Home Sekservaringen Erotische Verhalen Groepseks: Avondje Uit

Groepseks: Avondje Uit

Wil je jouw verhaal op Genotsplekje.nl publiceren? Hier kun je jouw verhaal inzenden.

909
0
Tip

Bianca bekeek zichzelf nog eens goed in de spiegel. “Je bent om op te vreten”, zei ze tegen zichzelf. Ze had een douche genomen en zichzelf uitgebreid geschoren. Daarna had ze haar meest sexy lingerie setje aangetrokken. De lipjes van haar naakte poesje drukten tegen de stof van haar slipje en haar tepels probeerden zachtjes door haar behaatje te priemen. Vervolgens trok ze een rood kort rokje aan dat tot halfweg haar knieën reikte. Om het af te maken deed ze een wit topje aan met voldoende decolleté, zodat het heel speels een stukje van haar beha liet zien. Ze was er klaar voor. Ze ging zich vanavond misschien eens goed laten verwennen. Door wie… dat wist ze nog niet, dat zou de avond wel uitwijzen.

Ze had afgesproken met wat vriendinnen om iets te gaan drinken in de stad, maar toen ze aankwam in het café waar ze hadden afgesproken was er nog niemand. Het was erg rustig in het café. Er zaten drie mannen aan de bar, de rest van het café was leeg. Bianca besloot om voorlopig ook plaats te nemen aan de bar, zodat ze goed kon zien wanneer haar vriendinnen arriveerden. Ze ging op een barkruk zitten, kruiste zedig haar benen en bestelde een Aperol Spritz. Een van de aanwezige gasten bood onmiddellijk aan om haar drankje te betalen. Daar had Bianca geen probleem mee. Ze bleef op haar barkruk zitten en bedankte de vrijgevige man.

Terwijl ze van haar drankje genoot hield ze een beetje speels oogcontact met de man. Het was geen adonis, maar hij zag er wel leuk uit. Zijn ogen waren helder groen en hij was ook lichtjes gebruind. De twee mannen die bij hem stonden waren ook niet mis. De ene had best een lekker kontje en de andere zag er mooi afgetraind uit. Na een tijdje kwam de man die haar drankje had betaald naast haar staan.

“Ik ben Bianca, lief van je om me te trakteren”

“Hallo, ik ben Joris”, sprak hij haar vrolijk aan. Bianca schrok eerst even, ze was namelijk aan het kijken waar haar vriendinnen bleven. Nog steeds geen spoor van hen.
“Ik ben Bianca, lief van je om me te trakteren”, zei ze met een licht verleidelijke stem. Intussen waren de twee andere mannen er ook bij komen staan. Het waren Jan en John, twee vrienden van Joris. Bianca begon met de drie mannen te kletsen over koetjes en kalfjes. Even later ontving ze een appje van Katrien, een van de vriendinnen waarmee ze had afgesproken. De “girls night” werd afgelast. “Daar gaat mijn avondje uit”, dacht Bianca. Ik kan er net zo goed het beste van maken. Ik zit hier nu toch en het zijn best aardige kerels.

Bianca vertelde aan de drie mannen dat haar afspraak niet doorging en vroeg of zij nog iets van plan waren die avond. De drie kerels keken naar elkaar en zeiden dat ze best zin hadden om een stapje in de wereld te zetten. En zo gebeurde het dat Bianca met deze drie wildvreemde kerels meeging naar een danscafé even verderop. De muziek in het danscafé stond erg luid, zodat je dicht tegen elkaar aan moest gaan staan om iets te kunnen zeggen. Ondertussen bestelden Joris, Jan en John de ene Aperol Spritz na de andere voor haar. Na een tijdje begon de drank naar haar hoofd te stijgen.

Bianca had zin om te dansen en ging midden op de dansvloer staan. De drie mannen kwamen onmiddellijk rond haar staan. Er was maar weinig plek waardoor de mannen bijna tegen haar aanplakten. Bianca raakte stilaan opgewonden van de continue aanrakingen van de mannen. Ze begon steeds uitdrukkelijker met haar kont en borsten te zwaaien, waarbij ze zich tegen de schaamstreek of de borstkas van de mannen schurkte.

“Heb je geen zin om mee te komen naar mijn appartement en het feestje daar voort te zetten?”

