Home Sekservaringen Fotowedstrijden Het mooiste poesje van 2021

Het mooiste poesje van 2021

Hoe ziet het ideale spleetje eruit? Dames kunnen tot en met 3 september 2021 een "vagelfie" uploaden. De winnaar krijgt een Lelo Ida Koppelvibrator t.w.v. 169,95 euro. en 2.000 G-punten.

5857
1
Tip

Vannacht om 12 uur is het zover. Je kunt dan stemmen op de inzendingen voor het mooiste poesje van 2020. Je kunt vanaf dan niet meer meedoen, maar je kunt wel al foto’s uploaden voor de competitie van volgend jaar.

Tot en met 3 september 2021 kun je je eigen vagelfie uploaden. Daarna kan er gestemd worden. Als dit de eerste keer is dat je een foto van je poesje maakt dan voel je je waarschijnlijk wat ongemakkelijk. Probeer gewoon een heleboel verschillende poses. Wees creatief en ontdek welke invalshoek het best resultaat oplevert.

Open, gesloten, achterlangs, of een pose die jij zelf bedenkt. Zorg dat je gezicht niet in beeld komt. Zet bij voorkeur iets meer dan alleen je kutje op de foto. Een stukje schaambeen, wat bovenbeen. Alleen een flamoes is ook zo kaal. Zorg voor scherpte en een goede belichting, maar gebruik geen flits. Dan zie je dingen waarvan je niet eens wist dat je ze had.

Bekijk ook de winnaars van onze fotowedstrijden in 2019.

Kijk je liever naar piemels? We hebben ook een verkiezing voor de beste dickpic van 2020.

[fv id=17]

Advertentie
4.7 3 stemmen
Beoordeel artikel
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
kaptbob
kaptbob
3 jaren geleden

Wat een heerlijke kutjes weer. Ik kan haast niet wachten om weer te mogen stemmen.