Home Sekservaringen Reviews Sextoy Test: Gigolo Sex Machine

Sextoy Test: Gigolo Sex Machine

Véronique test seksspeeltjes en deelt haar bevindingen. Wil jij een seksspeeltje laten testen? Of wil je zelf een seksspeeltje testen en hierover schrijven voor onze website? Neem dan contact op met Véronique.

799
0
F-Machine Gigolo Sex Machine
Tip

Stay on the scene, (get on up), like a sex machine, (get on up). Ik krijg James Brown niet meer uit mijn hoofd, want Fantasie Shop heeft me een gratis Gigolo Sex Machine gestuurd, in ruil voor een eerlijke beoordeling.

Een seksmachine heb ik altijd al interessant gevonden, maar het is best wel een investering. Al is de Gigolo Sex Machine van F-Machine met nog geen 600 euro niet eens een hele dure optie. Zeker niet als je bedenkt dat een echte gigolo voor hetzelfde bedrag maar twee uurtjes bij je blijft. Een seksmachine is natuurlijk niet aantrekkelijk. Hij fluistert geen lieve woordjes in je oren, maar stoppen doet hij ook niet. Tenzij je de stekker er uittrekt.

Levering en verpakking

Fantasie Shop beloofde me vrijdagavond de machine op te sturen en zaterdagmiddag ontving ik de levering al. De postbode bracht een grote neutrale, bruine doos. Op het etiket stond als afzender “Postorder” met een duidelijke instructie “Alleen Huisadres”, waardoor de postbode weet dat hij niet bij de buren mag leveren. In de neutrale doos trof ik de doos van het product aan. Een zwarte glanzende doos met minimale details van de productnaam en het logo van F-Machine.

De seksmachine zelf was goed verpakt in voorgevormde blokken van piepschuim. Een instructieboekje legt duidelijk uit hoe je de machine in elkaar zet en hoe je hem moet gebruiken.

Ik heb nooit eerder een seksmachine geprobeerd, vooral omdat ik niet wist wat ik moest verwachten. Ik wist wel dat seksmachines je hard, snel en vooral constant kunnen neuken. Waar ik niet zeker van was is hoe ze zijn samengesteld, hoe groot ze zijn, hoe ze worden aangedreven en hoe je ze tijdens het gebruik kunt bedienen.

De F-Machine Gigolo Sex Machine zet je eenvoudig in elkaar. Daarna stop je de stekker in het stopcontact, zet je de schakelaar aan en regelt de bewegingen (snelheid en intentsiteit van de penetratie) met de meegeleverde draadloze afstandsbediening.

Afstandsbediening

De draadloze afstandbediening is radiografisch en daardoor overal rondom het apparaat te gebruiken. Je hoeft ze niet op het apparaat te richten, zoals bij een infrarood afstandbediening. Als als ik lekker op mijn rug lig om mezelf eens hard te laten nemen kan ik de afstandsbediening gewoon in de buurt houden (of in mijn hand, zolang ik niet zo opgewonden raak dat het ding uit mijn handen klettert).

De afstandbediening is zo eenvoudig dat ik ze kan bedienen zonder zelfs maar te kijken. Er zijn niet zoveel knoppen om te onthouden; schuif de schuifregelaar van uit naar aan, gebruik vervolgens ||> om beweging te activeren of deactiveren en + en – om de snelheid van de stuwkracht te verhogen of verlagen). Wees voorzichtig met de afstandsbediening, het schuifgedeelte was niet goed bevestigd aan de mijne en valt soms af. De snelheid van de stuwkracht op het moment dat je op de knop “deactiveren” drukt, is ook de snelheid waarmee deze opnieuw wordt gestart wanneer je beweging opnieuw activeert. Dat was wel een schokkende ervaring!

De onderdelen

Zodra je alle bouten en moeren hebt aangedraaid bestaat de F-Machine Gigolo Sex Machine uit drie belangrijke onderdelen:

  1. Een statief met een opwaartse paal waar je de motor aan bevestigd.
  2. De motor die met een bankschroef aan de paal kan worden vastgezet.
  3. De neukstaaf die je aan de voorkant van de motor bevestigd.

Alle dildo’s en speeltjes die het zogenaamde Vac-U-Lock-systeem ondersteunen zijn compatibel…

Aan de neukstaaf kun je de meegeleverde dildo bevestigen, maar je kunt ook een andere dildo aansluiten. Alle dildo’s en speeltjes die het zogenaamde Vac-U-Lock-systeem ondersteunen zijn compatibel met de seksmachines van F-Machine.