Na een tijdje stelde Joris voor om naar een rustigere plek buiten het café te gaan. “Heb je geen zin om mee te komen naar mijn appartement en het feestje daar voort te zetten?”, vroeg hij heel neutraal. Al enigszins bedwelmd door de drank in haar lichaam antwoordde Bianca volmondig; “”Ja zeker, daar heb ik wel zin in”.

Aangekomen op het appartement van Joris, dat slechts enkele straten van het danscafé verwijderd is, werden er onmiddellijk vier cocktails gemaakt en werd de muziek aangezet. Bianca begon opnieuw te dansen. De mannen kwamen nu nog dichter tegen haar aanrijden en begonnen zachte neukbewegingen te maken met hun heupen. Hier werd Bianca best opgewonden van en ze begon de mannen een voor een te strelen over hun borstkas, daarbij steeds verder afzakkend naar hun kont en schaamstreek.

Aangemoedigd door haar uitnodigende bewegingen begonnen de drie mannen haar te strelen. Het leek wel of er handen op elk plekje van haar lichaam waren om haar te strelen. Bianca werd er bloedgeil van. Haar hele lichaam schreeuwde er om bevredigd te worden. Bianca kon zich niet meer bedwingen en begon zachtjes te kreunen, de mannen wisten onmiddellijk dat het goed zat. Twee handen streelden ondertussen haar volle borsten, twee andere handen streelden haar rug en buik. De laatste twee handen streelden van haar benen opstijgend en onder haar rokje naar haar kont en poesje. “Kan ik nog geiler worden dan ik al ben?” dacht Bianca.

“Daar stond ze dan tussen drie wildvreemde kerels in haar sexy lingerie”

De handen begonnen haar langzaam uit te kleden. Haar rokje en topje lagen al op de grond. Daar stond ze dan tussen drie wildvreemde kerels in haar sexy lingerie, bijna vragend om eens goed gepakt te worden. Enkele vingers verkenden ondertussen de zones onder haar lingerie. Ze streken langs haar tepels en knepen er even in. Ze streken langs haar poesje en verkenden haar ondertussen opgezwollen clitoris en natte schaamlipjes. Bijna zonder dat Bianca het gemerkt had was ondertussen al haar lingerie uit en stond ze bijgevolg volledig naakt tussen de drie mannen.

“Zo gaat dat niet hé”, zei Bianca gespeeld streng “Als ik hier naakt ben, moeten jullie ook je kleren uitdoen!”. Daar hadden de mannen geen probleem mee, terwijl ze zich uitkleedden nam Bianca nog snel een nipje nemen van haar cocktail. Intussen keurde ze haar drie naakte minnaars van top tot teen. Ze had het slechter kunnen treffen dacht ze bij zichzelf. Ze waren alle drie mooi verzorgd en ze hadden allemaal een flinke grote penis.

De mannen gingen alle drie in de bank zitten met hun half stijve paal mooi in het zicht. Bianca ging op haar knieën zitten en begon hen van links naar rechts en van rechts naar links om beurten te verwennen. Ze wou in geen geval dat iemand te snel zou klaarkomen, dus ze ging heel rustig en plagend te werk. Eerst streelde ze enkel de penis, dan zakte ze van de pik naar de ballen. Daarna gaf ze een lief kusje op de eikel, om vervolgens de volledige lengte van de penis te likken waarbij ze haar tong nog liet doorglijden over hun balzak, tot bij hun anus. Vervolgens nam ze de eikel volledig in haar mond en zoog er even zachtjes op. Dan nam ze de basis van de paal in haar hand en zakte met haar lippen tot ze haar hand bereikte. Nu begon ze met haar hoofd op en neer te gaan, terwijl ze stevig de basis van de pik vasthield. Deze stappen voerde ze bij elke penis uit. De mannen kreunden van genot, maar Bianca genoot er minstens evenveel van.

Het effect van haar werk was zeer snel zichtbaar.

