Home Sekservaringen Erotische Verhalen Lekker wakker worden

Lekker wakker worden

Wil je jouw verhaal op Genotsplekje.nl publiceren? Hier kun je jouw verhaal inzenden.

3085
11
Tip

Ik ben niet zo’n ochtendmens, dus als ik ‘s-morgens de trein naar mijn werk neem kies ik het liefst voor een stiltecoupé. Zo’n hokje met zes stoelen en een deur die je lekker kan afsluiten.

Er zijn slechts twee van dat soort hokjes in de eerste klas van de Intercity Direct en meestal zit er niemand. Deze morgen waren ze echter allebei bezet.

Ik koos voor het hokje waar een zakenman alleen in zat te werken op zijn laptop. Ik ging tegenover hem zitten bij het raam en nipte van mijn extra sterke cappucino.

Lekker wakker worden! Stiekem wierp ik een blik op de man tegenover mij. Hij was druk aan het typen op zijn laptop. Hij droeg een mooi pak en een stropdas.

Mijn oog viel op zijn kruis en mijn mond viel bijna open. Hij zat daar tegenover mij met een enorme stijve tamp en zo te zien was mijnheer de zakenman behoorlijk groot geschapen.

“Opeens keek hij in mijn richting”

Opeens klapte hij de laptop dicht. Ik keek snel opzij, want tot nu toe zat ik verlekkerd naar zijn kruis te kijken. Intussen fantaserend hoe zijn apparaat er uit zou zien.

Hij keek uit het raam en ik kon het niet laten om opnieuw naar zijn kruis te staren. Opeens keek hij in mijn richting. Ik schrok en voelde mijn hart in mijn keel kloppen. Ik draaide mijn hoofd weg en keek uit het raam.

De trein ging een tunnel in. Door de duisternis zag ik zijn spiegelbeeld in het raam. Via het raam keek hij plots recht in mijn ogen. Ik voelde een schok van opwinding door mijn gehele onderlijf gaan.

Mijn kutje was danig nat geworden van al dat fantaseren over die grote zakenpik. Toen ik voorover bukte om een zakdoekje uit mijn tas te halen kon ik mijn hitsige poesje ruiken.

Ik voelde dat mijn spleet openstond en probeerde discreet het kruisje van mijn slipje te checken. Ik was zeiknat. Ik rook stiekem aan mijn vingers. Ja, ik was behoorlijk geil geworden van deze man.

We waren bijna in Rotterdam. Ik hoopte maar dat hij ook verder moest. Ik moest naar Amsterdam Centraal.

Pff, gelukkig. Hij bleef zitten. Ik had nog een uurtje om een ‘move’ te maken. Ik dacht het is nu of nooit, maar wist niet goed hoe ik een gesprek zou moeten aanknopen.

Als hij nu eens kon zien hoe geil ik ben. Ik besloot naar de wc te gaan en mijn slipje uit te trekken. Ik stopte het slipje in mijn handtas en spoot snel nog wat parfum op.

Toen ik terug binnenkwam in de stiltecoupé keek hij op. “Zo jij ruikt lekker”, zei hij met een zwoele stem. Ik smolt zowat. Wat een heerlijke stem had die man.

Ik ging met mijn benen steeds iets verder uit elkaar zitten en hoopte maar dat hij tussen mijn benen zou gluren. Inmiddels zaten we weer in een tunnel en via de spiegeling van het raam keken we elkaar aan.

“Op weg naar het werk”, vroeg hij ineens. “Eh… ja inderdaad”, stamelde ik verlegen. Ik zag hoe hij vluchtig een blik wierp tussen mijn benen en op dat moment besloot ik zijn kruis nog eens te checken.

Ik voelde mijn hart in mijn keel kloppen. “Sorry!”, zei hij. “Ik keek per ongeluk tussen je benen en dat is niet erg netjes van me”, zei hij op een uiterst beleefde toon. Ik dacht dat ik een hartstilstand kreeg. Hij had het gezien. Hij had mijn kutje bekeken en nu wist ik niet wat ik moest doen.

“Eh… wel… ik… eh…”, stotterde ik”. Hij onderbrak me en zei: “Heb jij soms ook naar mij gekeken?”. “Eh… wel… ja dus!”.

