Home Sekservaringen Quiz & Poll Hoeveel sekspartners heb jij gehad?

Hoeveel sekspartners heb jij gehad?

1224
1
Een dubbele pijpbeurt.
Tip

Hoewel een groot deel van onze lezers (31%) tot nu toe niet meer dan 5 sekspartners heeft gehad, heeft een flink deel (21%) al met meer dan 50 verschillende mensen seks gehad. Dat blijkt uit één van onze peilingen.

Op de vraag hoeveel verschillende sekspartners je hebt gehad gaf 14% aan 6-10 bedpartners te hebben gehad. 17% van de ondervraagden deelden het bed reeds met 11-20 verschillende mensen. Nog eens 17% zegt tussen de 21 en de 50 sekspartners te hebben versleten. 879 bezoekers deden mee aan deze peiling.

Swingers op onze website

We zien steeds meer actieve swingers op onze website. Reden voor een klein onderzoekje. Uit onze peiling bleek dat 12% van onze bezoekers actief swingen. Nog eens 13% van de ondervraagden overweegt te gaan swingen, maar is er waarschijnlijk mede door de corona crisis nog niet aan toe gekomen. De meerderheid swingt echter niet. 7% van de respondenten geeft aan het niet met anderen te willen doen. Maar liefst 46% zegt wel te willen, maar de partner wil niet. Nog eens 23% van de deelnemers is single en kan derhalve (nog) niet swingen. Aan deze peiling deden 941 lezers mee.

Maagdelijkheid

We peilden ook naar de leeftijd waarop mensen hun maagdelijkheid zijn verloren. De meeste van onze bezoekers (39%) hadden voor het eerst seks in de leeftijd van 16-18 jaar. 21% van de respondenten was 21 jaar of ouder toen ze hun maagdelijkheid verloren. 14% van de ondervraagden had al seks in de leeftijd van 14-15 jaar.

12% van onze bezoekers was er erg vroeg bij. Zij waren 12-13 jaar toen het doktertje spelen volkomen uit de hand liep. Nog eens 2% van de ondervraagden zegt jonger dan 12 te zijn geweest.

12% van de respondenten verloor zijn of haar maagdelijkheid in de leeftijd van 19-20 jaar. 1% van onze bezoekers tenslotte is nog steeds maagd. Aan deze peiling deden 859 lezers mee.

Advertentie
4.5 2 stemmen
Beoordeel artikel
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
mikesub
2 jaren geleden

Het aantal sekspartners kan ik nog net op één hand tellen. Ik sta er wel voor open om meer sekspartners te hebben al moet dat natuurlijk wel van twee kanten komen 😉