Het effect van haar werk was zeer snel zichtbaar. Er rezen drie perfect harde lullen voor haar op. Bianca stond op en de mannen namen haar mee naar de slaapkamer. Daar stond een super kingsize bed stond. Dit was vast niet de eerste keer dat hier meer dan twee personen seks hebben dacht ze snel. Bianca ging liggen en Jan en John kwamen naast haar liggen en streelden en likten haar borsten. Ze knepen elke keer iets harder in haar borsten. Joris had ondertussen haar benen zachtjes uit elkaar gelegd en was zich met zijn tong en lippen een weg naar boven aan het werken van haar tenen naar haar dijen, om zo bij haar poesje uit te komen.

“Ik ben er zeker van”, dacht Bianca, “Ik word op en top verwend vanavond”. Ze liet met haar gekreun duidelijk verstaan dat de heren niet hoefden op te houden. Joris was ondertussen bij haar kutje beland en streek zachtjes met zijn tong over haar klitje en haar kutlipjes. Vervolgens begon hij met zijn tong haar kutje binnen te dringen, waarbij hij met zijn duim zachtjes haar klit bleef stimuleren. “Straks klap ik nog uit elkaar van geilheid”, dacht ze bij zichzelf.

John en Jan gingen op hun knieën naast haar hoofd zitten. Ze nam beide pikken in haar hand, kuste ze, en nam om beurten hun eikels in haar mond. Joris ging intussen rustig door met het zachtjes binnendringen van haar spleetje met zijn tong. Hij liet zijn tong zo nu en dan haar warme grotje verlaten, om haar clitoris en anus ook te verwennen. Vervolgens nam Joris haar bij haar heupen en draaide hij Bianca op haar buik. Flink als ze was stak Bianca onmiddellijk haar lekkere kont omhoog, zodat haar natte poesje en kontgaatje zich mooi aanboden bij Joris. Hij gromde als een wild beest en ging verder met het likken van haar kutje, haar kont en haar dijen. Bianca was nog steeds bezig om de twee andere mannen een lekkere pijpbeurt te geven.

“Met een paal diep in haar kutje en een dikke snikkel diep in haar keel werd Bianca langs twee kanten genomen”

Plots merkte ze op dat Joris stopte met likken. Ze voelde ineens zijn harde paal tegen haar poesje aandrukken. Zachtjes duwde hij met zijn eikel tegen haar schaamlippen, die spontaan opzij gingen en de poort naar haar in vuur en vlam staande kutje openden. Joris nam haar bij de heupen en begon langzaam in en uit haar liefdesgrot te glijden met zijn kloppende pik. Dit zorgde ervoor dat Bianca de paal van de man die ze aan het pijpen was steeds dieper in haar keel kreeg. Elke keer als Joris stootte ging die pik iets verder in haar mondje. Uiteindelijk had ze een volledige paal in haar keel. Normaliter zou ze hiervan gaan kokhalzen, maar vreemd genoeg gebeurde dit nu niet. Met een paal diep in haar kutje en een dikke snikkel diep in haar keel werd Bianca langs twee kanten genomen.

Na een tijdje stopte Joris met stoten. “Wisselen!”, riep hij lachend, alsof ze op een draaimolen zaten. Joris kwam nu voor haar staan en John nam achter haar plaats. Ze nam de paal van Joris onmiddellijk in haar mond en likte het geil van haar eigen poesje er gretig af. John was intussen met zijn tong haar schaamstreek aan het verkennen. Hij likte met grote halen van haar klitje naar haar aarsje. Af en toe duwde hij even met zijn tong op haar sterretje. Anale seks vond Bianca maar niks, maar dit speelse prikkelen maakte haar toch nog geiler dan ze al was.

Joris en Jan wisselden intussen af voor een pijpbeurt. Zodra Bianca de ene penis in haar mond had, ging de andere iets te drinken inschenken. Althans dat dacht Bianca! Eigenlijk filmden ze om beurten het hele tafereel. Omdat Bianca het zo druk had met pijpen en extreem geil zijn, had ze dit niet in de gaten.

Bianca voelde een sterke straal warm zaad tegen haar baarmoeder spuiten.

