Home Sekservaringen Fotowedstrijden Fotowedstrijd: Dickpic van het jaar 2022

Fotowedstrijd: Dickpic van het jaar 2022

Hoe ziet de ideale genotsknots eruit? Heren kunnen tot en met 30 augustus 2020 een dickpic uploaden. De winnaar krijgt een cadeaubon t.w.v. 100 euro voor erotiekwinkel Fantasie Shop en 2.000 G-punten.

3100
0
Tip

Vannacht om 12 uur is het zover. Je kunt dan stemmen op de inzendingen voor de dickpic van het jaar 2021. Je kunt vanaf dat moment niet meer meedoen, maar je kunt wel al foto’s uploaden voor de competitie van volgend jaar.

Meedoen

Tot en met 30 augustus 2022 kun je op deze pagina je eigen dickpic uploaden. Daarna kan er gestemd worden. Zet bij voorkeur iets meer dan alleen je pik op de foto. Een beetje abs, een stukje lieslijn, wat bovenbeen. Alleen een piemel is ook zo kaal. Zorg voor scherpte en een goede belichting, maar gebruik geen flits. Dan zie je dingen waarvan je niet eens wist dat je ze had.

Winnen!

Meedoen is kans maken op de eretitel en prijzen winnen. Het is toch een hele eer als jouw genotsknots wordt verkozen tot de lekkerste paal. De winnaar van deze fotowedstrijd krijgt naast de eervolle titel “Dickpic van het Jaar 2022”, een cadeaubon t.w.v. 100 euro voor erotiekwinkel Fantasie Shop en 2.000 G-punten.

Voorgaande jaren

Bekijk ook de winnaars van onze fotowedstrijden in 2019.
Bekijk ook de winnaars van onze fotowedstrijden in 2020.

Vagelfies

Kijk je liever naar poesjes? We hebben ook een verkiezing voor de mooiste vagina selfie.

[fv id=25]

Advertentie