Home Sekservaringen Fotowedstrijden Fotowedstrijd: Poesje van het Jaar 2023

Fotowedstrijd: Poesje van het Jaar 2023

Hoe ziet het ideale spleetje eruit? Dames kunnen tot en met 3 september 2023 een "vagelfie" uploaden. De winnaar krijgt een Lovense Lush 3.0 t.w.v. 139,99 euro. en 2.000 G-punten.

2809
0
Tip

Vannacht om 12 uur is het zover. Je kunt dan stemmen op de inzendingen voor het mooiste poesje van 2022. Je kunt vanaf dan niet meer meedoen, maar je kunt wel al foto’s uploaden voor de competitie van volgend jaar.

Meedoen

Tot en met 3 september 2023 kun je je eigen vagelfie uploaden, daarna kan er gestemd worden. Als dit de eerste keer is dat je een foto van je poesje maakt dan voel je je waarschijnlijk wat ongemakkelijk. Probeer gewoon een heleboel verschillende poses. Wees creatief en ontdek welke invalshoek het best resultaat oplevert.

Open, gesloten, achterlangs, of een pose die jij zelf bedenkt. Zorg dat je gezicht niet in beeld komt. Zet bij voorkeur iets meer dan alleen je kutje op de foto. Een stukje schaambeen, wat bovenbeen. Alleen een flamoes is ook zo kaal. Zorg voor scherpte en een goede belichting, maar gebruik geen flits. Dan zie je dingen waarvan je niet eens wist dat je ze had.

Winnen!

Meedoen is kans maken op de eretitel en prijzen winnen. Het is toch een hele eer als jouw spleetje wordt verkozen tot de lekkerste poes. De winnaar van deze fotowedstrijd krijgt naast de eervolle titel “Poesje van het Jaar 2023”, een Lovense Lush 3.0 Vibrator t.w.v. 139,99 euro. en 2.000 G-punten.

Voorgaande jaren

Bekijk ook de winnaars van onze fotowedstrijden in 2019.
Bekijk ook de winnaars van onze fotowedstrijden in 2020.
Bekijk ook de winnaars van onze fotowedstrijden in 2021.

Piemels

Kijk je liever naar piemels? We hebben ook een verkiezing voor de beste dickpic van 2022.

[fv id=34]

Advertentie