Intussen was John ook begonnen met haar te neuken. Hij hield daarbij met een hand haar heup vast en met zijn andere hand drukte hij zachtjes een vinger in haar anus. Bianca had nooit gedacht dat ze dit opwindend zou vinden. Normaal gezien zou ze die kerel een trap in zijn ballen geven, maar omdat ze zich nu ook moest bezig houden met die andere twee pikken, had ze de kans niet eens gekregen om dat te doen. Ze voelde de vinger langzaam dieper en dieper in haar kontje doordringen. Ze werd er helemaal wild van en maakte zachte neukbewegingen met haar kont om het effect te versterken. John werd zelf zo opgewonden van dit alles dat hij keihard klaarkwam in haar poesje. Bianca voelde een sterke straal warm zaad tegen haar baarmoeder spuiten. Nadat John zijn balzak had leeggespoten in haar kutje trok hij zich terug en riep. “Wisselen!”

John nam de camera over van Joris, zodat de twee andere mannen zich enkel nog hoefden bezig te houden met neuken. Er liep intussen een grote lading zaad uit haar poesje op het beddengoed. Jan was nu aan de beurt. Hij ging met zijn rug op het bed liggen en begeleide haar naar zijn keiharde knots. Bianca liet zich gewillig zakken. Hij nam haar bij de heupen en begon haar zachtjes op en neer te laten bewegen. Bianca liet zich braaf leiden en bewoog op en neer over zijn pik.

Toen Joris weer terug kwam ging Bianca op haar rug liggen, zodat Jan haar stevig kon pompen. Het was misschien wel een beetje ruw, maar nu mocht dat zeker van Bianca. Ze wou klaarkomen en alle middelen waren goed om dit doel snel te bereiken. Ze nam de paal van Joris weer in haar mond en begon hem als een gek af te zuigen, terwijl Jan zijn pik alsmaar heftiger in en uit haar poesje dreef. Plotseling begon alles te tintelen bij Bianca en begon ze hevig te schokken. Wat een orgasme! Het leek maar te blijven duren. Jan stopte intussen niet met stoten, maar door haar felle orgasme kon hij zich ook niet meer bedwingen. Hij kwam heel heftig klaar in haar kutje.

“Ze stak haar vingers even in haar mond om te proeven”

Bianca voelde even met haar vingers in en rond haar poesje. Het voelde plakkerig aan. Ze stak haar vingers even in haar mond om te proeven. Tot haar verbazing smaakte het relatief goed. Was dit echt zo, of verbeeldde ze zich het maar door haar extreme geilheid. Ze was nog steeds niet helemaal bevredigd en begon zichzelf te vingeren om nog een extra orgasme te krijgen. Intussen bleef ze Joris lekker pijpen.

Joris had gezien dat ze van het zaad van Jan geproefd had en zei. “Ik zal je het eens rechtstreeks vanuit de tapkraan laten drinken, meisje”. Daarop nam hij zijn pik uit haar mond en kwam met zijn eikel naar haar mond, terwijl hij zich stevig aan het afrukken was. “Ga ik dit wel toelaten?”, dacht Bianca nog even. Ze bleef zichzelf vingeren, omdat ze bijna een nieuwe klaarkomer kreeg. Nog voor ze een besluit kon nemen voelde ze Joris zijn hete zaad in haar mond, en over haar borsten spuiten. Het was erg veel, en van verbazing kwam ze spontaan nog een keer klaar, waarbij ze zelfs ejaculeerde. Zo heftig was ze nog nooit klaargekomen! Zonder het te beseffen slikte ze de hele lading zaad in haar mond door. Joris stak zijn pik nog eens in haar mond op de laatste druppels zaad te lozen, en Bianca likte ze gedwee op.

Tijdens het nagenieten met een drankje vertelden de heren dat ze alles gefilmd hadden. Bianca schrok, om vervolgens heel boos te worden. Ze hadden dat toch op zijn minst even aan haar kunnen vragen? Joris, Jan en John vertelden dat ze de film niet zelf wilden houden, maar aan haar wilden geven. Bianca werd nu toch even rood. “Dus ik heb hier zojuist een pornofilm gemaakt, met mezelf in de hoofdrol” “Zo is het”, zei Joris.

De film werd op een DVD gebrand en de originele beelden werden van de camera verwijderd. Bianca hield goed in de gaten dat ze niet stiekem beelden achterhielden, maar alles verliep eerlijk. Ze nam afscheid van de drie mannen en ging voldaan naar huis. “Ik ben echt wel goed verwend geweest vanavond”, dacht ze toen ze in haar bed kroop.

Advertentie