Assemblage

In een mum van tijd had ik de machine in elkaar gezet. Geen Ikea-toestanden, maar poepsimpel. Ik kon niet wachten om er een ritje op te gaan maken.

De meegeleverde dildo

De meegeleverde dildo is een teleurstelling. Ze is van synthetisch rubber, waardoor je ze niet kunt gebruiken met glijmiddel op siliconenbasis. Iets wat bij zo’n stevige neukbeurt toch onontbeerlijk is. Toch jammer dat ze er geen siliconen dildo bij konden sluiten. Het blik waarin de dildo is verpakt geeft aan dat je best een condoom gebruikt over deze dildo. Tja, synthetisch rubber is poreus en gewoon een onhandige materiaalkeuze. Gelukkig kan ik altijd nog een compatibele siloconen dildo kopen voor mijn nieuwe aanwinst. De meegeleverd dildo is 20,3 centimeter lang. Ik heb in het verleden wel eens jelly dildo’s van hetzelfde materiaal gehad en die eindigden vaak met groeven waar het materiaal was gesleten.

Gebruik

Ik was er eindelijk klaar voor om de Gigolo Sex Machine te proberen. Ik heb flink wat glijmiddel op waterbasis aangebracht op zowel de dildo, mijn schaamlippen als de opening van mijn vagina. Hoe het voelt? Geweldig! Wanneer ze zeggen hij neukte me als een machine? Nou dat gevoel dus! De stuwkracht blijft constant op de snelheid en diepte van je keuze. Je bepaalt zelf hoe hard en hoe diep je geneukt wil worden. Er is geen: “Ik hoop dat hij nog niet klaarkomt / ik hoop dat mijn billen niet teveel schudden enz.” Het is een machine! Het maakt niet uit! Het kan je ook niet schelen wanneer je er door geneukt wordt. Je sluit het aan en het neukt, neukt, neukt! En het kan zwijgen… Alles is volledig instelbaar naar jouw wensen zodat je altijd in het gewenste standje wordt gepenetreerd.

“Geweldig! Wanneer ze zeggen hij neukte me als een machine? Dat gevoel dus!”

Of ik de F-Machine Gigolo Sex Machine leuk en lekker vind? Zeker weten!

Verbeterpunten

Hoewel verschillende websites het toestel omschrijven als redelijk stil wordt het toch wel luidruchtig in hogere snelheden. Het zou fijner zijn als zo’n prijzig toestel wordt geleverd met een lichaamsveilige, niet-poreuze dildo. Bij het gebruiken van de seksmachine heb ik een emmer glijmiddel nodig. Mijn lichaam kan de wrijving van het intense neuken niet bijhouden. De Gigolo Sex Machine is niet gemakkelijk discreet op te bergen, tenzij je elke keer de poten gaat losschroeven.

Zou ik met de kennis van nu zelf zo’n toestel willen kopen? Ja, ik vind het een heerlijk apparaat, maar ik zou hem niet willen aanraden aan mensen die in een gehorig appartement wonen of een huis moeten delen met kinderen of andere familieleden. Ik zou de Gigolo Sex Machine zeker aanbevelen als je graag intens, lang en met regelmatige stoten geneukt wil worden.

Kortingscode

Je kunt de F-Machine Gigolo Sex Machine bij Fantasie Shop kopen met 10% korting. Gebruik de kortingscode genotsplekje voor 10% korting op deze en alle andere artikelen in deze webwinkel. De F-Machine Gigolo Sex Machine wordt gratis verzonden.

Graag bedank ik Fantasie Shop voor het gratis verzenden van deze neukmachine in ruil voor deze eerlijke review.

Advertentie
BEOORDELING
Gebruiksgemak
10
Prijs/kwaliteitsverhouding
9
Design
9
Materiaal
9
getest-gigolo-sex-machineZou ik met de kennis van nu zelf zo'n toestel willen kopen? Ja, ik vind het een heerlijk apparaat, maar ik zou hem niet willen aanraden aan mensen die in een gehorig appartement wonen of een huis moeten delen met kinderen of andere familieleden. Ik zou de Gigolo Sex Machine zeker aanbevelen als je graag intens, lang en met regelmatige stoten geneukt wil worden.