Ik was blij dat hij me een opening bood en hij reageerde verontschuldigend. “Sorry daarvoor, ik hoopte dat je het niet in de gaten zou hebben, maar ik had een enorme erectie en daar bedoel ik niks mee hoor!”, zei hij bijna fluisterend.

“Geeft niks, ik zag het en ik werd er eigenlijk heel erg opgewonden van”, flapte ik er uit. Hij glimlachte. “Is het daarom dat je je slipje bent gaan uitdoen?”, zei hij met een verontschuldigend glimlachje.

Ik voelde dat ik rood aanliep. Ik wist niet wat ik moest zeggen. Er viel een akelige stilte. Ik schaamde me kapot. Na enkele seconden die aanvoelden als dikke vette minuten kwam hij naast me zitten en legde hij zijn hand op mijn schoot.

“Ik ben geen viezerik of zo, ik vind je gewoon een hele mooie vrouw”, zei hij op geruststellende toon. “Als je mij ook ziet zitten hoef je verder niet zenuwachtig te zijn en als je wil dat ik ergens anders ga zitten dan doe ik dat gewoon”.

“Nee!”, riep ik luid. Het was er uit voor ik er erg in had. “Ik wil bij jou zijn?”, zei ik verlegen. Hij keek me recht in de ogen en fluisterde: “Ik wil jou ook”.

Ik voelde me ineens helemaal op mijn gemak en mijn hand reikte uit naar zijn kruis. Ik voelde het nat uit mijn spleetje lopen terwijl ik die enorme pik in mijn handen voelde.

“Ik wil je voelen”, fluisterde ik in zijn oor. Ineens voelde ik zijn vingers tussen mijn benen. Hij stak een vinger in mij en likte die vervolgens af. “Ik wil je proeven!”, zei hij grommend.

Plots greep hij zijn mobieltje en begon te bellen. “Ja hallo met Hendrik hier. Ik zit in de trein naar kantoor maar ik voel me helemaal niet lekker, dus ik stap zometeen uit en keer terug naar huis”. Wat een slim mannetje. Dat moest ik dan ook maar doen.

We waren Schiphol net gepasseeerd en ik belde mijn baas met precies dezelfde smoes. “Wij gaan een hotel boeken bij het station en dan ga ik jou lekker proeven”, zei hij lachend.

“Hij maakte me echt gek!”

Ik was helemaal warm van binnen en kon niet wachten om zijn tong tussen mijn benen te voelen. De manier waarop hij het zei: “proeven”. Het maakte me zo wild. Hij maakte me echt gek!

In Amsterdam aangekomen liepen we naar het Victoria Hotel. “De beste suite graag”, zei hij tegen de receptioniste. Het was een ruime klassieke kamer met uitzicht op het Centraal Station.

We gingen op het bed zitten en begonnen elkaar vurig te kussen. “Eerst wil ik jou proeven”, fluisterde ik in zijn oor. Ik knoopte zijn broek los als een kind dat haar sinterklaascadeau mocht uitpakken. Wow! Wat een enorme lekkere lul. Hij was lekker lang en best dik en hij had een hele mooie eikel, zonder al te veel voorhuid. Hij leek wel besneden.

Ik nam zijn mooie eikel in mijn mond en zoog er zachtjes aan. Heel plagerig liet ik zijn eikel steeds in en uit mijn mond glijden. Ik wilde hem helemaal gek maken, maar ik werd zelf helemaal wild van die heerlijke pik. Ik keek hem ondeugend aan. Zijn knots stuiterde op en neer van geilheid.

Ik nam hem helemaal in mijn mond en begon zonder het te willen steeds harder en sneller te zuigen. Ik genoot met volle teugen en ging er helemaal in op.

Ik omsloot zijn pik en zoog hem zo diep mogelijk naar binnen. Af en toe schraapte ik zachtjes met mijn tanden langs de schacht van zijn pik om hem een beetje gek te maken. Intussen voelde ik het vocht langs mijn benen lopen.

