Home Sekservaringen Fotowedstrijden Fotowedstrijd: Slipje van het jaar 2022

Fotowedstrijd: Slipje van het jaar 2022

1528
0
Tip

Vannacht om 12 uur is het zover. Je kunt dan stemmen op de inzendingen voor de verkiezing van het lekkerste slipje van 2021. Je kunt dan geen foto’s meer uploaden, maar je kunt wel al meedoen aan de competitie van volgend jaar.

Sexy Slipjes

Tot middernacht kunnen dames een sexy foto van hun slipje of string uploaden. Daarna kan er gestemd worden. De winnaar krijgt een cadeaubon t.w.v. 100 euro voor erotiekwinkel Fantasieshop.nl en 2.000 G-punten. Ben je te laat? Dan kun je op deze pagina nog tot en met 3 oktober 2022 een foto uploaden voor de verkiezing in 2022.

Meedoen?

Als dit de eerste keer is dat je een foto van je slipje maakt dan voel je je waarschijnlijk wat ongemakkelijk. Probeer gewoon een heleboel verschillende poses. Wees creatief en ontdek welke invalshoek voor jou het beste resultaat oplevert.

Een slipje, een string, een boxershort, of een open kruisje. Benen open, gesloten, achterlangs, of een pose die jij zelf bedenkt. Zorg dat je gezicht niet in beeld komt. Zet bij voorkeur iets meer dan alleen je slipje op de foto. Een stukje schaambeen, wat bovenbeen. Alleen een slipje is ook zo kaal. Zorg voor scherpte en een goede belichting, maar gebruik geen flits. Dan zie je dingen waarvan je niet eens wist dat je ze had.

Voorgaande jaren

Bekijk ook de winnaars van onze fotowedstrijden in 2019.
Bekijk ook de winnaars van onze fotowedstrijden in 2020.

Deelnemersreglement

Wil je meedoen? Dit zijn de regels:

  • Je bent minimaal 18 jaar en je uploadt een foto van jezelf.
  • Het is bedoeling dat je verleidelijk bent zonder al teveel expliciet naakt!
  • Heb je professionele foto’s laten maken dan mag je deze ook uploaden.

Mannen

Kijk je liever naar mannen? Je kunt nu al stemmen voor de beste dickpic van 2021.

[fv id=30]

Advertentie