedaan, terwijl 39% van onze lezers aangeeft dit nooit te zullen doen. 15% van de deelnemers overweegt te betalen voor seks.

Kinky seks

In onze peilingen informeerden we ook naar jullie kinky wensen. Welke soort kinky seks zou je wel eens willen proberen? De meerderheid (33%) van de ondervraagden gaf aan naar seks in het openbaar te verlangen.

Voor 20% van de deelnemers is een gangbang de ultieme kinky wens. 16% gaf aan met biseksualiteit te willen experimenteren.

Andere kinky wensen zijn plasseks (15%), BDSM (6%) en een rollenspel (6%). 3% van de deelnemers gaf aan geen interesse te hebben in kinky vormen van seks.

Advertentie
5 1 stem
Beoordeel artikel
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Patrycja Siama
Patrycja Siama
1 jaar geleden

Heerlijk is dat! Ik ben ook gek op sperma doorslikken…

johnnymast
1 jaar geleden
Reply to  Patrycja Siama

Ook ik vind de smaak van sperma superlekker, en slik het ook hoor.

wetwo
1 jaar geleden

Heerlijk is ook in het mondje houden en dan lekker tongen zodat je beide van de smaak kunt genieten.

Danny
1 jaar geleden
Reply to  wetwo

Dat klinkt goed. Ik heb dat ook al eens gedaan.