“Stop!”, riep hij opeens. “Op deze manier kom ik zowat klaar en het is bovendien niet eerlijk! Ik wil jou ook proeven!” Ik stond op en ging op zijn gezicht zitten. In standje 69 plantte ik mijn inmiddels opengesperde kletsnatte kutgaatje op zijn gezicht, terwijl ik zachtjes aan zijn lul zoog.

Mijn hele onderlijf stond in vuur en vlam. Hij wist precies waar ik naar verlangde. En hij gaf me precies dat. Dát wat ik lekker vond. Hij gebruikte zijn vingers om mijn poesje te openen en likte mijn klitje met het puntje van zijn tong. Intussen slobberde ik heerlijk aan die enorme mooie pik van hem.

Opeens stopte hij zijn duim in mijn kontgaatje. Dat had ik nooit eerder gevoeld. Het was zalig! Terwijl hij mijn klitje verwende en afwisselend zijn tong in en uit mijn opening perste, bewoog hij zachtjes op en neer met zijn duim.

Met mijn heupen begon ik rondjes te draaien zodat hij sneller en harder tegen mijn klitje aankwam. Ik voel de hitte door mijn lijf gieren. Ik hield het niet meer! Mijn benen trilden en mijn handen en armen zakten naar beneden. Mijn kutje schokte diep van binnen en bam!!! Spuitend kwam ik klaar over zijn gezicht!

“Neuk me, neuk me nu!”, schreeuwde ik tegen hem. Dat was niet aan dovemansoren. Voor ik het wist nam hij me op zijn hondjes. Langzaam liet hij die enorme pik in mijn bloedhete kutje glijden.

“Pak me hard en sla op mijn billen!”, beet ik hem toe. Hij begreep al snel dat ik in de stemming was voor een ruigere aanpak en gaf me een paar ferme tikken op mijn kont. Intussen stootte hij stevig in mijn kutje terwijl hij af en toe aan mijn haren trok.

Zijn ademhaling werd zwaarder en met een paar stevige stoten spoot hij me vol. Ik voelde de warme stralen in mijn onderbuik schieten. Wat een geilheid!

Hij stootte nog een paar keer na. Hijgend vielen we in elkaars armen op het heerlijke zachte hotelbed. Ik lag heerlijk na te genieten en voelde zijn adem rustiger worden. Het zweet verdampte langzaam alsof er niets was gebeurd.

Na een tijdje voelde ik zijn hartslag weer sneller kloppen. Ik voelde zijn adem in mijn nek. Zijn voeten vonden mijn voeten en begonnen langs elkaar heen te wrijven. Ik draaide mij naar hem toe en zag hoe zijn pupillen groter werden. Hij lachtte naar mij en zei: “Ik wil je vaker proeven”.

Advertentie
5 3 stemmen
Beoordeel artikel
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Romy en Remy
4 jaren geleden

Ik ben zeker lekker wakker geworden met dit verhaal. Wat een geile toestanden 😛

Bartje
Bartje
4 jaren geleden

Wat een geweldig mooi verhaal, super hoor! Ik hoop zoiets ook een keertje mee te maken.

Beertje033
4 jaren geleden

Als ik dit zo lees vind ik het jammer dat ik nooit met de trein reis.

Flabbergasted
Flabbergasted
4 jaren geleden

Waarom reis ik nooit met de trein?

kaptbob
kaptbob
4 jaren geleden

Toch maar eens vaker met de trein gaan 😉

Voere72
4 jaren geleden

Lekker verhaal. Ben benieuwd naar het vervolg.

Ricardoajacied
4 jaren geleden

Wat heerlijk geil wordt ik hier van zeg.

LekkerStel
4 jaren geleden

Wat een geweldig geil verhaal. Ik zit hier te soppen nu hahahaha

Malinda
4 jaren geleden

Een mooi en spannend verhaal. Ik ben er ook behoorlijk opgewonden van geworden 😉

boefje69
4 jaren geleden
Reply to  Malinda

Jammer dat ik dit nooit meemaak. Ik ga nooit met de trein. Ik heb wel een hele grote Jeep. Misschien dat er een dame is die daar eens lekker in verwend wil worden. Of als je met pech onderweg staat, dan kom ik je helpen.

@Marc
4 jaren geleden

Ik moet vaker met de trein reizen.